Annonce

Christina Mchale - Taylor Townsend: 1

Match center
1. marts 2017 kl. 23:10 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 66-34%
Betvalue: 103,62%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

WTA Acapulco - McHale slår Taylor Townsend.

Christina McHale har haft en fin start på sæsonen. Siden hendes noget overraskende nederlag i AO, har hun kun tabt til Svitolina og Vesnina. Hun pressede begge spillere ud i 3 sæt. Hun har slået spillere som Ozaka, Bertens og Bondarenko siden, som alle er et niveau over hvad Townsend kan præstere. McHale er nummer 45 på verdensranglisten, og hun er ved at bide sig fast på WTA niveau.


Taylor Townsend er en ung spiller, som har fint potentiale. Hun slog noget overraskende Brady i forrige runde. Ellers har hun ikke mødt modstand, som nærmer sig McHales (McHale er et niveau over Brady også). Hun er nummer 120 på verdensranglisten, og hun ligger stadig og kæmper med for alvor at blive en del af WTA turneringerne. 

McHale er i min bog en noget bedre spiller og jeg tror, at hun kommer til at styre spillet og vinde de lange dueller. Hun er langt mere erfaren.

Townsend har haft et fint run med 2 sejre i kvallen og senest sejr i 1. runde, men hun skal op imod McHale, som præsterer noget bedre, end hvad disse spillere kan. Townsend spiller double forholdsvis hurtigt efter denne kamp. Jeg tvivler dog på, at det har nogen betydning.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback