18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cambuur - AZ Alkmaar: 2

Match center
3. oktober 2021 kl. 14:30 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Cambuur Stadion    Jochem Kamphuis
29. sep. 2021 kl. 20:09 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 16:27) 29/09
257
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Cambuur-Alkmaar

Chance (1-X-2): 20-20-60%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-3
Unibet Spil nu hos Unibet

8 runde søndag 3/10 kl. 14.30

Et 8 runde opgør mellem oprykkerne Cambuur og sidste sæsons bronzevindere Alkmaar. Begge hold har startet sæsonen modsat af hvad man havde forventet. Oprykkerne ligger fint med i sub toppen, mens Alkmaar har fået en dårlig start sæsonen. 
Cambuur har været et frisk pust til ligaen og forsat den offensive stil fra forrige sæson. Putter masser af bolde i nettet, men desværre ryger der også en del ind den anden vej. Ser man bort fra deres store snitter mod Ajax har de faktisk gjort det godt. Cambuur har vundet de seneste 3 hjemmekampe og har kun tabt første hjemmekamp efter oprykningen, hvor de lige skulle vænne sig til ny liga og tempo. 
Alkmaar har fået dårlig start på sæsonen og ikke været kyniske nok i begge ender. De har været spildomminerende i de fleste kampe, men ikke skarpe nok i felterne. I sidste kamp fik de gang i målscoringen og tanket selvtillid med en 5-0 hjemmesejr. Jeg tror det var startskudet til deres sæson kom i gang. Alkmaar har kun vundet 1 kamp ude i sæsonen. 
 

Hvorfor Alkmaar sejr? 
Alkmaar er et bedre hold end Cambuur. Godt nok har de fået en dårlig start i ligaen, men sidste uges storsejr tror jeg var vendepunktet. Alkmaar har kamp torsdag i Europa på hjemmebane, så de slipper for lang udebanetur. Expectet goals ligger højt for Alkmaar, men indtil nu har de ikke fået udnyttet de chancer de skaber og fået de point de har fortjent. Får de først puttet en ind, så kan de godt køre sejren hjem og få lavet ekstra mål. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback