18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ATP Brisbane

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (6)

ATP Touren 2024 indledes i Australien med ATP Brisbane. Tennispublikummet bliver forkælet fra første bold i 2024 med spillere som Holger Rune, Rafael Nadal og Grigor Dimitrov. ATP Brisbane blev spillet sidste gang i 2019 og har ikke været afholdt grundet Covid-19. Det er en kombineret ATP 250/WTA 500 turnering. 

Spil på ATP Brisbane hos Bet365

Odds på ATP Brisbane 

Markedet har stærk tro på Holger Rune og Rafael Nadal: 

Fakta om ATP Brisbane

Turneringen i Brisbane er den perfekte opvarmningsturnering for spillerne, da underlaget og boldene har været det samme som der er blevet brugt ved Australian Open

Der spilles på medium hurtig hard court bane (Greenset).

Forsvarende mester fra 2019 er Kei Nishikori, der slog Daniil Medvedev i finalen. Ingen af de to deltager i årets turnering. 

Temperaturerne den kommende uge ligger omkring 30 grader med en del regn og torden. 

Center Court er dækket af et tag, men der åbninger i siderne.

Favoritterne ved ATP Brisbane

Holger Rune er 1.seedet og favorit. Danskeren har dog ikke den bedste statistik, når det gælder udendørs hard court, hvor han de sidste to år har 18 sejre og 19 nederlag totalt. Til sammenligning, så har Holger 30 sejre og 11 nederlag på indendørs hard court. 

Ben Shelton er en spændende spiller, der sidste år havde mest succes i Grand Slams. Amerikaneren nåede semifinalen ved US Open og kvartfinalen ved Australien Open. Han vandt sin første ATP titel i Tokyo tilbage i oktober 2023. Shelton har en dræberserv, og kan krydre denne med den farlige venstrehåndet forhånd.

Grigor Dimitrov har ofte præsteret sit bedste i Australien. Han er ved at blive en veteran på ATP touren, men den sympatiske spiller fra Bulgarien kan slå de fleste på udendørs hard court, når han rammer topniveau. 

Sebastian Korda begyndte 2023 med en fremragende turnering i Adelaide, hvor han var én tiebreak fra at slå Novak Djokovic i finalen. Korda kæmper dog med fysikken og nogle mentale begrænsninger. Hvis han kan få de parametre på plads, så kan han gentage sidste års bedrift i Adelaide. 

Outsiderne ved ATP Brisbane

Thanasi Kokkinakis har været i to ATP semifinaler og vundet en titel i tre australske opvarmningsturneringer i 2022 og 2023. Den flamboyante australier med græske rødder skal tages seriøst på denne tid af sæsonen, hvor han bæres frem af hjemmebanen. Med den rette lodtrækning kan Kokkinakis godt gå hele vejen igen. 

Ugo Humbert trives også på medium hurtige hard court baner, hvor han både kan få tiden til sine slag og kapitalisere på hans aggressive netspil. Franskmanden har tidligere lavet resultater på denne tid af året, hvor han blandt andet slog Daniil Medvedev. 

Aslan Karatsev har en tendens til at ramme sit topniveau i begyndelsen af en sæson. Det viste han i sit gennembrudsår 2021, hvor han nåede semifinalen ved Australian Open. Derudover har han en titel fra Sydney i 2022. Hvis den kompromisløse russer rammer det niveau, så ser vi ham i slutningen af turneringen. 

Rafael Nadal skal nævnes som outsider. Hvis spanieren har fundet noget i nærheden af det niveau, der har givet ham talrige Grands Slams, så skal han have en chance i Brisbane. Nadal har ikke spillet i et år og en hurtig hard court er nok ikke stedet, hvor han rammer sit topniveau. Én ting har jeg dog lært som tennisekspert: man skal aldrig regne Rafael Nadal ude. 

Dansk deltagelse ved ATP Brisbane

Det bliver ekstra interessant, at følge Holger Rune i denne sæsonopstart. Den danske verdens nummer 8 har udover Boris Becker fået Severin Lüthi ind på sit hold. Schweizeren, der var træner for Roger Federer i mange år skal være det bløde og mere holistiske modspil til Beckers hårde stil. 

Selvom Holger er 1.seedet ved ATP Brisbane er mine forventninger ikke skyhøje fra start. For det første har han ikke nogen prangende statistik på udendørs hard court. For det andet, så skal han sammen med sit team først finde rytmen og de rette mekanismer, hvilket kan tage noget tid. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp, hvor der vil være analyser af hans kampe og bud på udfaldet. 

Du kan også livestreame Holgers kampe fra Brisbane. 

Ekspertens spilforslag til ATP Brisbane

Vejen er banet for Holger Rune til at gå langt i Brisbane, derfor er han mit spilforslag: 

Holger Rune til at vinde ATP Brisbane til odds 4,30 hos Unibet

Det er ikke fordi, at Rune har den bedste statistik på udendørs hard court, men når vejen er åbnet så meget for danskeren er han værdi i min bog.

- Runes topniveau er stadigvæk det højeste i turneringen medmindre Nadal finder fordoms styrke

- Lodtrækningen har åbnet sig op for danskeren, der skal stå i en semifinale medmindre han spiller langt under niveau

- Det var et stærkt comeback fra Rune i første kamp mod Purcell

- Generelt elsker jeg Runes sult efter sejre, hvilket kan være vitalt i en ATP 250, hvor andre spillere er mindre motiverede

Betværdi: 107,5%

Ekspertens langskud

Jeg prøver en russisk outsider med dette spilforslag: 

Aslan Karatsev til at vinde ATP Brisbane til odds 21,00 hos Bet365*

Det er et langskud af de store, men Karatsev kan godt overraske i Australien. Russeren har ofte fundet sit bedste tennis på denne tid af året. 

- Karatsev har både været i semifinalen ved Australian Open og vundet en ATP titel i Sydney på denne tid af sæsonen. 

- Navne som Nadal, Thiem og Dimitrov er den hårdeste vej til en finale for Karatsev, men de har ikke fordoms styrke. Jeg regner heller ikke med, at de finder deres topniveau i den første uge på året.

- Karatsev kan på topniveau slå stort set alle. Den kompromisløse stil er nådesløs, og tager ketcheren helt ud af hænderne på modstanderen, når det kører for Karatsev.

Betværdi: 105%

Spil på ATP Brisbane hos Unibet

Spil på ATP Brisbane

Det kræver ikke den store videnskab at foretage et væddemål på ATP Brisbane, men det kan være en større opgave at skabe de optimale rammer for dine spil. Der findes dog heldigvis en håndfuld gode råd, man kan følge, for at skabe de bedste og mest gunstige rammer for at øge chancerne for succes med din tennis-betting. Af de væsentligste skal nævnes:

  • Sæt dig grundigt ind i de respektive tenniskampe ved eventuelt løbende at læse op på nyheder om spillerne. Sørg også for at se så mange kampe som overhovedet muligt, da dette er den bedste vej til at danne sig et solidt indblik i de forskellige spillere samt deres styrker og svagheder.
  • Benyt Betxperts eksperttips og kampanalyser. Hvis ikke som decideret grundlag for et væddemål, så eventuelt som sparring eller ekstra info til din egen viden og analyse. Læs også gerne BetXpert brugertips, da der også her kan gemme sig fantastisk info og viden fra nogle af vores tenniskyndige brugere.
  • Hold dig til singlevæddemål ved ATP Brisbane, hvis du vil øge dine chancer for gevinster. Jo flere tennisvæddemål, du føjer til din spillekupon, desto mindre sandsynlighed er der for, at du rammer plet

Fakta om ATP Brisbane

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om ATP Brisbane:

Hvor kan jeg spille på Brisbane?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP Brisbane. 

Hvad er den samlede præmiesum ved ATP Brisbane?

Den samlede præmiesum er 661.558 Dollars.  

Hvem er favorit ved ATP Brisbane?

Holger Rune er favorit til at vinde årets turnering.

Hvilket underlag spiller de på i ATP Brisbane?

Der spilles på hard court - nærmere betegnet Greenset. 

Kommentarer

Feedback