18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds på ATP Rom og WTA

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (10)

Alexander Zverev og Iga Swiatek blev de to vindere af hhv. mændenes og kvindernes udgave af Rom Masters. Næste store turnering er French Open, der begynder den 26.maj i Paris. Vi dækker turneringen intensivt på Betxpert med alle de bedste spillere fra ATP og WTA Touren. Vi har odds fra turneringsmarkederne, beskrivelse af favoritterne i turneringen og spiltips til årets anden Grand Slam. 

Spil på Rom Masters hos Unibet

Odds på ATP Rom

Powerranking ved ATP Rom
 

1. Alexander Zverev tabte meget skuffende til Cerundolo i sidste uge i hans yndlingsturnering i Madrid. Zverev har både været i semifinalen og finalen i Rom, men tyskeren har meget at tænke på i øjeblikket. Der venter en retssag i de kommende uger i Berlin, hvor han er anklaget for vold. Det er svært at have den helt store tro på, at han går hele vejen i Rom. 

Spilforslag til ATP Rom

Jeg går med stabilitet og højt bundniveau på grus med dette spilforslag: 

Alexander Zverev til at vinde ATP Rom til odds 1,67

 Så har jeg et spilforslag på ham i Rom. 

Følg ekspertens spilforslag hos Nordicbet

Odds WTA Rom

Big 3 ved WTA Rom

Vi har endelig fået noget kontinuitet på WTA-Touren, hvor tre spillere konsekvent dominerer:

Iga Swiatek den ubestridte mester på grus. Siden polakken brød igennem, da hun vandt French Open i 2020 er hendes statistik på grus 56 sejre og 6 nederlag. Det er kun Nadal i hans storhedstid, der kan fremvise lignende tal. Swiatek vandt Rom i 2021 og 2022. Kun en skade i kvartfinalen mod Rybakina sidste år kunne ødelægge hendes altdominerende dominans i Rom. WTA Rom er også den endelige test før French Open, der er sæsonens mål for Swiatek. Derfor er hun altid skarp i den turnering. Den polske stjerne kommer til Rom med en Masters 1000 titel i bagagen fra Madrid. 

Aryna Sabalenka virker til at have lagt den traumatiske oplevelse i Miami bag sig, hvor eks-kæresten begik selvmord. Hun spillede en fremragende turnering i Madrid, hvor hun var involveret i to episke kampe mod hhv. Rybakina og Swiatek, der begge endte i tredje sæt tiebreak. Men det skal bemærkes, at de hurtige betingelser er vigtige for Sabalenka. I Rom bliver det langsommere, hvilket kan blive et problem for vinderen af Australian Open. En semifinale fra 2022 er hendes bedste resultat ved WTA Rom, hvor hun generelt har skuffet. 

Outsiderne ved WTA Rom

Coco Gauff har en French Open finale på sit CV. Amerikaneren kæmper desværre med en meget sløj serv i øjeblikket, men hun samarbejder med den tidligere US Open vinder Andy Roddick for at forbedre den. Hvis hun får tingene til at spille kan hun drille Big 3, der kommer fra en lang turnering i Madrid. 

Madison Keys er ved at finde takterne igen. Amerikaneren, der er kendt for hendes ekstreme stabilitet ved Grand Slams er farlig på grus. Det viste hun i Madrid, hvor hun var i semifinalen. Keys slår uhyggeligt hårdt fra begge sider, og kan på sine bedste dage slå de fleste.

Ons Jabeur har ikke været den bedste udgave af sig selv siden nederlaget i Wimbledon finalen i 2023. Tuneseren været tydelig ift. at hun har andre prioriteringer i livet og gerne vil stifte familie. Hun har dog et mål om en Grand Slam inden. Der var lidt Jabeur anno 2022/2023 i Madrid, hvor hun spillede en god turnering og nåede kvartfinalen. 

Danielle Collins vil gerne have hurtigere betingelser end, hvad Rom kan byde på, men Collins kan spille på alle underlag. Hun har været i kvartfinalen ved French Open og spiller i øjeblikket sit livs tennis. 

Som nummer 5 i verden skal Jessica Pegula med som "outsider" til titlen i Rom. Hun har ikke præsteret optimalt siden bruddet med træner David Witt. Hvis Pegula kan finde grusformen fra 2022, hvor hun var i finalen i Madrid, kan hun godt gå langt i Italien. 

Yulia Putinseva havde 5-2 og to machbolde mod Rybakina i kvartfinalen i Madrid men tabte alligevel. Den lille fighter fra Kazakhstan kan drille alle i feltet på hendes gode dage. Hendes temperament er af en anden verden, men hvis hun kan styre det, så når hun langt.

Maria Sakkari skuffede i Madrid, men grækeren er til mere langsomt grus, hvilket hun får i Rom. Det ses også på hendes CV, hvor hun både har en kvartfinale og semifinale fra den italienske storby. 

Hjemmebanefavoritterne ved WTA Rom

Jasmine Paolini stod for en af årets største overraskelser, da hun vandt Dubai tidligere i år. Den 1.60 meter høje italiener med det store fighterhjerte kan flytte bjerge med hendes mentalitet. På hjemmebanen vil hun blive båret frem af det entusiastiske italienske publikum, og det kan gøre hende farlig. 

Martina Trevisan er indbegrebet af en publikumsdarling. Den venstrehåndede ekvilibrist har ikke samme power som sine modstandere, men hun er en snu ræv på en bane. Hun blev kendt for sine "Allez" udråb efter stort set, hver eneste point ved French Open 2020. Det rakte til en kvartfinale det år, og i 2022 gik hun skridtet videre til en semifinale i den franske hovedstad. 

Elisabetta Cocciaretto er den italienske WTA-spiller, der spiller fleste kampe på grus. 49 sejre og 22 nederlag siden begyndelsen af 2022 er det blevet til for Cocciaretto. En typisk grusspiller, der altid giver 110%. Cocciaretto kan godt gå hen og blive et ubehageligt bekendtskab for en af topspillerne i Rom.  

Dansker kvalificerer sig til WTA Rom

Clara Tauson spiller ligesom i Madrid kvalifikation til Rom. Clara havde en flot stime før Madrid, hvor hun nåede en finale i Oeiras men tabte på dramatisk vis. Det satte sine spor til 1.runde af kvalifikationen til Madrid, hvor hun måtte trække sig med skade.

Det var en helteindsats fra Clara Tauson, da hun vandt over Sharma i 1.runde af kvalifikationen i Rom. Clara blev skadet i ryggen i midten af andet sæt, og hun kæmpede med den resten af kampen. Problemerne blev løst via stopbolde og store sats i slagene. 

I 2.runde af kvalifikationen vandt Clara overbevisende mod Olga Danilovic. 

Nu venter 1.runde af hovedturneringen for Tauson, hvor hun i første kamp møder australieren Daria Saville.

Du kan livestreame Clara Tauson, og følge med i hendes kamp for at nå verdenstoppen i løbet af sæsonen.

Spilforslag til WTA Rom

Jeg går med kvindernes svar på Rafael Nadal med dette spilforslag:

Iga Swiatek til at vinde WTA Rom til odds 2,40 hos Bet365

  • Swiatek er ubetinget den bedste grusspiller hos kvinderne. Hendes statistik på 56 sejre og 6 nederlag på grus siden French Open 2020 siger alt
  • Polakken har vundet Rom i 2022 og 2023. Var det ikke for en skade i 2023 havde hun formentlig også vundet titlen det år
  • Dette er sæsonens højdepunkt for Swiatek, der skal bruge WTA Rom som et afsæt til French Open, der er det største mål i 2024 for verdens nummer 1
  • Rybakina og Sabalenka er i den anden halvdel, mens Swiatek står med en ganske fordelagtig lodtrækning. Det kan blive afgørende i slutningen af turneringen

Følg ekspertens spilforslag hos Bet365

Fakta om Rom Masters

Rom Masters 2024

Turnering Rom Masters 
Kategori ATP/WTA Masters 1000
Dato 8.maj –19.maj
Sted Rom, Italien
Underlag Grus
Antal spillere 96
Præmiesum ATP: $ 7,877,020 WTA: $ 5.509.771

FAQ om Rom
 

Hvor kan jeg spille på Rom?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP og WTA Rom.

Hvordan er betingelserne i Rom?

Det bliver omkring 25 grader og sol i løbet af ugen. Banerne er nærmest identiske med banerne ved French Open. 

Hvor meget får vinderen af ATP Rom?   

Vinderen hos mændene kan stoppe 963.225 Euro i lommen.

Hvilket underlag spilles der på i Rom?

Der spilles på grus.

Hvor bliver Rom Masters afholdt?

Turneringen afholdes på det smukke anlæg Foro Italico i Rom. 

Hvem er favorit til at vinde WTA Rom?

Iga Swiatek er bookmakernes favorit til at vinde turneringen hos kvinderne. 

Hvem er favorit til at vinde ATP Rom?

Alexander Zverev er favorit til at vinde mændenes turnering. 

Kommentarer

Feedback