18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Brentford: (AH: 0,0) 1

Match center
21. august 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Martin Atkinson
20. aug. 2021 kl. 12:23 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 17:55) 20/08
114
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vi har i 2.runde et rigtig interessant opgør i vente, hvor Brentford gæster Selhurst Park. En kamp jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror Brentford får nok at se til.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 42-28-30%
Betvalue: 105,28%
Spilbar ned til odds: 1,71
Rigtig/forkert: 0-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Crytal Palace har et yderst potent offensivt, hvor de til dette opgør har Zaha, Benteke og Ayew i front. Især Zaha glæder jeg mig til at se, og han kan i den grad gøre ondt på Brentford's defensiv, hvor han kommer til at stå overfor Canos, som klart har sine kompetencer fremme på banen.
 • Defensivt synes jeg Crystal Palace har lavet et stærkt køb i Joachim Andersen, og han kan gå hen og blive en nøglespiller for Palace. Han var super stærk for Fulham sidste sæson, og når han i dette opgør står overfor Tony så tror jeg ikke han har den store frygt, for han har løst betydeligt sværere opgaver sidste sæson.
 • Hjemmebanefordelen er igen i spil, og jeg tror at Crystal Palace får maksimal støtte i dette opgør, og det kan få dem løftet et par procenter.
 • Til dette opgør møder Brentford et stærkt Crystal Palace hold, der især på fysikken kan udfordre Brentford, og på dødbolde tror jeg at Crystal Palace har mange folk som kan gøre ondt på Brentford, så der ser jeg en lille fordel til hjemmeholdet.
 • Crystal Palace tabte til et stærkt Chelsea hold i første runde. Ift. xG så gjorde Crystal Palace det ganske fornuftigt, og tabte 0,3-0,9, hvilket i min optik godkendt. Hvis de kan holde Chelsea nede på 0,9 så kan de også gøre livet surt for Brentford, som jeg tror vil stille sig afventende og defensivt an til dette opgør.
Hold øje med
 • Brentford har tro på tingene, og med en sejr over Arsenal i første runde er de jo startet rigtig stærkt. Kan de tage den selvtillid med, og kører på det momentum de sluttede af med sidste sæson, så kan det blive en svær størrelse for alle PL hold.
 • Crytal Palace har nogle vitale folk ude, hvor især Eze og Milivojevic ville være gode at have haft med, og de to fravær kan Brentford måske udnytte.
 • Ny træner og nye idéer, er spændende, men jeg kan være nervøs for at Vieira har nået at få sat sit hold sammen i denne meget korte opstart, så derfor mener jeg at Brentfords optak til denne sæson har været præget af mere ro og genkendelighed end den har hos Palace, og det er vigtigt med kendte aftaler og gode relationer når kampen fløjtes i gang.
 • Denne kamp er super vigtig for begge hold, og det kan gøre det til en taktisk forestilling. Jeg er ydermere nervøs for, hvilket hold vil tage teten. Brentford overlod meget spil til Arsenal i deres første kamp, og Crystal Palace er bare generelt set ikke et hold, der er bedst hvis de skal være meget på bolden.
Oddsmarked

Oddset på Crystal Palace har udviklet sig en hel del, det startede i odds 2ish de flest steder og står nu i odds 2,65 hos Nordicbet.

Denne asian variant har bevæget sig fra 1,50 til nu 1,84 som jeg går med. 

Jeg forudser en tæt og målfattig kamp, og derfor frygter jeg lidt X'et, som vil give indsatsen retur. 

Holdene:
Der er flere ubekendte i dette opgør, og jeg er spændt på, hvordan de to trænere vil starte, men hvad vi med sikkerhed ved er at Crystal Palace er uden Eze (fast mand) Milivojevic (fast mand) Olise (ny mand) og Ferguson (ny mand).
Hos Brentford er Mathias Jensen (fast mand) og Dasvila (fast mand) også ude. 

Det giver formentlig følgende start 11'erer.

Crystal Palace
Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Riedewald, Gallagher, McArthur; Ayew, Benteke, Zaha

Brentford 
Raya; Ajer, Pinnock, Jansson; Canos, Norgaard, Onyeka, Janelt, Henry; Toney, Mbeumo

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback