18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Brentford: Under 4,0 Kort

Match center
26. december 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Darren England
23. dec. 2021 kl. 18:45 (Opdateret 26. dec. 2021 kl. 22:41) 23/12
127
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brighton og Brentford mødes i runde 19. af PL, hvor jeg har kigget på de to holds spillestil, og trupper, hvor jeg tror vi får en kamp, uden alt for mange kort.

Chance (over-præcis-under): 41-20-39%
Betvalue: 105,80%
Spilbar ned til odds: 2,05
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • Dommeren til dette opgør er Andy Madley, og han har ikke for vane at kaste omkring sig med kort. I sæsonen 21/22 har han i alle turneringer givet 26 gule kort og 2 røde kort på 14 kampe, hvor 11 af dem er gået under de 40 booking point. Kigger vi på hans PL kampe fra i år og sidste år har han dømt 24 kampe og givet under de 3,5 kort i 17 af kampene.
 • Kigger vi på hvordan de to hold spiller, så er det ikke to hold der hverken laver mange frispark, eller tiltrække sig mange frispark. Brentford har i deres første 16 PL kampe begået 171 frispark, hvor Brighton har begået 164. Det er under snittet i PL, og jeg har da heller ikke indtrykket af, at det er to hold der har fokus på at bryde spillet, og lave mange frispark.
 • Til dette opgør, er der et par kortkandidater ude. Bissouma er en blændende fodboldspiller, men hiver mange kort (12 kampe 5 kort) og derudover er Veltman (13 kampe 4 kort) og Maupay (16 kampe 4 kort) alle ude, hvilket jeg ser som et +.
 • Jeg tror vi får et kampbillede, hvor Brighton vil sætte sig på spillet, og hvor Brentford vil forsøge at holde organisationen, og undgå at tillade Brighton store chancer. Det kan føre til lidt en taktisk forestilling, hvor jeg tror at begge hold vil undgå at sætte sig selv i farlige situationer, og det kan give få kort. Da det ikke bliver et opgør der kommer til at bølge så meget frem og tilbage.
Hold øje med
 • Kigger vi på korttabellen så ligger Brentford nr.10 med 32 kort (31 gule og 1 rødt) hvilket ikke godt, men heller ikke alt for skidt.
 • Brighton derimod ligger højt på korttabellen. Brighton har fået 39 kort (38 gule og 1 rødt) på deres første 16 PL, og det er det tredje højeste antal i PL.
 • Kigger vi på Brightons første 16 PL kampe, så er 10 af dem endt med over 3 kort, hvilket vil være for meget for dette spil, og kigger vi på Brentford så er deres 16 PL kampe endt med samme antal nemlig 10 af dem er gået over de 3 kort. Så der er smæk på i de kampe de to hold spillere, og jeg kan være nervøs for at vi igen får en kamp hvor der kommer mange kort.
 • Brentford har nogle gode kort kandidater i Canos (15 kampe 5 gule kort) Nørgaard (16 kampe 4 kort) og Godde (6 kampe 3 kort).
Oddsmarked

Spillet her går på at der kommer under 40 booking points. Hvilket normalt vil svare til under 4 kort. Hos betfair, gør de kort op i point, hvor man får 10 point får et gult kort, og 25 for et rødt. 
Man kan, hvis man tænker, at spille på under kort-spillet gå med bet365 der har 1.950 til under 3,5 kort asian.

Jeg har dog valgt denne variant, som minder om det bet365 har, og hvis der kommer 4 gule kort eller 2 gule og et rødt så vil spillet være dødt begge steder. 

Holdene:

Brighton:
Hjemmeholdet har Bissouma (fast mand) ude med karantæne, hvilket er et plus for dette spil, og derudover er Veltman (fast mand) tvivlsom, og Dunk (fast mand) er ude. Det er ikke mange folk der er ude for Brighton, men jeg er i tvivl om Webster (fast mand) Welbeck (reserve) og Maupay (fast mand) som jeg ikke har kunne finde meget info på. De sad dog alle ude i sidste runde for Brighton. 
Derfor tror jeg, at vi får følgende start 11'er:

Sanchez; Lamptey, Duffy, Burn, Cucurella; Mwepu, Lallana; March, Mac Allister, Moder; Trossard

Brentford:
Gæsterne er uden Ajer (fast mand) Zanka (fast mand/reserve) og Raya (fast mand). Der er tvivl om Henry (fast mand) og Goode (fast mand/reserve). Jeg har mit bud på en start 11'er herunder:

Fernandez; Goode, Jansson, Pinnock; Canos, Baptiste, Nørgaard, Janelt, Henry; Mbeumo, Toney

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback