Annonce

Colombia-special: Holdets bedste oplægger: Juan Cuadrado

14. juni 2018 kl. 16:00 - Fodbold, VM
5. jun. 2018 kl. 11:56 (Opdateret 3. jul. 2018 kl. 23:01) 05/06
315
0

Colombia Special

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 16%
Betvalue: 144,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert: Nr 3 (1 assist)
888sport Spil nu hos 888sport
Juan Cuadrado lavede flest colombianske assists for fire år siden i Brasilien. Rodriguez er favoritten og lavede flest assists under kvalifikationen, men Cuadrado åndede ham i nakken og bør få meget spilletid i Rusland.
Det taler for
 • Juan Cuadrado har en væsentlig rolle på det colombianske hold, særligt takket være hans evner i kontraspillet. Meget af spillet vil gå gennem ham.
 • Odds-konkurrenterne hedder blandt andet Bacca og Izquierdo. Ingen af dem er som udgangspunkt med i startopstillingen. (*)
 • Juan Cuadrado lavede flest colombianske assists ved VM for fire år siden med tre af slagsen. James Rodriguez tog sig af målene i stedet for.
 • Også ved VM-kvalifikationen var han godt med: her blev han delt to’er sammen med Bacca (hver med 3) bag James (4). Han er vigtig i spilopbygning.
 • Juan Cuadrado nåede at lave seks assists i 21 Serie A-kampe (15 fra start – skadet fra januar-marts). Han virker ret formstærk i pasningsspillet.
Hold øje med
 • Juan Cuadrado har været lidt plaget af skader i denne sæson, og det er ikke utænkeligt at Pekerman er lidt konservativ med ham.
 • James er holdets naturlige spilfordeler, og han blev da også top-assistmager for holdet i VM-kvalifikationen med fire af slagsen. 11 i ligaen.
 • Izquierdo er næst-favorit hos bookmakerne. Jeg tvivler lidt på, at han får meget spilletid, men hvis han gør, har han da helt bestemt en chance.
 • En slutrunde består af få kampe, hvilket gør det lidt mere tilfældigt. Ved seneste VM var der blot 20 spillere, der lavede mere end én assist.
 • Pekerman kan vælge at gå med en 4-4-2 med offensive wings. Det vil (nok) bringe Bacca ind i startopstilingen. Han lavede 3 i kvalifikationen.

ODDS:
9,00 – 888sport, Unibet, LeoVegas
7,00 – Nordicbet, Betsafe

Oddset kan findes på følgende måde:

Hos Nordicbet og Betsafe: Fodbold => VM => Holdvæddemål => Spiller-specials => ”Colombia – Specielle: Holdets bedste oplægger”

Hos 888sport, Unibet og LeoVegas: Fodbold => VM => VM 2018 / Holdmarkeder => Colombia => Flest assists for landet i turneringen

Evt. kan man alle steder søge efter Cuadrado og finde spillet på den måde.   

Bemærk: I fald flere colombianske spillere laver lige mange assists, deles oddset efter de såkaldte dødt løb-regler. Dvs: hvis to spillere laver to assists (og Cuadrado er den ene) halveres oddset. 

CHANCEVURDERING:
16 % finder jeg her - måske er det en procent for meget eller for lidt. Før jeg kiggede på oddsene havde jeg nok forventet et odds omkring 5,00, men jeg kan delvist godt forstå det høje odds: først og fremmest er James Rodriguez den naturlige spilfordeler på holdet, dernæst har Cuadrado været ramt af skader, og så er et spil på assists ofte et spil om marginaler. Uanset hvad synes jeg, at især odds 9, men også odds 7 er fint betalt her for en mand, der ofte er med helt fremme på de interne assistlister. 

NOTER:
(*) = Colombia har primært spillet en variation af 4-5-1 med kun én (Falcao) på toppen. Men Pekerman har ganske vist tidligere forsøgt sig med en 4-4-2, hvor Bacca i så fald må formodes at være makker i front.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer
Feedback