18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Admira Moedling - Østrig: Away no bet: X

Match center
23. juni 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Østrig - Bundesliga
BSFZ Arena
21. jun. 2020 kl. 11:04 (Opdateret 23. jun. 2020 kl. 22:21) 21/06
136
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 26-30-44%
Betvalue: 104,60%
Spilbar ned til odds: 1,87
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

To hold i formfremgang deler i porten

I den østrigske Bundesliga er Austria Wien er langsomt ved at vise sig som det stærkeste hold i nedrykningsspillet – eller er de? Tre sejre i træk på en noget billig og dog alligevel overbevisende baggrund er det seneste blevet til. Hjemmeholdet Admira fra Wien forstanden Mödling udviser ligeledes tegn på formfremgang og har fået stoppet blødningen med 2x 1-1 mod topholdet Altach. Nu tørner mandskabet så sammen i et lokalbrag, hvor jeg tror på point til gæsterne, men smider skejserne efter pointdeling.

OBS: Odds 2.02 opnås lige nu ved at 43,86% af indsatsen på 2-tallet til odds 2.28 ved NordicBet samt 56,14% af indsatsen på X til odds 3.60 ved Cashpoint. Bemærk: Det er ikke utænkeligt, at der på et senere tidspunkt kan opnås et samlet set bedre odds, hvis kun safebet-indsatsen på 2-tallet placeres nu. Frem mod kampstart tror jeg på, at prisen for udebanesejr vil falde, mens oddset for uafgjort vil stige. Har man is i maven nøjes man sålees med at placere safebettet nu og afventer markedsudviklingen. Brug eventuelt BetXperts værktøj for safebets.

Det taler for spillet

 • Admira har 2 sejre, 4 uafgjorte og 8 nederlag på hjemmebane denne sæson. Imponerende? Ikke ligefrem. I tillæg har man efter genopstarten på nu tre forsøg endnu ikke formået at vinde hjemme, men har i stedet lidt to nederlag og skaffet blot ét point i form af ét uafgjort resultat.
 • I de seneste to runder har der dog været spillemæssig fremgang at spore for hjemmeholdet og i særdeleshed langt større stabilitet, efter de i forrige runde decideret blev klædt af hjemme mod WSG Tirol. Dette nederlag førte efterfølgende til markante udskiftninger på holdet. Således kommer man positivt ind i opgøret her på bagkant af to gange 1-1 mod Altach.
 • I sidste runde mødte gæsterne fra Austria netop Wien WSG Tirol på udebane i Innsbruck. Her kunne man tilføje endnu en sejr til en allerede imponerede udebanestatistik. De lillaklædte fra hovedstaden er nu ubesejrede i syv udekampe i streg og har kun ét nederlag i de seneste 15 bundesligaopgør. På udebane har man kun tabt 4 gange i sæsonen. Til gengæld har man også kun 3 sejre og hele 7 uafgjorte.
 • WSG Tirol fik et rødt kort lige før pausen, og Austria Wiens præstation og styrke kan derfor være svær at bedømme på baggrund af kampen. Alligevel må man give Austria Wien, at de holdt værterne fra fadet og sikrede sig sejren. Under de givne omstændigheder leverede man en solid og koncentreret indsats. Gør man dét igen – overtal eller ej – er det svært ikke at forestille, at wienerne tager fra opgøret med minimum ét point i behold.
 • Begge hold kan leve med uafgjort. Admira vil se til at konsolidere ovenpå de sidste to, udmærkede præstationer. Efter en dårlig periode og i et tæt slutspil om at undgå nedrykning handler det for alt i verden om ikke at tabe. På samme måde kan Austria Wien også se sig tilfreds med pointdeling, hvormed de stadig vil holde Altach bag sig i toppen af nedrykningsslutspilsgruppen.
 • Holdenes to tidligere indbyrdes opgør denne sæson er endt 0-0 (Admira hjemme) og 1-0 (Austria Wien hjemme).

Hold øje med

 • Godt nok har Austria Wien nu tre sejre på stribe, men spillet har til tider været tvivlsomt og resultaterne på en billig baggrund. Austria Wien er under massivt pres fra omverdenen for at levere både spille og resultatmæssigt overbevisende – og dét har til tider kostet.
 • Admiras resultater denne sæson er hentet mod holdene fra nedrykningsspillet. De er på ingen måde så et dårligt hold, at de ikke kan vinde her. Samtidig kommer de som sagt ind til kampen her efter umiddelbart at have vendt skuden og må være relativt fulde af optimisme og selvtillid.

Holdnyt

Admira: Efter nederlaget til Tirol har hjemmeholdet øjensynligt smidt topscorer, Sinan Bakis, på porten på grund af manglende engagement. Bakis, der har scoret 11 ud af Admiras 26 bundesligamål denne sæson, har således ikke været med to seneste to kampe. Christoph Schösswendter (centerforsvar, fast) er ny mand i karantæne efter endnu et gult kort i kampen mod Altach. Admira har været foruden Schösswendter seks gange tidligere denne sæson. Det er blevet til fem nederlag og én gange uafgjort i henholdvis fire hjemme- og to udebanekamep. I karantæne er også Roman Kerschbaum (defensiv midtbane, fast). Danske Morten Hjulmand er et godt bud på en erstatning.

Austria Wien: Ingen nye karantæner eller skader. Det er tvivlsom, at spillere fra Austria Wiens skadesliste skulle blive klar til opgøret. Til gengæld er det vist, at James Jeggo (defensivmidt, fast) vender tilbage fra karantæne.

Holdnyt opdateres…

Kilder

soccerstats, transfermarkt, Der Standard.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback