18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM Håndbold i TV og Livestream

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Betxpert giver dig en sendeplan for EM håndbold 2024 i perioden fra d. 10. til d. 28. januar 2024. Du kan se EM herrehåndbold de forskellige kampe, og hvilken kanalen den vises på. Her kan du se, hvordan du får adgang til de kanaler der viser EM-kampene i herrehåndbold. Vi har nemlig udarbejdet en EM håndbold 2024 for herrer tv guide, som giver dig en sendeplan for EM slutrunden i herre håndbold. Du kan både finde tidspunkterne for de forskellige kampe, og hvilken kanalen den vises på. Denne EM håndbold TV guide giver dig de bedste forudsætninger for ikke at gå glip af noget, når det hele altså løber af stablen i perioden fra d. 10. til d. 28. januar 2024. 

Udover en udførlig EM håndbold TV guide, vil vi kigge på, hvordan du får adgang til de kanaler der viser EM kampene.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Finder et komplet overblik over alt håndbold i tv i dag.

Sådan kommer du til at se Håndbold EM 2024 i tv

Dette års EM i herrehåndbold afvikles i Tyskland, og Danmarks gruppekampe kan ses i Olympiahalle. De fleste pladser er selvfølgelig udsolgte, og især Danmarks kampe har været eftertragtede. Så hvis du ikke er så heldig at have fået fat i nogle billetter til Danmarks kampe i gruppe F, kan vi hjælpe dig med at få adgang til kampene gennem fjernsynet.

Hvis du vil se kampene ved dette EM i herrehåndbold 2024, så er TV2 den kanal, du skal have adgang til, og dernæst de kanaler, der ligger under TV2, såsom TV2 Sport, TV2 Sport X og TV2 Play. Hvis du har adgang til alle disse TV2-produkter, er du rigtig godt klædt på. Alle Danmarks kampe bliver nemlig vist på hovedkanalen TV2, mens du kan se mange andre EM-kampe med de andre nationer på TV2 Sport og TV2 Sport X.

Hvis du ikke har TV, kan du få en gratis basis prøveperiode hos TV2 Play på 7 dage. Det kan hjælpe dig med at se, hvad TV2 har på hylderne. (Du behøver ikke et TV for at have TV2 Play, da du kan bruge TV2 Play på alle enheder.) Efter de 7 prøvedage koster TV2 Basis 69 kr./md med reklamer og 99 kr./md uden. Denne Basis hjælper dig ikke med EM i herrehåndbold-kampene, og derfor vil vores råd til dig være at vælge pakken, der hedder Favorit eller Favorit+Sport.

Favorit-pakken giver dig adgang til fem af TV2s livekanaler (TV2, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Echo og TV2 Fri). Denne pakke vil give dig adgang til at se EM i håndbold direkte på TV2, hvor alle Danmarks EM-kampe i håndbold bliver vist i tv. Denne pakke koster 129 kr./md. med reklamer og 159 kr./md uden.
Så med en Favorit-pakke og vores EM håndbold tv-guide, er du godt rustet til dette års slutrunde for herrerne.

Betxpert har nemlig udarbejdet en TV Guide for EM herrehåndbold 2024 for ikke at gå glip af noget, når det hele altså løber af stablen.

Er du sportsfreak og tosset med EM herrehåndbold i TV?

Den sidste TV2 Play-pakke, vi vil nævne i forbindelse med dette EM i håndbold, er Favorit+Sport-pakken. Med denne pakke får du adgang til alle TV2's livekanaler, inklusive Sport (TV2, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Echo, TV2 Fri, TV2 Sport, og TV2 Sport X).
Med sportspakken får du adgang til TV2 Sport og TV2 Sport X, som også viser Håndbold EM i tv, så du vil være særdeles godt klædt på til dette års håndbold EM med denne pakke. Favorit+Sport-pakken koster 189 kr./md. med reklamer og 219 kr./md uden.

Denne Favorit+Sport-pakke giver dig ikke kun adgang til at se håndbold EM i tv. Der er nemlig mange andre sportsbegivenheder, der ligger forud, som TV2 har fået rettighederne til. TV2 har bl.a. sikret sig rettighederne til at vise Superligaen på tv fra sommeren 2024. Derudover får du med Favorit + Sport også adgang til nogle turneringer og begivenheder, som du kan se herunder:

  • Fodbold: La Liga, Serie A samt herrelandshold (EM og VM-kvalifikationskampe, Nations League) VM, EM.
  • Håndbold: EM, VM, den danske herre- og dameliga og Danmarks øvrige landskampe.
  • Cykling: Tour de France, La Vuelta a España, de store forårsklassikere m.m.
  • Tennis: WTA og ATP.
  • Motorsport: Le Mans og WEC.
  • NFL (amerikansk fodbold liga),
  • NBA. (amerikansk basketball liga).
  • Badminton: EM, VM, alle de største internationale turneringer inkl. All England, DM og Denmark Open
  • Daglige sportsnyhedsudsendelser Sportsmagasiner Sportsdokumentarer.

TV Guide til EM Herrehåndbold kampene runde for runde

Slutrunder har det med at kunne give os nogle uforglemmelige oplevelser, og hvis vi tager et tilbageblik på nogle af de tidligere slutrundekampe, som Danmark har været en del af, så er der faktisk nogle ret mindeværdige opgør at kigge tilbage på.

EM-finalen d.29. januar 2012 
Danmark vs Serbien (slutresultat 21-19)

Lad os starte med en triumf. Finalen i 2012 blev en uforglemmelig kamp både for de danske spillere og de mange, der så med fra stuerne.
Danmarks vej i denne EM-slutrunde var dog langt fra uproblematisk. Danmark var i Gruppe A og gik videre som 3'er med to point, hvilket betød kniven for struben i mellemrunden, hvor man takket være sejre over Nordmakedonien, Tyskland og Sverige rykkede over i semifinalen imod Spanien, som man besejrede 24-25. Danmark stod så overfor Serbien i finalen, og det blev en stor succes for både de danske håndbolddrenge og TV2, som viste EM-finalen i TV. Finalen samlede imponerende 2.527.000 seere, der desuden kunne glæde sig over, at de danske håndbolddrenge vandt kampen og kunne kalde sig europamestre.

EM-finalen d.26. januar 2014
Danmark vs Frakrig (slutresultat 32-41)

EM-slutrunden i 2014 blev spillet i Danmark, hvor Jyske Bank Boxen dannede rammerne for Danmarks kampe. Alt så godt ud, og Danmark tog den ene sejr efter den anden, hvilket også betød, at de var ubesejret da de stod i finalen mod Frankrig.
Finalen endte dog langt fra som en dansk succes, og selvom danskerne var talstærke bag skærmene, så endte det med et 9 måls nederlag, og kampen var stort set afgjort ved halvleg, hvor Danmark var bagud 10-18. Danmark tabte også i seertal. I gennemsnit så 2.251.000, hvilket var lidt færre end i 2012, hvor der i gennemsnit var 2.268.000 seere. TV2's billeder blev også vist i Frankrig, hvor 6,4 mio. så med.

EM-semifinalen d. 28. januar 2022
Spanien vs Danmark. (slutresultat 29-25)

Her spillede Danmark og Spanien EM-semifinale i Budapest foran 7.285 tilskuere. Det var dog foran tv-skærmene, at der for alvor var høje seertal. EM-slutrunden i 2022 i januar havde massiv seertilslutning på TV2's kanaler, og dette EM blev faktisk den mest sete EM-slutrunde siden 2014. Den mest sete kamp ved slutrunden var netop Danmarks EM-semifinale mod Spanien, hvor knap 1,4 millioner så med. Da flest så med, var seertallet 1.543.000. Om vi kan overgå dette vanvittige seertal er svært at sige, men det er ganske sikkert, at du ikke vil gå glip af nogle af Danmarks kampe, hvis du benytter denne EM-håndbold TV-guide, som vi har lavet her.

FAQ – spørgsmål til EM 2024 i herrehåndbold

Hvor kan jeg se EM 2024 håndbold?
TV 2 har sikret sig tv-rettighederne til kampene, og du vil også kunne følge flere af kampene på TV 2 Play. 

Hvilke kanaler viser EM i herrehåndbold på TV?

TV2 har de eksklusive rettigheder til EM-slutrunden for herrer. Så du skal ikke ud i et eller andet fremmede produkt eller købe adgang til en ny streamingstjeneste. Har du TV2, så kan du se alle Danmarks kampe og behøver altså ikke bruge tid eller penge på at lede efter et alternativ. Danmarks kampe bliver vist på hovedkanalen TV2, mens du kan se mange af de bedste EM-kampe med de andre nationer i TV på TV2 Sport og TV2 Sport X.

Feedback