18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Venezia: 1

Match center
1. oktober 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Unipol Domus    Manuel Volpi
1. okt. 2021 kl. 10:53 (Opdateret 1. okt. 2021 kl. 22:38) 01/10
9
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 55-31-14%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Cagliari tager hjemme på Sardinien imod et andet hold omgivet af vand, oprykkerne fra Venezia.

Hjemmeholdets forventninger til sæsonen er de samme som altid. Undgå nedrykning, og også gerne undgå at blive en del af nedrykningsræsset til sidst i sæsonen.

Udeholdet rykkede noget uventet op i sidste sæson, og har ingen andre forventninger end at blive en del af bunden af rækken. Undgå nedrykning vil være en kæmpe succes for klubben.

Cagliari er startet skuffende i Serie A med kun 2 point for 6 kampe, mens Venezia har hentet 4 point i samme.

Specielt hjemme har Cagliari skuffet med nederlag til andre nedrykningsbejlere Empoli(0-2) og Genoa (2-3) og 2-2 mod Spezia.

Venezia har hentet en udesejr over de andre oprykkere Empoli(2-1) og fik i sidste runde hjemme 1-1 mod Torino, efter at have været i overtal det meste af 2.halvleg.

Kampen viste meget godt Venezias begrænsninger. Spillet ud af banen indtil Torino begik straffe og fik rødt. Selv efter udligningen og overtal var kampen lige og Torino kunne sagtens have vundet.

Eneste reelle skuffende resultat indtil videre for Venezia var hjemmenederlaget til Spezia (1-2)

Jeg ser værdi alligevel grundet følgende:

- Cagliari har en stærkere og bredere trup imø end gæsterne, med mange erfarne spillere. Start 11 for begge hold bør gøre Cagliari til favoritter hjemme. Venezia er rækkens mest urutinerede hold, og bør også være rækkens dårligste hold, på papiret og på banen.  Der er ikke mange Serie A minutter i deres trup, og i aften møder de dét andet formode bundhold med flest erfarne Serie A spillere.

Erfaring vs Nyoprykket entusiasme i aften.

- Matchup er godt imø. Venezia møder for første gang i sæsonen den populære 3-5-2 formation, med deres 4-3-3. 3 mod 3 centralt hvor jeg forventer Cagliaris rutinerede Strootman-Marin-Deiola dominerer Venezias mere urutinerede Crnigoj-Fiordilino-Busio.

Keita og Joao Pedro i angrebet for hjemmeholdet overfor en svag 4 back linje, og ikke 3 centrale forsvarsspillere kan give dem bedre betingelser for at lykkedes.

Nando Nandez på højre WB bør også have gode muligheder overfor imø den altid håbløse Venezia vb Molinaro.

Venezias ene frontangriber Henry eller Johnsen kan få det svært overfor Cagliaris 3 i forsvaret hvis kanterne tvinges tilbage i banen for at hjælpe.

Minus kan blive hvordan Cagliari håndterer Venezias kanter der kan få meget plads i omstillinger. Cagliari har ikke just hurtige forsvarsspillere.

-Cagliari har, normalt, erfaring med at hente de "rigtige" points i ligaen= mod de andre bundhold.

Sidste sæson hentede man 13 af 18 point mod de 3 nedrykkere, Benevento, Parma og Crotone.

2/3 vundet hjemmekampe mod nedrykkerne, der alle umiddelbart virker til at være stærkere end Venezia.

Minus kan være presset på Cagliari spillerne for at hente sæsonens første sejr. De vil formentlig åbne op og jagte sejren til sidst skulle det være lige. På Sardininen betragtes kampen som en must-win.

Ingen karantæner eller væsentlige skader til nogen af holdene.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback