18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Besiktas - Yeni Malatyaspor: 1

Match center
11. september 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Vodafone Stadyumu
3. sep. 2021 kl. 13:18 (Opdateret 11. sep. 2021 kl. 20:55) 03/09
213
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 70-18-12%
Betvalue: 105,70%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Besiktas sender gæsterne tomhændet hjem. 
Istanbul klubben Besiktas er i år igen favoritter til at tage titlen i tyrkiske Süper Lig. Det er i essensen forståeligt nok, da de både har formået at bevare truppen fra sidste år, samt forstærket den med interessante navne som Pjanic, Batshuayi og Teixeria. 
Man forventer tusindvis af højrøstede fans, som på hjemmebane skal give Besiktas den ekstra støtte der skal til for at slå Malatyaspor. 

Det taler for spillet:

 • Besiktas har uden tvivl SüperLigs stærkeste trup med en hel række store navne. Selvom kemien på banen mellem spillerne endnu ikke er på det ønskede niveau, har der ikke været tvivl om kvaliteten. 
 • Besiktas spiller på hjemmebane, hvilket gør en kæmpe forskel, nu hvor tribunerne igen er åbne for tilskuere. 
 • Hjemmeholdet har mange strenge at spille på og har bygget videre på truppen der blev mestre i seneste sæson. Batshuayi, Teixeria, Larin, Ghezzal og sidst men ikke mindst, har man hentet Pjanic. Det er spillere, som modstanderne har respekt for. 
 • Malatyaspor har haft mistet en hel række profiler, herunder 7 stamspillere. Man har til gengæld hentet en hel masse unge spillere, som indtil videre ikke har fået meget spilletid. Det er ganske få spillere Malatyaspor må sætte lid til i ligaen. 
 • Gæsterne har tre vigtige spillere, som de må undvære til kampen mod Besiktas. Angriberne Tetteh, målmanden Özbir og backspilleren Hafez er alle ude. Tetteh kan erstattes, men de to andre er svære at finde en afløser for. 

Hold øje med:

 • Malatyaspor har trods en meget begrænset trup, formået at vinde deres to seneste opgør. Seneste kamp var dog mere held end forstand. 
 • Besiktas skal efter kampen mod Malatyaspor møde Dortmund. Efter sigende har man planer om at indkøre Pjanic i startopstilligen, for at gøre ham klar til CL opgøret. Det kan give forstyrrelser på banen, hvis han ikke finder kemien med de andre. 
 • Besiktas er et offensivt hold, der i høj grad tænker mål, mens Malatyaspor er det stik modsatte. Gæsterne har det fint med at stå dybt og bag bolden, hvorefter de så vil slå kontra. Besiktas har særligt en meget offensiv højre side med Rosier og Ghezzal, der dog er knap så villige til at vende med "hjem". Det er her Malatyaspor kan slå tilbage. 
 • Med et stramt kampprogram i sigte, kan Besiktas træneren, Sergen Yalcin, godt finde på at foretage nogle rotationer. Det kan i det hele taget forstyrre den rytme, man er vant til. 

Forventede startopstillinger:

Besiktas: Destanoglu - Rosier - Wellinton - Vida - Yilmaz - Souza - Hutchinson - Ghezzal - Teixeira - Karaman - Batshuayi.

Malatyaspor: Damlu - Kaya - Wallace - Ciftpinar - Eskihellac - Malan - Nshimirimana - Aabid - Haddadi - Büyük - Kanatsizkus

Oddsmarked:
Det er pt. kun Danske spil og Nordicbet, der har åbnet op for spillet. 
Danske spil tilbyder odds 1,33 til en Besiktas sejr, mens Nordicbet er helt oppe på 1,51, hvilket jeg finder pænt højt. Nordicbet har pt ikke åbnet op for handicapsejre, men hvis de gør det og oddset stadig er højt, vil jeg anbefale at kigge efter en Besiktas sejr med flere end et enkelt mål. 

Kilder: SporX - BeInsports - Hürriyet - Mackolik - Transfermarkt - Fotomac - Aspor

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback