18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Boston Bruins - Arizona Coyotes: 1

Match center
8. februar 2020 kl. 21:00 - Ishockey, USA - NHL
TD Garden
8. feb. 2020 kl. 06:55 (Opdateret 8. feb. 2020 kl. 23:45) 08/02
78
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 60-20-20%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 4-2
888sport Spil nu hos 888sport

Tuukka Rask har været forrygende i Bostons mål i denne sæson, og den brandvarme keeper og resten af det formstærke Bruins-hold (33-10-12) møder nu Arizona Coyotes (27-22-7), der hverken er kommet godt ud af All-Star-pausen eller har haft meget held på udebane i de seneste uger.

Det taler for:
- Bruins er skabt til endnu et dybt Play Off-run med stærke spillere over hele linjen, hvilket også har sendt dem til tops i ligaen med 78 point. Derimod er Arizona stadig et relativt ungt hold, som ganske vist er på vej frem, men som ikke har Bruins´ niveau endnu.

- Boston er i uhyggelig stærk form. 5 (heraf 1 i OT) sejre i træk har holdet fra New England, som har vundet alle 4 kampe efter All-Star-pausen. Arizona er derimod 1-4-2 i holdets seneste 7 kampe, 1-2-2 efter pausen.

- Boston har ikke fået resultaterne på baggrund af tilfældigheder. Bruins´ xGF (forventet målforskel pr. kamp) på 3,02-2,24 (57,43 %) er 5. bedst i NHL siden pausen. Arizona ligger her midt i ligaen med 49,40 %.

- Bruins har været enormt gode på hjemmebane i flere sæsoner. I denne sæson har man vundet 18 ud af 29 hjemmekampe (18-2-9), heraf de 16 i regulær tid. Kun Pittsburgh med 19 har flere. Arizona var faktisk et af ligaens bedste udehold indtil januar, men nu har holdet tabt de seneste 5 væk fra ørkenen med mindst 2 overskydende mål.

- Tuukka Rask har været NHL´s måske bedste målmand i denne sæson, og finnen har været dette i adskillige år. Den 32-årige målmand fik en hjernerystelse mod Blue Jackets i januar, men er siden vendt tilbage med to fremragende præstationer mod Jets og Canucks den henholdsvis 31. januar og 4. februar, hvor han i alt har reddet 62 ud af 63 skud. Finnen har ikke tilladt mere end 2 mål i sine seneste 6 starter, og hans redningsprocent på 92,9 % er blandt ligaens elite. 

- Boston har overhånden mod Arizona. Bruins har nemlig vundet de seneste 13 indbyrdes opgør (tilbage til 2014), alle i regulær tid. De seneste 3 dog kun med 1 mål.

- Bruins har haft to hviledage op til kampen, men Arizona har måtte nøjes med én.

- Arizona har mistet to af deres vigtige backs, Oliver Ekman-Larsson og Jason Demers, i de seneste 10 dage.

Det taler imod:
- Bruins er uden backen Brandon Carlo.

- Arizona er i den bedste halvdel for mål imod pr. kamp, så holdet har bestemt chancen for at holde Bruins fra fadet. Bruins er trods deres gode form kun nummer 12 i mål scoret pr. kamp siden midten af januar. 

- Arizona har ikke den samme kvalitet i offensiven som Bruins, men navne som Taylor Hall, Clayton Keller og Phil Kessel kan alligevel gøre ondt på de fleste hold.

- Arizona er stadig med i slutspilskampen og har derfor alt at spille for. Sæsonens tidligere trade for Hall viser, at man går efter slutspillet i år.

- Holdene spiller kun mod hinanden to gange om året, så den indbyrdes statistik skal man ikke nødvendigvis tillægge alt for meget betydning.


Foruden Carlo mangler Bruins F Joakim Nordstrøm, D Connor Clifton og D Kevan Miller.

Foruden Larsson og Demers mangler Coyotes G Darcy Kuemper.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback