18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - Hobro

Infokamp
Match center
1. december 2019 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Peter Kjærsgaard-Andersen
29. nov. 2019 kl. 22:02 (Opdateret 1. dec. 2019 kl. 19:58) 29/11
169
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Fire af de seneste syv indbyrdes opgør mellem AaB og Hobro er sluttet 1-1. Kommer endnu en remis her, eller kan AaB følge op på deres seneste to sejre?
Oddsmarked

AaB er ganske klare favoritter i opgøret, hvor 888sport, Unibet og LeoVegas betaler 1,54 for hjemmesejren. Betsafe og Nordicbet er i 4,50 for krydset, mens Oddset er højest med 7,00 på Hobro.

Det taler for AaB

  • AaB har endelig Tom van Weert med igen. Han har fået korte indhop i de seneste to kampe, og har scoret i begge
  • Lucas Andersen, Patrick Olsen og Iver Fossum kan dominere Hobros defensiv
  • AaB har kun i én af 14 Superliga-kampe mod Hobro tabt
  • Hobro har tabt deres seneste fem Superliga-udekampe

Det taler for Hobro

  • Hobro tabte senest 2-1 til FC København, men viste her rigtig fint spil, og har meget at tage med
  • Pilen har spillemæssigt været opadgående de seneste runder, men resultaterne er ikke fulgt med

Rundt om holdene
AaB brød et resultatmæssigt dødevande, da de senest slog AC Horsens med 4-0. Den sejr blev i midtugen fulgt op med 3-0 over HB Køge i Sydbank Pokalen, så der blæser positive vinde i byen ved Limfjorden.

Mikkel Kaufmann er godt nok skadet, men Tom van Weert er endelig tilbage efter sin skade, og både mod Horsens og HB Køge blev han skiftet ind og scorede. Han kan meget vel vise sig at blive en mundfuld, ikke mindst med Lucas Andersen, Patrick Olsen og Iver Fossum klar til at fodre ham.

Hobro har kun to gange i sæsonen vundet, og de står uden sejr de seneste otte kampe. Ude har de tabt deres seneste fem kampe, men bemærkelsesværdigt er det, at alle de fem kampe blot er tabt med et enkelt mål.

Senest ude mod FC København var Hobro længe foran, og de holdt faktisk FCK stangen, men to mål i de sidste to minutter knækkede bundholdet. Emmanuel Sabbi viste igen i Parken, at han kan mere end de fleste i Superligaen, og han bliver igen her en spiller, der skal satses stort på.

Tidligere på sæsonen vandt AaB 2-0 hos Hobro, men ellers er fire af de seneste syv indbyrdes opgør sluttet 1-1. Det vil Hobro nok gerne sælge den for i denne omgang, mens AaB skal bruge sejren for at følge med i top seks-striden.

Trupnyt
AaB må igen se bort fra Mikkel Kaufmann, ligesom Kasper Pedersen meldes ude. Tom van Weert er som nævnt tilbage fra sin skade.

Hobro er stadig uden Mads Hvilsom, men til gengæld er vigtige Anel Ahmedhodzic tilbage i midterforsvaret efter udstået karantæne.

Kilder

aab.dk, hobroik.dk, bold.dk, superliga.dk, nordjyske.dk

Kommentarer

Feedback