18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alison Riske - Kristina Mladenovic: 2

Match center
17. september 2021 kl. 18:00 - Tennis, WTA | f
Centre Court
17. sep. 2021 kl. 00:28 (Opdateret 17. sep. 2021 kl. 19:32) 17/09
127
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Den vel nok mest ustabile spiller på WTA touren, tager imod Riske som hellere ikke har meget stabilitet for tiden.

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

At Mladenovic nogensinde har været nummer 10 i verden, er vel næsten ikke til at forstå, når man kender hende mest for sine ustabile præstationer.

Denne turnering startede lidt som det plejer for hende, med at smide et sæt mod en næsten ukendt spiller, og derefter levere det man kunne have forventet hun gjorde på forhånd. I kampen mod Konjuh viste hun sig for endnu en side vi er bekendt med, hvor hun pludselig jerner en 6-0 sæt hjem mod en god spiller, men denne gang tabte hun ikke pusten, og tog den i 2 sæt.

Spillemæssigt har Mladenvovic hele pakken, med en god serv og god tilstedeværelse på banen. Der er vel næsten ikke et slag hun ikke kan udføre, men alt sagt kan pludselig være med modsat fortegn for hende. Man føler ofte det er en mental ting for hende med disse udfald, og der er til tider også rygter om ting der sker uden for banen. Nu hvor doublen har mindre fokus end før, er planen helt sikkert at single spillet skal være hovedfokus igen.

Riske der måtte glippe sin gode græsstime i år, kunne trods alt slå Fernandez inden hun blev en superstjerne på kort tid. På hardcourt denne side af sommeren var hun 2-5 inden denne turnering, hvor hun tilsammenligning tabte i 2 sæt til Konjuh i San Jose. 
Hun tog en smal 2-0 sejr i første kamp mod blid modstand, og måtte i 3 sæt mod Kuzmova, der havde vist lidt tænder igen. 

Når første serven sidder for Riske har hun nogle gode mønstre, og prøver at være agressiv i sit returspil som man kender for græsset. Syntes ikke hendes procenter sad hvor de skulle være, og tænker at Mladenovic kommer stærkest ind til denne dyst.

de har tidligere mødtes 5 gange hvor det står 4-1 til Mladenovic, men det ligger flere år tilbage og ingen af dem på hardcourt.

Markedet bevæger sig langsomt Riske's vej, og i skrivendestund vendte sidste danske bookmaker som havde Mladenovic som favorit til det modsatte. Jeg er dog i den anden båd, og trods oddset stiger ser jeg den evige bettingbombe Mladenovic være en smal favorit denne gang.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback