18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM i herrehåndbold 2022: Odds og optakt - Gruppe C

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Frankrig og Kroatien er favoritter i Gruppe C

Gruppe C består af Frankrig, Kroatien, Serbien og Ukraine. De to førstnævnte er naturligvis storfavoritter til de to øverste pladser, hvor Serbien er dem, der kan drille dem mest. Ukraine spår jeg ikke nogen chancer i denne her gruppe. Alle holdene har dog til fælles, at de har været hårdt præget af corona op til slutrunden, hvorfor det er svært at sige i skrivende stund, hvor alle mandskaber står henne ved EM-start.

Odds på Gruppe C ved EM 2022 i herrehåndbold

Herunder kan du se de bedste odds på Gruppe C ved EM. Frankrig er storfavoritter til gruppesejren. 

Hvem vinder Gruppe C? Højeste odds Bookmaker
Frankrig 1,30
Kroatien 5,00
Serbien 12,00
Ukraine 81,00

Odds på Gruppe C ved EM 2022 i herrehåndbold er senest opdateret mandag den 10. januar klokken 13.18.

Kroatien

Landstræner: Hrvoje Horvat

Bedste EM-resultat: Tre 2.-pladser (2008, 2010 og 2020)

Kroatien har stort set altid været en del af toppen i international håndbold. Den kroatiske stjerneparade er lang, hvor spillere som Domagoj Duvnjak og Luka Cindric klinger godt hos de fleste håndboldelskere. Det helt store problem har dog været, at netop de to har været ramt af corona op til EM-slutrunden. De har dog ikke haft de store symptomer, men de har stadig misset en stor del af optakten til slutrunden. Det giver derfor Kroatien en masse spørgsmålstegn inden slutrunden, da det kroatiske angrebsspil er afhængige af Duvnjak og Cindric. De to verdensstjerne kan på dagen drive Kroatien frem til sejr.

Oddset på en kroatisk EM-sejr ligger da også svimlende højt, hvor den flere steder i skrivende stund kan findes til odds 35. De er også ramt af flere afbud, da de mangler Kielce-profilen Igor Karacic samt PSG-profilen Luka Stepancic. Kroatien spiller ikke det hurtigste håndbold, men de trækker mere tempoet ud, og så eksploderer spillere i form af Cindric og Duvnjak. Kroatien kan godt overraske ved slutrunden, men taget den hårde optakt og skaderne i betragtning, så får de det svært. De skal dog nok gå videre fra denne Gruppe C.

Deres tre største stjerner: Luka Cindric, Domagoj Duvnjak og Ivan Cupic

Frankrig

Landstræner: Guillaume Gille

Bedste EM-resultat: Tre EM-titler (2006, 2010 og 2014)

Det franske landshold har i en evighed, føltes det næsten som, været en del af den internationale top. De har slutrunde efter slutrunde været med helt fremme, når medaljerne er blevet fordelt. Det samme kommer også til at gøre sig gældende under EM-slutrunden, hvor de naturligvis er en af de helt store favoritter til EM-titlen.

De blåklædte har dog haft en håbløs EM-optakt, hvor flere af spillerne har været ramt af COVID-19. Heriblandt kan nævnes Nikola Karabatic, hvilket naturligvis ikke er den optimale optakt til en stor slutrunde. Herudover er PSG-profilerne Nedim Remili, Luka Karabatic og Elohim Prandi ikke med til slutrunden. Samtidig mangler de franske OL-mestre også FC Barcelona-profilen Timothey N'Guessan.

Den franske trup har imidlertid en skræmmende bredde, hvor de blandt andet på højre back-positionen også har Dika Mem og Melvyn Richardson, hvilket må sige at være to gode erstatninger for Nedim Remili. Nikola Karabatic er også tilbage igen efter corona, men hvor han står henne, er svært at sige inden turneringsstart. Den franske verdensstjerne betyder afsindigt meget for det franske landshold både på og udenfor banen, selvom han i de senere år ikke er så dominerende, som han tidligere har været.

Den helt store svaghed for det franske landshold skal findes inde i målet, hvor de har haft utrolig svært ved at finde den rigtige afløser efter Thierry Omeyers karrierestop.

Kan Frankrig holde sig fri af flere coronatilfælde, så er de naturligvis en af de helt store favoritter sammen med Danmark til at gå hele vejen ved denne EM-slutrunde. Kigger man på oddsene, så ligger de også som bookmakernes favorit lige efter Danmark i toppen.

Deres tre største stjerner: Nikola Karabatic, Dika Mem og Ludovic Fabregas

Serbien

Landstræner: Toni Gerona

Bedste EM-resultat: 2.-plads (2012)

Serbien har ligesom så mange andre lande været hårdt ramt af corona op mod EM-slutrunden. Hele seks spillere har været ramt, hvilket tæller flere profiler som blandt andre Vladimir Cupara, Bogdan Radivojevic, Nemanja Zelenovic og Dragan Pechmalbec. Serbien har i en lang årrække underpræsteret på landsholdet, hvorfor deres sidste store resultat var EM i 2012, hvor de som bekendt tabte til Danmark i EM-finalen på hjemmebane.

Udover at optakten har været præget af corona, så har den også været præget af, at deres måske største stjerne har meldt afbud til EM-slutrunden. Serbien må nemlig undvære Veszprém-profilen Petar Nenadic, som er altafgørende for de serbiske chancer ved EM-slutrunden.

Selvom det ser skidt ud, så har Serbien dog en stærk keeperduo i Vladimir Cupara (ramt af corona) og Dejan Milosavljev.

Serbien er et hold, der spiller med hjertet, hvor fighten altid har været deres kendetegn. Jeg spår dem dog ikke de store chancer ved denne slutrunde, taget deres frygtelig optakt i betragtning. De får det svært i deres pulje, hvor jeg tror, de ryger ud efter deres tre indledende kampe.

Ukraine

Landstrænere: Michael Biegler og Vyacheslav Lochman

Bedste EM-resultat: 11.-plads (2002)

Kigger man på oddsene, så er Ukraine spået som et af de dårligste hold ved denne slutrunde. I skivende stund kan man nemlig finde odds 2.500, hvis Ukraine skulle stryge helt til tops. Det sker dog ikke, da de med stor sandsynlighed ikke spiller sig videre fra deres gruppe.

Ukraine er et ungt landshold, som har Michael Biegler og Vyacheslav Lochman som landstrænere. Størstedelen af spillerne spiller til dagligt hjemme i Ukraine, hvor de tørner ud for den ukrainske storklub Motor. Ukraine kan gå ind og spille uden noget pres, da alt presset ligger på Frankrig og Kroatien i gruppe C.

Deres tre største stjerner: Gennadiy Komok, Oleksandr Tiltte og Dmytro Horiha

Holdene i Gruppe C

Frankrig
Kroatien
Serbien
Ukraine

Kommentarer

Feedback