18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Atletico Madrid: Over 4,5 Kort

Match center
28. september 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
San Siro    Cuneyt Cakir
28. sep. 2021 kl. 08:15 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 05:58) 28/09
288
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Pioli imod Simeone! Italiensk temperament imod det spanske! På San Siro får vi noget af et Champions League clash imellem AC Milan og Atletico Madrid, og med deres to seneste resultater i dette gruppe spil, bør vi få en hård kamp at se!
Det taler for
 • Værterne fra Milan tog i første gruppespils kamp en tur til Liverpool. Hvad der syntes at være en mere taktisk affære blev til en noget mere åben og offensiv kamp efter Tomori efter  9 minutter sikre Liverpool føring med et uheldigt selvmål. Efter det gik det eller frem og tilbage. Rebic og Diaz gjorde stillingen til 1-2, men Salah og Henderson sikrede alle tre point til Liverpool! 
 • For Piolis tropper dette naturligvis ikke det ønskede resultat de havde håbet på at rejse hjem til Milan med, og nu venter en endnu svær modstander når "forsvars" holdet fra hovedstaden i Spanien kommer på besøg. Atletico tog hjemme imod Porto i hvad der nok ville være gruppens nemmeste kamp at få tre point i. Det skulle vise sig at portugiserne gav en kamp fra sig, og selv tog ét point! 
 • Det resultat kan på ingen måder bruges til noget hvis man skal videre fra CL Gruppespillet, og lige nu har vi en Gruppe B hvor Milan ligger med 0 point, og Atletico samt Porto ligger med ét point. Det betyder for Pioli og Simeone at denne kamp her er absurd vigtig at vinde. Men kan Atletico der tabte til bundproppen Alaves finde takterne igen?
 • Kampen imellem disse to stor hold emmer af taktik, forsvar og detaljer. Pioli har udtalt at Milan skal have fokus på hver en detalje da det var det som Liverpool straffe dem på. Det kan have ret i. Simeone trak i en lidt anden retning med udtalelse om mere aggresivt spil, og den del kunne jeg godt se. Simeone vil have sultne spillere og spillere der konstant jager! 
 • Dette faktum vil Pioli nok have fokus på at stoppe! Generelt set står vi med to hold der er ekstremt gode defensivt! Skulle Milan komme foran på San Siro er de ikke et nemt hold at bryde ned, og omvendt. Der hvor holdene kan få deres fordel er i duel spillet, og i de små rum. Dette kan f.eks. tillade Madrid at angribe mere ned af kanterne så kan de komme tættere på! 
 • Omvendt vil det tillade Milan at angribe i dybden og ned centralt af banen. Begge hold har utroligt gode, hurtige, kreative og offensive spillere der kan true. Og her kan blive nødvendigt at stoppe spillet. Det generelle Match Up jeg har sigte er en ekstremt taktisk og detalje orienteret kamp hvor begge søger kontrol. Men også vil forsøge at komme godt fra start! 
 • Derfor tror jeg at som tiden går frem at vi vil se mange dueller, mange tacklinger midt på banen. Atletico spiller noget mere hårdt og aggresivt til den, og skal de have en plads i den øvre del af gruppen så skal de komme mere hårdføre ud til kampen. Omvendt skal Milan det samme. Madrid er svære at nedbryde, så det vil nødvendigt for dem at gå det det skridt længere i deres spil! 
 • Savic fra Madrid midterforsvar er ude efter han trak rødt kort og fik to kampes karantæne i CL. Dette har bestemt en betydning for kampen. Milan er ikke hold der trækker flest kort i den hjemmelige liga, men imod Liverpool kom de trods alt på scenen  med to kort. Madrid trak tre imod Porto!  Kampens dommer Cakir er rutineret i CL og har et snit 4,3 over 54 kampe!
Hold øje med
 • Jeg forventer en taktisk spillet kamp hvor strategi og kontrol er alt afgørende. Derfor også en målfattig kamp. Jeg ser at mange holdene angrebs situationer vil forsøgt at blive stoppet med proffesionelle frispark og det er ikke nødvendigvis det giver flest kort! 
 • Udover det, vil for begge hold være nødvendigt at holde så meget fast i bolden som muligt. Dette vil give "The Upperhand" til holdet, og skulle det scenarie udspille sig er det heller ikke sikkert vi for de helt store dueller at se! 
 • Madrid er notoriske for at lave mange tacklinger og presse modstanderen tilbage når de ikke selv skal jagte, og det gør de fremragende. De trækker dog stadig mange frispark og kort på den front. Men selvom Simeone har sagt de skal være mere aggresive og sultne bør de også komme en smule mere forsigtige ud. Madrid har stadig Liverpool i næste kamp, og har ikke råd til et rødt kort! 
 • Omvendt har Milan heller ikke behov for et rødt kort. De har godt nok Porto i næste kamp, som vi seneste så spille op imod Madrid. Derfor er det ikke en modstander man skal undvære. Så selvom kampen bør være taktisk præget, er det ikke sikker vi får den aggressivitet i kampen jeg håber på for mange kort! 
 • Kampens dommer kan komme ind og ligge en høj linje for hvad han tillader. Både i den italienske Serie A, og i den Spanske La Liga bliver der gået hrdt til den, og dermed også givet mange kort fra dommerne af. Men kan dommer Cakir kontrollere kampen, behøver han ikke give et kort for hvert frispark/  tackling! 
 • Begge hold går selvfølgelig efter alle tre point, og om så kampen bliver åben fra start ved en tidlig scoring eller lukket og låst langt det meste af tiden er svært at forudsige. Ikke desto mindre har jeg svært ved at forsille mig en åben første halvleg, og derfor forventer jeg heller ikke mange kort. Dem forventer jeg kommer i anden halvleg, og det er ikke sikkert det fem styks! 
Oddsmarked

Atletico er lidt overraskende i min bog gjort til små favoritter ude imod Milan! 
Hos Bet365 kan man få oddsene 2,80 - 3,20 - 2,60. Hvilket giver et CV på: 34% - 30% - 36% 
Kigger vi på spiller for spiller så har Atletico mon et my bedre hold en Milan. Men Atletico er bestem heller ikke den bedste tilstand for tiden. De taber vigtige kampe i denne hjemmelige liga som de skal vinde, og ser generelt bare ikke super gode ud. Det kan være CL giver dem det pust de har brug for.
Derimod har vi så et hold som Milan med Rebic, Diaz og Giroud i spidsen og de kan sagtens gøre ondt på det spanske hovedstads hold. Omvendt stiller Atletico med Suraez, Felix og Llorente som også har gjort det godt. 
Med Savic ude, samt Kjær i Milans forsvar kan det også være de defensive linjer er til at tale med 
Jeg tror vi får en meget interresant kamp her, og med gode muligheder for scoringer og mange dueller. Der skal forsvares, angribes og kæmpes for kontrol imellem de to mandskaber. Et alternativ spil kunne være at gå på kryds ved pausen til odds 2,05 ved Bet365. 

Kampens Forløb: 

Der er slet ingen tvivl om at både Pioli og Simeone kommer på noget af en prøve idag, og denne prøve skal tilgås med forsigtighed og øje for kontrol og detaljer. Dog tror jeg stadig at Atletico sætte sig selv og Milan op til en mere hårdfør kamp. Jeg forventer de spiller for at vinde, og for egne fans skal de bestemt rejse sig efter deres nederlag til Alaves. Men det bliver ikke uden konsekvenser. 
Første halvleg bliver måske åben de først 9-10 minutter, om der så falder mål er anden sag, men det bliver bestemt tidsrum hvor begge hold skal passe på. Resten af første halvleg kunne jeg godt se blev forsigtig hvor vi måske ser en eller to kort givende aktioner. 
Anden halvleg forventer jeg mere tænding, mere intensitet, og "det er nu eller aldrig" mentalitet, og her bør vi se dueller, tacklinger, og intens spillende hold. Cakir tror jeg her også får svært ved at kontrollere kampen, og med Milans fans i baggrunden bliver han nok sat under pres. Atletico kunne jeg godt se trak 2-3 kort, imens Milan måske lå på de to! 

Tryp Nyt: 

Ac Milan: 4-2-3-1
Maigan - Hernandez - Romagnoli - Tomori - Calabria - Bennacer - Kessie - Rebic - Diaz - Saelemaekers - Giroud 

Atletico Madrid: 3-5-2
Oblak - Gimenez - Monteiro - Hermoso - Trippier - Llorente - Koko - Rodrigo - Carrasco - Suarez - Felx

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Acmilan.com - Atleticodemadrid.com - Sportsmole.cu.uk - Tribalfottball.com - Soccerway.com - LydenafLaLiga (Podcast) - As.com - Marca 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback