18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Newcastle United: (AH: +0,5) 2

Match center
20. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Anthony Taylor
18. mar. 2021 kl. 15:54 (Opdateret 20. mar. 2021 kl. 22:54) 18/03
252
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brighton tager i denne runde 29. hjemme imod Newcastle, i en voldsomt vigtig kamp for begge mandskaber. 1 point adskiller dem, og vi kan sagtens stå med samme scenarie efter dette opgør.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-0-45%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Newcastle er inde i en fornuftig periode, hvor de i de seneste 8 kampe har fået 9 point, og rent spillemæssigt har sadlet lidt om, hvor de offensivt prøver at skabe mere, og udfordre modstanderne. Det har givet flere point, og jeg mener også, at de faktisk godt kunne have taget endnu flere, hvis man kigger på deres præstationer mod Crystal Palace og Aston Villa.
 • Defensivt er Newcastle ret stærke, og i de seneste 8 kampe har de lukket 11 ind, på trods af modstandere som Man. Utd, Chelsea, Everton og Aston Villa, som er godt skruet sammen rent offensivt.
 • Brighton har lidt problemer defensivt, hvor de kan blive udfordret på vb eller wba alt afhængigt efter hvordan de stiller op, og det kan Newcastle drage gavn af, hvor man kan smide Fraser eller Joelinton over, som jeg godt tror kan gøre ondt på Brighton.
 • Et X er ikke en katastrofe for nogen af holdene, og kommer vi hen mod slutningen af kampen, så tror jeg i hvert fald ikke vi kommer til at se Newcastle kaste alt over bord for at få de 3 point.
 • Taktisk, tror jeg, at Newcastle vil stå meget lavt, og satse på omstillinger. Newcastle er det næst mindst boldbesiddende hold i PL med et snit på 39,1% boldbesiddelse hvorimod Brighton har et snit på 51,4%. Jeg tror det bliver et meget taktisk kampbillede, hvor Newcastle vil være mindre på bolden, men måske mere direkte end Brighton.
 • En lille kuriositet er at Brighton er elendig på eget græs i denne sæson, hvor de blot har fået 1 sejr på 14 kampe, færrest af alle i PL, om det kan betyde noget, tror jeg næppe, men det kan måske have sat sig lidt i spillerne, at de ikke har for gode oplevelser på Amex Stadium.
Hold øje med
 • Newcastle har nogle ret markante folk ude, hvor det især er offensivt de er presset. (se holdinfo)
 • Brighton udstillede Newcastle i de to holds seneste indbyrdes opgør, hvor Brighton vandt 3-0 og ift. xG som endte 0,5-1,6 til Brighton, var det ikke ufrotjent.
 • Brighton kommer ind til dette opgør med en flot 2-1 sejr mod Southampton, og derudover har Brighton i de seneste kampe ikke helt fået som fortjent, kigger vi på deres seneste kampe ift. xG så vandt de 1,7-0,1 mod Aston Villa, 2,6-0,2 mod Crystal Palace, 2,6-0,5 mod West Brom og 1,0-1,1 mod Leicester, i de kampe har de fået 1 point, hvilket er lidt vildt.
 • Brighton har i de næste 3 PL kampe, Man. Utd, Everton og Chelsea, så det kunne godt være at det var i en kamp på hjemmebane mod Newcastle at de skulle sætte alt ind for at få 3 point, for de har et svært program der venter.
 • Newcastle har svært ved at scorer, og skabe chancer. I de seneste 5 PL kampe er det blevet til 3 mål og et xGF snit på 0,84.
Oddsmarked

Oddset på Newcastle skal få point i dette opgør startede i 2,04ish og har så bevæget sig op i de nu 2,31 hos NordicBet, som jeg synes er ganske fornuftigt. 
Brighton er favorit, og skal også være det, men jeg ser det bestemt ikke utænkeligt at Newcastle kan få point i dette uhyr vigtige opgør, som sikkert bliver meget nervebetonet, hvilke også kunne give os få mål. 

Man kan eventuelt afvente holdopstillingerne, da der er flere ubekendte faktorer hos Newcastle, som jeg har svært ved at forudse, som eksempelvis, hvordan stiller de rent taktisk op 4-3-3, 4-3-1-2 eller 4-4-2, og er Almiron klar.

Holdene:

Brighton:
Her er Lamptey (fast mand 11 kampe 1 mål) Webster (fast mand 22 kampe) Solly March (fast mand 21 kampe 2 mål) alle ude, og derudover er Dan Burn (fast/reserve 20 kampe) tvivlsom. Det giver dem nogle udfordringer i bagkæden, og især hvis Burn ikke bliver klar, hvor de i sidste kamp mod Southampton brugte Zeqiri som VB, hvilket han ikke er (normal angriber).  

Connolly burde være klar for Brighton, men det kan være der er andre ting der holder ham ude i dette opgør. 
https://newsopener.com/uk/brighton-will-investigate-claims-aaron-connolly-breached-covid-19-rules/

Jeg forventer mig en 3-5-2 fra Brighton på trods af de brugte 4-4-2 i de seneste to opgør, og start 11'eren er herunder:

Robert Sanchez, Joel Veltman, Ben White, Lewis Dunk - Pascal Gross, Adam Lallana, Yves Bissouma, Leandro Trossard, Andi Zeqiri - Danny Welbeck, Neal Maupay

Newcastle:
Der er det som sagt offensivt de er presset hvor topscorer Callum Wilson er ude (fast mand 21 kampe 10 mål) og Saint-Maximin (fast mand 16 kampe 2 mål).
Derudover er der tvivl om Almiron (fast mand 24 kampe 4 mål), det e 50/50 om han er med, af hvad jeg kan læse, og i sådan en kamp som denne, hvor der samtidig er landskampspause bagefter, så tror jeg man tager chancen med ham. 
Derudover er Schar (fast/reserve 16 kampe) også skadet til dette opgør.
Det giver følgende startopstilling, 

Martin Dubravka, Javier Manquillo, Jamaal Lascelles, Ciaran Clark, Jamal Lewis, Joe Willock, Jonjo Shelvey, Isaac Hayden, Almiron (Dwight Gayle), Joelinton,  Ryan Fraser
Tænker det endten bliver Gayle eller Almiron, men det kan også være Newcastle går over i en 4-4-2 istedet for denne 4-4-3, hvilket de gjorde i forrige rundte mod WBA.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback