18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atp Acapulco

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (21)

Næste stop på ATP Touren er ATP Acapulco. Acapulco er en ATP 500 turnering og afholdes i den populære badeby i Mexico, der altid har haft et stærkt felt. Vinderne i de senere år inkluderer stjerner som Rafael Nadal, Alexander Zverev og Nick Kyrgios. Holger Rune er tilbage og skal forsøge at leve op til sidste års semifinale. 

Spil på ATP Acapulco hos Nordicbet

Odds ATP Acapulco

Favoritterne ved ATP Acapulco

Alexander Zverev bekræftede sin status som en af verdens bedste hard court spillere ved Australian Open og United Cup i år. Zverev skulle fortsætte sit momentum i ATP Los Cabos og var favorit til titlen. Det blev til en semifinaleplads, hvor han overraskende tabte til Jordan Thompson. Zverev er dog stadigvæk favorit til titlen i Acapulco. 

Alex De Minaur svigtede i sidste uge i Los Cabos. Spørgsmålet er om han havde fokus på Acapulco, hvor han er forsvarende mester. Samtidig kunne overgangen fra en hård uge indendørs i Rotterdam til det varme Mexico have været en for hård omstilling. Minaurs titel sidste år var en af karrierens største triumfer for australieren. 

Taylor Fritz var storspillende, da han vandt Delray Beach for en uge siden. Amerikaneren skal toppe op imod Indian Wells i Californien i begyndelsen af marts, der er hans favoritturnering. Derfor vil det være en Fritz med momentum og motivation, der dukkker op i Mexico. Min tro på Fritz kan illustreres i et tip på amerikaneren.

Casper Ruud spillede godt i Los Cabos med en finaleplads og nordmanden har allerede nu syv sejre på udendørs hard court i 2024. Det er en markant forbedring fra sidste sæson, hvor Ruud havde 12 sejre over en hel sæson. Det skal være gode betingelser for en nordmand, der gerne vil have et langsomt underlag. 

Outsiderne ved ATP Acapulco

Holger Rune stod med alle kortene på hånden til at nå finalen i Acapulco sidste år, men danskeren gik fysisk ned. Der er mange usikkerheder omkring Holger i øjeblikket. Ansættelsen af Patrick Mouratoglou er en af dem. Formen er en anden. Man kan dog aldrig afskrive en spiller med Holgers potentiale. 

Stefanos Tsitsipas er glad for Mexico. Han har flere meritter i Mexico og har også en finale i denne turnering tilbage i 2021. Det langsomme underlag, hvor bolden hopper højt er perfekt for grækeren, der får tid til sine slag og returneringer. Tsitsipas er desværre en anden spiller i 2024. Han har ikke det høje bundniveau. og han mangler de sidste procenter mod topspillerne. Ganske fint illustreret med nederlaget til Casper Ruud i kvartfinalen i Los Cabos i sidste uge.

Ben Shelton har et stort problem: spændet mellem hans top og bundniveau er for stort. Men rammer amerikaneren førstnævnte, så kan han slå alle i feltet. Shelton vil dog foretrække et hurtigere underlag end det Acapulco byder på. 

Tommy Paul har både været i finalen ved ATP Dallas og ATP Delray Beach de sidste tre uger. Han skal ligesom alle de andre amerikanere toppe op imod "The sunshine double" i marts (Indian Wells og Miami). Paul skal forsvare en finaleplads fra sidste år, hvor han var storspillende i Acapulco.

De skal lave miraklet ved ATP Acapulco

Matteo Arnaldi brød ind på verdensscenen i sidste sæson med sejre over Ruud på grus og Cameron Norrie ved US Open. Arnaldi kan spille på alle underlag, hvilket de to resultater vidner om. En god italiensk uge er bestemt en mulighed. 

Miomir Kecmanovic har ikke leveret meget i denne sæson. Derfor er hans "aktie" også billig i øjeblikket. Man skal dog huske serberens topniveau, der førte ham til en semifinale ved Miami Masters for nogle år siden. Der burde han have slået selveste Carlos Alcaraz, men tabte en tæt kamp. 

Dan Evans vandt ATP Washington i 2023. Briten har ikke præsteret det niveau siden - primært grundet skader. Hvis Evans får momentum, så kan han godt drille alle verdensstjernerne. Manden, der slog Novak Djokovic på grus i Monte Carlo kan levere sensationer. 

Jordan Thompson lavede miraklet i Los Cabos i sidste uge, da han slog Casper Ruud i finalen. Australieren var nede med 0-6 1-4 i kvartfinalen mod Michelson, men lavede et comeback efterfulgt af sejre over Zverev og Ruud. 

Dansk deltagelse ved ATP Acapulco

Endelig får vi Holger Rune at se i Mexico. Sidste uges afbud til Los Cabos kan vise sig at være en klog beslutning fra verdens nummer 7. Holger har måske været fysisk presset og modsat sidste sæson, så har han givet sig selv en lille pause. 

Holger Rune har genansat Patrick Mouratoglou, hvilket har skabt meget forundring i tennisverdenen. Nu skal danskeren svare kritikerne på den bedste måde i form af sejre i Acapulco. 

De varme betingelser og luftfugtigheden drillede Holger sidste år. I år ligger temperaturerne på omrking 30 grader om dagen i Acapulco, men der spilles primært om aftenen. Man må formode, at Holger har lært af sidste års erfaringer. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp, hvor der vil være analyser af hans kampe og bud på udfaldet. Du kan også livestreame Holger.

Spilforslag til ATP Acapulco

Mit spilforslag tror på amerikansk storform:

Taylor Fritz til at vinde ATP Acapulco til odds 8,00 hos Bet365

Der står en del argumenter i kø i forbindelse med dette spilforslag:

- Det er lige nøjagtig på denne tid af året, hvor Fritz er bedst. Vi nærmer os Indian Wells som han har vundet

- Fritz har både været i finalen og semifinalen i Acapulco

- Hans nærmeste konkurrenter såsom Minaur, Rune, Zverev og Tsitsipas rammer ikke niveau i øjeblikket

- Fritz vandt Delray Beach i overbevisende stil for et par uger siden

Betværdi: 112%

Spil på ATP Acapulco hos Bet365

Ekspertens langskud til ATP Acapulco

Langskuddet har tro på sidste års finalist i Mexico: 

Tommy Paul til at vinde ATP Acapulco til odds 17,00 hos Unibet

Amerikanerne er stærke på denne tid af sæsonen. Paul hører til denne kategori og følgende argumenter for et spil på amerikaneren: 

- Paul var i finalen sidste år i Acapulco, hvor han blandt andet slog Fritz på vejen

- To finalepladser i de to sidste turneringer Paul har deltaget i vidner om en formstærk spiller

- På hard court hører Paul til blandt de bedste i verden. En semifinale ved Australian Open sidste år sætter en tyk streg under det

Betværdi: 105%

Find odds på langskuddet hos Unibet

FAQ om ATP Acapulco

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om ATP Acapulco:

Hvor kan jeg spille på ATP Acapulco?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP Acapulco.

Hvad er den samlede præmiesum ved ATP Acapulco?

Den samlede præmiesum er 2.206.080 Dollars.  

Hvem er favorit ved ATP Acapulco?

Alexander Zverev er bookmakernes favorit til at vinde.

Hvilket underlag er det i ATP Acapulco?

Det er hard court. i 2014 gik man væk fra grus over til en blå hard court bane. 

Hvor bliver ATP Acapulco afholdt?

Turneringen afvikles i Arena GNP Seguros. Selvom anlægget blev ramt af en ødelæggende orkan i oktober 2023 er anlægget igen klar til at blive spillet på. 

Kommentarer

Feedback