18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ATP Munich: Odds, optakt og spilforslag

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre

ATP München er næste stop på grussæsonen på ATP-Touren. Turneringen kaldes "The BMW Open" og er en af de ældste på Touren (stiftet i 1889). Holger Rune har vundet den de to sidste år og stiller igen op i denne sæson. Det er en ATP 250 turnering, der er den laveste kategori af turneringer i ATP-regi. Det bliver en brutal overgang for topspillerne, der kommer fra det solrige Monte Carlo til en vejrudsigt, der siger regn og 8-10 grader.

Odds på ATP München hos Bet365

Spilforslag til ATP München

Holger Rune til at vinde ATP München til odds 3,40 hos Bet365

Argumenterne står i kø ift. dansk succes i denne uge:

  • Holger har tabt ét eneste sæt i løbet af de sidste to år ved turneringen i München
  • Lodtrækningen er en gave, hvor Holger ikke bør få problemer før semifinalerne. Det kræver selvfølgelig, at han bibeholder sit niveau fra Monte Carlo
  • Hans største konkurrent er Zverev, og den tyske stjerne har kun lidt skuffende nederlag i München siden 2018
  • Holger lignede en af verdens bedste grusspillere i Monte Carlo

Betværdi: 105%

Favoritterne ved ATP München

Holger Rune har genfundet formen og med hans historik i den tyske storby tilhører han favoritterne i denne uge. Rune plejer at mestre omstillingen fra mondæne Monte Carlo til ydmyge ATP München, og mon ikke danskeren øjner chancen for en titel i München. Rune har fået en fremragende lodtrækning til turneringen, hvilket også skal øge hans chancer.

Taylor Fritz har fået adgang til turneringen i sidste øjeblik (Late Entry). Amerikaneren var i semifinalen sidste år og er en af de få fra Guds eget land, der kan spille på det røde grus. Nogle gange kan man dog godt opleve en mindre motiveret Fritz, hvis rammerne ikke tænder den storservende amerikaner. 

Alexander Zverev har vundet hjemmebaneturneringen to gange. Vi skal dog helt tilbage til 2018 for at finde den seneste titel. Hans statistik i München siden 2018 hedder 2-4 og indbefatter nederlag til Garin, Ivashka, Rune og O'Connell. Alt handler om motivation, og Zverev har tidligere prioriteret ATP Madrid ugen efter. 

Jack Draper har kun spillet 32 kampe på grus i karrieren, men den venstrehåndede brite er bestemt ikke dårlig på grus. I sidste uge burde han have besejret Hubert Hurkacz, men polakken trak det sidste stik. Drapers bedste resultat er en kvartfinale fra Lyon i 2023. Han er spiller, der typisk finder sit bedste spil frem i uger, hvor de to store spillere gearer ned. Problemet for Draper er de kølige og tunge betingelser, da hans præference er hurtigere baner via varmt og solrigt vejr. 

Outsiderne ved ATP München

Jan-Lennard-Struff er tidligere finalist i denne turnering. Evigt uheldige Struff, der endnu ikke har vundet en ATP-titel har altid haft en skrøbelig psyke. Den bliver ekstra udtalt på hjemmebane, hvor presset er størst. Sidste år var et godt eksempel, hvor han i ugerne imellem ATP München var i kvartfinalen i Monte Carlo og i finalen i Madrid. I turneringen i München tabte han i 1.runde til Alexander Ritschard. En kæmpe skuffelse for Struff, der i den periode spillede sit livs tennis. Han er dog en værdig outsider qua hans store potentiale. 

Felix Auger Aliassime har aldrig deltaget i denne turnering. Han skal bruge kamptræning - gerne krydret med sejre, da hans selvtillid er på et lavpunkt. Felix har af uforståelige årsager haft en rædselsår, hvor han kun i to turneringer er lykkedes med at vinde to kampe i træk. Canadieren får potentielt også problemer med de langsomme baner i det sydtyske, men måske er en ATP 250, der går under radaren stedet, hvor han skal genfinde sig selv. 

Christopher O'Connell var i semifinalen sidste år i München, og slog blandt andet Alexander Zverev. Grus er normalt ikke noget man forbinder med en aggressiv australier, men O'Connell er en allround spiller, der godt kan blive farlig i denne uge. 

Alexander Shevchenko var i 3.runde i både Madrid og Rom i sidste sæson, og han tog sæt fra Medvedev og Sinner. Man går og venter på noget stort for den 23 årige spiller, der har potentialet til at nå langt. Han står til at møde Rune i kvartfinalen, og Shevchenko har slået danskeren tidligere i år i Rotterdam. 

Botic Van De Zandschulp må stadig vågne badet i sved over finalen sidste år i München. Hollænderen havde en føring på 5-2 i tredje sæt mod Rune og misbrugte fire matchbolde. Botic tabte fem kampe i træk på ATP-Touren efter den kamp. Hvis Botic kan parkere spøgelset fra 2023, så kan han godt gå hele vejen. 

Odds på ATP München hos Bet365

Dansk deltagelse ved ATP München

Holger Rune må være en glad mand i øjeblikket. Selvom han ikke forsvarede sin finaleplads fra sidste år i Monte Carlo, så spillede han en flot turnering. I dramaer mod både Grigor Dimitrov og Jannik Sinner viste Holger Rune, hvorfor han vil være at finde i verdenseliten de næste mange år. 

Især danskerens psyke, der gentagne gange er et tema i mine skriv, fortsætter med at imponere. Hvordan kan Rune vinde et sæt, hvor han er nede 0-40 i egen serv på et afgørende tidspunkt med publikum, dommeren og verdens mest formstærke spiller imod sig - et mysterium for de fleste. Dog med undtagelse af Holger Rune, der har en tro på sig selv som individuel sportsudøver i en grad som vi kun har set få gange i dansk sportshistorie. 

Man skulle tro, at München, hvor han har haft sin største succes i karrieren er en prioritering i denne uge for Holger. Han er i storform og har brug for en titel på CV'et. Lodtrækningen er meget overkommelig, og der skal gå meget galt for, at han ikke blandt de sidste fire i næste weekend. Danskeren har aldrig tabt ved denne turnering. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp og Holger Rune odds, hvor der vil være analyser af hans kampe og bud på udfaldet. 

Du kan også livestreame Holger og se, hvordan danskeren klarer sig i München.

Fakta om ATP München

ATP Munchen

Turnering BMW Open
Kategori ATP 250 turnering
Dato 15. april – 21. april
Sted Münchner Tennis und Turnierclub Iphitos, München.
Underlag Grus
Antal spillere 28
Præmiesum 579.320 Euro 

FAQ om ATP München
 

Hvor kan jeg spille på ATP München?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP Munchen.

Hvordan er betingelserne i München?

Der venter spillerne en kold fornøjelse med temperaturer omkring 8-10 grader i løbet af ugen, hvor der også er meldt snebyger...

Hvor meget får vinderen af ATP München?

Vinderen kan stoppe 88.125 Euro i lommen. 

Hvem er favorit til at vinde ATP Munchen?

Holger Rune er favorit til at vinde turneringen i år. 

Hvor mange gange har Holger Rune vundet ATP Munchen?

Holger har vundet turneringen to gange - 2022 og 2023.

Kommentarer

Feedback