18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - SSC Napoli

Infokamp
Match center
2. juli 2020 kl. 19:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Gewiss Stadium    Daniele Doveri
30. jun. 2020 kl. 12:22 (Opdateret 2. jul. 2020 kl. 21:26) 30/06
322
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Begge hold er kommet godt fra land efter coronapausen, men Atalanta virker bedre spillende og er favoritter. Napoli skal frem og jagte de tre point hvis de forsat skal drømme om CL, og det kan det offensive Atalanta måske udnytte, men hvor er værdien
Oddsmarked

Bethard og Nordicbet er i odds 2,15 på en Atalanta sejr, mens både Unibet og 888sport er i odds 3,65 på uafgjort, mens Bethard er i odds 3,40 på en Napoli sejr.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Tre opgør, tre sejre og ni point efter corona-pausen, og ikke mindst ti mål i de tre opgør, og Atalanta stormer frem af igen som de gjorde inden pausen, og kan gøre ondt på det tunge Napoli forsvar.
 • Opgøret er utrolig vigtigt for Atalanta i kampen om den sidste Champions League plads, man har ni point ned til Roma på femtepladsen, og tolv point ned til netop Napoli, og kan med en sejr rykke endnu nærmere.
 • Det første opgør tilbage i oktober sluttede 2-2 mellem de to mandskaber på Stadio San Paolo, og hvor Atalanta blandt andet var uden Zapata og især på fysikken gav napolitanerne problemer.
 • Offensivt er Atalanta skræmmende igen i denne sæson, og er et mandskab som scorer masser af mål og skaber meget offensivt, og har scoret ikke mindre end 40 mål på hjemmebane indtil videre i sæsonen, og især det hurtige spil og stærke Zapata kan give problemer inde i feltet for gæsterne.
 • Napoli må på midtbanen sandsynligvis undvære Allan som er en af de vigtigte brikker på den centrale midtbane for gæsterne.
 • Selvom Napoli spillede sig videre i Coppa Italia semifinalen mod Inter, så var man overmatchet i opgøret, man vandt senere Coppa Italia finalen mod Juventus efter straffespark, og har besejret Verona og Spal, men har ikke helt imponeret med deres spil.
 • Hjemmeholdet kan stille i næsten stærkeste opstilling, dog er Malinovskyi i karantæne, men man er garderet godt på den offensive midtbane.

DET TALER FOR NAPOLI:

 • Med tolv point op til Atalanta på fjerdepladsen er det ved at være sidste udkald for Napoli hvis de skal slutte i Top 4 i denne sæson, og især fordi Atalanta ikke ligner et mandskab som kommer til at smide tolv point væk resten af sæsonen, ergo har Napoli mere eller mindre alt og vinde og intet at tabe.
 • Napoli har gjort det godt i Bergamo i de seneste indbyrdes opgør, og hvor man har vundet de seneste to opgør.
 • Skal Napoli håbe på de tre point så er det især på midtbanen at man skal have overtaget, og på dødbolde hvor Koulibaly og Maksimovic skal have lukket ned for Duvan Zapata.
 • Offensivt har Napoli i Mertens, Insigne og Politano tre hurtige spillere, og som især på omstillingerne kan blive farlige for hjemmeholdet, og specielt med Atalantas offensive spillestil.
 • Træner Gennaro Gattuso kommer til Bergamo i næsten stærkeste opstilling dog er Allan ude på den centrale midtbane og har været meget skadet i denne sæson, og det betyder at spanske Fabian Ruiz kommer til at binde midtbanen sammen som han har gjort ganske godt igennem hele sæsonen.
 • Det ser ud til at man skifter på målmandsposten igen, og det bliver colombianske Ospina som vogter målet i Bergamo, han stod en brandkamp mod Inter i pokalen og holdt nullet i Verona i den seneste udekamp, og kan blive afgørende i torsdagens opgør.
 • Efter et skidt efterår har Napoli været meget bedre i foråret og har kun tabt et af de seneste ti opgør man har spillet.

Trupnyt: Atalanta er uden Malinovskyi på den offensive midtbane, og det betyder at Ilicic igen starter inde fra start efter at have startet på bænken senest i Udine, men ellers har man ingen vigtige fravær til opgøret.

Napoli må med stor sandsynlighed undvære Allan på midtbanen som har været en del skadet i denne sæson, og ligeledes meldes på vej væk fra klubben, og spanske Llorente(reserve) i angrebet er meldt ude til opgøret i Bergamo.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Gollini- Toloi, Palomino, Djimsiti- Castagne, De Roon, Freuler, Gosens- Gomez- Ilicic, Zapata.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Mario Ruí- Demme, Zielinski, Fabian Ruiz- Politano, Mertens, Insigne.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, atalanta.it, Tuttomercatoweb.com, sscnapoli.it, skysport.it

Kommentarer

Feedback