Annonce

Barcelona - Juventus: 1

Match center
19. april 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Camp Nou    Björn Kuipers
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 67-19-14%
Betvalue: 101,17%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Der venter FC Barcelona en noget nær umulig opgave, når holdet tager imod Juventus på Camp Nou. FC Barcelona tabte første opgør i Italien med 0-3, og dermed skal de hente en storsejr imod "Den Gamle Dame", hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at stå med Champions League-trofæet i år. Ikke desto mindre har holdet før bevist, at det kan lade sig gøre. Så sent som i 1/8 finalen mod PSG viste Barca at de, efter at have tabt første opgør med 0-4, at komme igen i anden kamp og vinde hele 6-1 på Camp Nou. Juventus har dog en af verdens stærkeste defensiv, og derfor må jeg konstatere at det denne her gang ser noget sværere ud for FCB at gå videre. 

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona (4-4-3): 
Ter Stegen
Roberto, Piqué, Umtiti, Alba
Rakitic, Busquets, Iniesta
Messi, Suárez, Neymar

Juventus (4-2-3-1):
Buffon
Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro
Khedira, Marchisio

Cuadrado, Pjanic, Mandzukic

Higuain

Kampens profiler:


FC Barcelona:

Man kan ikke komme uden om, at skal værterne gå videre til næste runde med en storsejr, så skal Lionel Messi bære kræfterne på holdet, og derfor har jeg valgt Lionel Messi som kampens profil for FC Barcelona.

Juventus:

Omvendt, så skal Juventus forsvare sig godt, hvis gæsterne skal modstå presset som helt sikkert fra værterne. Derfor skal Buffon stå en brandkamp for Juventus, og jeg har derfor valgt målmanden til kampens profil for Juventus.

Spilforslag: 


FC Barcelona vinder kampen.

Jeg har valgt et 1-tal på kampen, da jeg regner med, at værterne vil lægge et enormt pres på Juventus. Juventus har dog en god nok defensiv til at kunne stå imod det meste, og jeg regner også med, at det er Juventus der går videre samlet. Dog tror jeg at FC Barcelona vil sejre på Camp Nou. Dette giver en tilbagebetaling i skrivende stund på 1,51 hos Unibet, hvilket jeg ser som en rigtig god tilbagebetaling.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback