18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - FC Midtjylland: Over 9,5 Hjørnespark

Match center
9. maj 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Peter Kjærsgaard-Andersen
9. maj. 2021 kl. 12:27 (Opdateret 11. maj. 2021 kl. 14:55) 09/05
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

BIF tager hjemme i runde. 29 imod FCM, en kamp som jeg tror bliver ganske underholdende, hvor der godt kan komme gang i hjørnesparkene!

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 107,88%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Det taler for
 • FCM har rigtig mange strenge at spille på offensivt, og i det etableret har de gode folk i Evander, Sisto og Dreyer, som både kan skabe noget på skud ude fra, og indlægsspillet til Kaba. Begge veje kan give hjørnespark.
 • Generelt så tror jeg også FCM vil søge dødboldene, da de har en stor styke i netop denne disciplin, at Scholz, Kaba og Sviatchenko kan komme op i feltet er en fin mulighed mod Brøndby, som de vil søge.
 • De tidligere indbyrdes opgør, er gået 10-10-11-13-13 så det plejer at være kampe som går over linjen, og det satser jeg også på dette opgør gør.
 • FCM snitter 5.4 hjørnespark pr.kamp og tillader 4.2 hvilket giver et samlet snit på 9.6, og her hæfter jeg mig ved, at FCM får ret mange, faktisk flest i superligaen.
 • FCM er det hold i superligaen der afslutter mest, både generelt og på mål, og dette kan være en vej til at få hjørnespark. Hvis FCM fortsætter det gode spil de har vist mod FCN og FCK i de tidligere kampe, så kan de ligge et massivt tryk på BIF, og skabe masser af chancer som kan kaste hjørnespark af sig.
Hold øje med
 • Brøndby får ikke super mange hjørnespark i deres kampe og snitter 4.5 pr. kamp, hvilket er i den lave ende, og samlet set så snitter de i deres kampe 8.9, og der skal mere til i dette opgør.
 • Taktisk spiller Brøndby meget på dybdebolde til Uhre, og spil op igennem midten, og de spiller uden "rigtige" kantspillere, denne taktisk formation 3-5-2 er ikke en taktik som råber hjørnespark, og som også kan ses i det tidligere nævnte punkt, så er den taktiske tilgang BIF har, ikke noget der skaber mange situationer der kan kaste hjørnespark af sig.
 • Vil FCM kører samme presspil, som de har haft stor succes med i flere kampe i denne sæson? jeg er usikker! Hvis FCM stiller sig ned og lader spillet blive styret af BIF, tror jeg det bliver svært at komme over de 9,5 hjørnespark. FCM skal deltage offensivt i dette opgør, selvom de kan leve med et X
 • X er ikke et utænkeligt resultat, og står der 1-1 i kampens slutfase er jeg usikker på, om nogle af holdene vil jagte et sent mål. FCM vil være tilfredse med at få et point mod deres direkte konkurrent, og BIF kan måske også se det fornuftige ved et point, hvis FCK kommer tættere på dem. Et taktisk slutfase vil højest sandsyneligt kaste få hjørnespark af sig.
Oddsmarked

Der er allerede et spændende spil ude om BIF og FCM, som man kan læse og overveje. Deruodver så er jeg selv gået på FCM sejr.
Jeg tror de har de sidste procenter og ikke mindst den bedre bredde i truppen end Brøndby. Derudover har FCM et godt tag på Brøndby, så odds 2,30 på FCM sejr er ret intereesant.

Dette spil på over 9,5 hjørnespark er fundet hos onsidebetting til odds 1,86, Og står til odds 1.850 hos bet 365, og betfair er i odds 1,7.

Holdene:
Der er ingen karantæner på de to hold, men hos Brøndby er Bjur ude med en skade (fast mand 21 kampe), og hos gæsterne er Ailton (reserve 5 kampe) og Isaksen (fast/reserve 18 kampe 1 mål) er ude for FCM

Det giver en Brøndby IF startformation med (3-5-2):
Schwäbe - Hermannsson, Maxsø, Jung - Bruus, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Mensah - Hedlund, Uhre

FC Midtjylland (4-3-3):
Lössl - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka, Evander - Dreyer, Kaba, Sisto

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback