Annonce

Bills - Buccaneers: Under 47,5 mål

Match center
22. oktober 2017 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
New Era Field
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 37-63%
Betvalue: 108,36%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport

ok, det er NFL, så alt er lidt usikkert. Dog tror jeg at jeg har en sag her. Buffalo er friske, og klar på at spille noget hårdt forsvar mod en skadet Quarter back, Winston fra Buccaneers. Om Winston overhovedet spiller er usikkert. 

Samtidig er Bill fortsat uden Tight End Charles Clay, så det er virkelig begrænset hvem Bills quarter back Tyrod Taylor kan kaste til. Mod Bengals manglede Bills helt klart en hel del på offense, man kunne godt have brugt en Charles Clay. Så selvom Buccaneers har spillet en sløj omgang defence, så tænker jeg at Bills ikke bare flytter bolden efter forgodtbefindende.

INGEN af Bills kampe er i denne sæson gået over linjen, og Bills defence har indtil videre tilladt færrest point af alle i NFL. Buccaneers er dog kun gået under linjen i 2 ud af 5 kampe Statmæssigt ligger holdene således:

Bills har tilladt 14.8 point pr. kamp.

Buccaneers har tilladt 24.6 point per kamp

Bills scorer 17.8 point per kamp

Buccaneers scorer 23.6 point per kamp

Selve kampforløbet forudser jeg bliver koncentreret meget omkring løbet for begge hold, og det er uanset hvem Buccaneers møder op med på quarterback pladsen. Hvis Winston spiller, er de nok interesseret i at han hovedsageligt laver hand offs, for at undgå at komme i situationer, hvor han bliver ramt hårdt.  

Når begge hold løber bolden, bliver kampen hurtigere afviklet = mindre tid til at score en masse point.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback