18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aston Villa - Manchester City: Over 9,5 Hjørnespark

Match center
21. april 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Villa Park    Peter Bankes
21. apr. 2021 kl. 16:57 (Opdateret 21. apr. 2021 kl. 22:42) 21/04
57
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Aston Villa tager hjemme imod Man. City i runde 32. En kamp, hvor jeg har kigget på match-upsne, og de offensive tilgange de to hold, og endt med at spille over 9,5 hjørnespark.

Chance (Over-Under): 54-46%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Man. City er gået over linjen i 20 ud af 32 kampe (642,5% af deres kampe er gået over linjen) og for Villas vedkommende er det 14 ud af 30 kampe der er gået over linjen (47%).
 • I det seneste indbyrdes opgør endte hjørnetotalen med 18, hvoraf 16 til Man. City og 2 til Aston Villa. Jeg tror ikke helt vi når derop, men jeg synes det er to hold der spiller noget spændende fremadrettet fodbold, som kan kaste hjørnespark af sig.
 • Aston Villa snitter 10,5 hjørnespark pr. kamp, hvilket er det næsthøjeste i PL, og de får selv 5.6 hjørnespark pr. kamp og tillader 5. Man City på den anden side snitter i deres kampe 9,4 hjørnespark pr. kamp, hvoraf de får hele 6.5 pr. kamp (det højeste i PL) og tillader 2.9, (hvilket dog også er det laveste i PL).
 • I denne kamp kan Aston Villa spille frit. De ligger nr.11 og har stort set udspillet deres rolle i denne PL, og man er kæmpe underdog i dette opgør. Dette kan gøre at Villa måske vil være mindre tilbageholdende, og forsøge at angribe Man. City, da man intet har at miste.
 • Aston Villa angriber meget over kanterne, og har i deres 30 PL kampe et snit på 21,3 indlæg pr.kamp, hvilket er det næsthøjeste snit i PL. Indlæg kan være en god vej til at få hjørnespark, derudover er skud også en vej til hjørnespark, hvor Man. City er det hold i PL der har flest skud pr. kamp og Aston Villa ligger her nr. 7.
 • Man City har brug for at komme tilbage på sporet efter man tabte til Chelsea i FA Cuppen, og Leeds i sidste runde af PL, og med en EFL finale lige om hjørnet tror jeg de vil gå ind til dette opgør, og få en god kamp og tanket selvtillid inden Tottenham kampen, og samtidig komme et skridt tættere på titlen. At Man. City går ind og vil vinde kampe, kan give hjørnespark, når de kommer frem på banen
Hold øje med
 • Man. City har en EFL-cup kamp 4 dage efter dette opgør, og jeg kan være nervøs for, om de vil træde lidt på bremsen, og lave en omgang boldmagage, hvilket ikke vil føre til ret mange hjørnespark.
 • Aston Villa har flere offensive profiler ude, og man kan også se at de i de seneste kampe, ikke har været så prangende offensivt, eller skabt så mange chancer eller hjørnespark.
 • Kigger vi på Aston Villas seneste kampe så er de gået under de 9,5 hjørnespark i de seneste 5 kampe, og Man. City er gået under de 9,5 i 4 ud af deres seneste 5 PL kampe. Det kunne vidne om to hold der ikke spiller så underholdende kampe mere, og måske ikke på samme måde som tidligere i sæsonen spiller så underholdende kampe.
Oddsmarked

Oddset på over 9,5 hjørnespark står højeste hos bet365, og kan ellers findes til odds 1,80 hos comeon! og 1,9 hos betfair. 

Holdene:

Aston Villa:
Her er Sanson (fast/reserve 9 kampe) Trezeguet (fast/reserve 21 kampe 2 mål) og Grealish (fast mand 22 kampe 6 mål) er alle ude, og det giver følgende start 11'er i en 4-3-3

Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Luiz, Nakamba; Traore, Watkins, El Ghazi

Man. City:
Her er De Bruyne (fast mand 24 kampe 5 mål) ude, og det kan sagtens være City vælger at rotere forud for EFL-cup finalen, men midt umiddelbare bud på en start 11'er er herunder i en 4-3-3:

Ederson; Walker, Stones, Dias, Zinchenko; Silva, Rodri, Gundogan; Mahrez, Jesus, Foden

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback