18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - FC København: Under 2,5 Mål

Match center
5. juli 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Jens Maae
3. jul. 2020 kl. 16:31 (Opdateret 5. jul. 2020 kl. 21:54) 03/07
193
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Med en sejr over FC København søndag, kan AGF melde sig ind i sølvduellen. FCK har reelt smidt guldet, så de orienterer sig nu mod truslen bagfra.
Det taler for
  • FC København må for alt i verden ikke lukke AGF ind i sølvduellen, og vil derfor komme med en kynisk tilgang, som vi kender fra deres europæiske udekampe
  • AGF er klart bedst offensivt i de kampe, de ikke selv skal skabe. Eksempelvis mod FC Midtjylland, hvor det er FCM der skaber kampene, har AGF skabt meget med lynhurtige omstillinger. Det får de ikke lov til her.
  • FC København har spillet under 2,5 mål i fem af deres seneste seks udekampe. Kun i to af de seneste 12 udekampe har FCK formået at score mere end ét mål.
  • Fire af AGF's seneste seks hjemmekampe er gået under 2,5 mål. Kun én gang i de seks kampe har AGF scoret mere end ét mål
Hold øje med
  • Seks af de seneste ti indbyrdes opgør, herunder tre af de seneste fire, er gået over 2,5 mål. Seneste indbyrdes opgør var ved Atlantic Cup i februar, hvor AGF vandt en chancefattig kamp 1-0.
  • AGF har i Eskelinen ikke ligefrem ligaens bedste målmand. Han giver ikke forsvaret ro, og er AGF ligeledes uden småskadede Backman, kan defensiven komme til at vakle.
  • FCK's defensiv er heller ikke, hvad den har været. Kun syv gange i sæsonen har Løverne holdt buret rent.
Oddsmarked

Under-oddset har været svagt stigende de seneste dage, fra et niveau omkring 2,00 til nu at toppe i 2,07 hos både bet365 og NordicBet. Over-spillet er faldende, og er nu nede i 1,81 hos Unibet. Nogle bookmakere er så langt nede som odds 1,72 på det udfald.

Rundt om kampen
Det er mere end 20 år siden AGF sidst har været favorit i en kamp mod FC København, men det er tilfældet søndag, når holdene tørner sammen i Aarhus. Det vidner dels om, hvor langt aarhusianerne er nået, og dels om, at FC København ikke er på den klinge, de bør være.

AGF har set over den seneste lange periode scoret flere point end FCK i ligaen, og selvom man blamerede sig senest mod AaB, en kamp der blev tabt med 4-1, står jeg med et billede af et ekstremt robust og stabilt AGF-hold, der er mere end kompetente nok til at tage tredjepladsen i Superligaen.

Kan de også tage andenpladsen? Det vil søndagens kamp i høj grad give svar på. FCK er syv point foran, med seks runder igen, men med en AGF-sejr søndag, er afstanden pludselig kun fire point, og med endnu et internt opgør forude, er alt åbent.

FCK tabte senest til FCM, og har derfor 11 point op til førstepladsen. Den når de ikke. I stedet vil Ståle Solbakken nok orientere sig mod at sikre andenpladsen, og derfor forventer jeg vi ser et FCK-hold sat op efter europæisk modus søndag.

Europæisk modus på udebane for FCK betyder en meget løbestærk og fysisk opstilling, der er sat på banen for at hente uafgjort med hjem. Det har man set dem gøre ekstremt mange gange, senest var det tæt på mod Basaksehir, men det blev dog til et smalt 1-0-nederlag til sidst.

Det bliver derfor op til AGF at skabe og åbne kampen, og det har de til tider haft svært ved. AGF har en god offensiv, og har mange strenge at spille på, men de er stadig bedst, når modstanderne tager initiativet. Det gør FCK ikke her, og derfor kan det meget vel blive en låst og taktisk kamp.

Trupnyt
AGF er uden karantæneramte Jesper Juelsgård, men han er kun garderingsspiller. Vigtigt er det for aarhusianerne, om man får Backman og Bundu klar, ligsom det er vigtigt, at man har Nicolai Poulsen tilbage fra karantæne. Han stabiliserer defensiven gevaldigt fra sin 6’er-position.

FCK gav comeback til Dame N’Doye i en træningskamp tidligere på ugen, men han er næppe klar til kamp søndag. Ude er også Boilesen, Fischer, Wind og Santos, så offensiven er decimeret, hvilket man også så mod FCM, hvor Kaufmann og Daramy havde svært ved at skabe noget.

Positivt for FCK er det, at de har Zeca tilbage som styrmand på midtbanen efter karantæne.

Kilder

superstats.dk, danskfodbold.com, fck.dk, stiften.dk, agf.dk

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback