18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ATP Los Cabos ✅ Odds på ATP Tennis i Mexico

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre

ATP-Touren er nået til Nordameria, hvor der de kommende par måneder vil være flere store turneringer. ATP Los Cabos er en relativt ny en af slagsen. Turneringen er blevet afviklet siden 2016. Der er altid garanti for kvalitet i Los Cabos (Mexico), hvor de sidste to års vindere har været Stefanos Tsitsipas og Daniil Medvedev. Holger Rune har meldt fra i sidste øjeblik. 

Spil på ATP Los Cabos hos Nordicbet

Odds på ATP Los Cabos i Mexico

Favoritterne ved ATP Los Cabos

Alexander Zverev er blandt de allerbedste i verden på hard court. Det beviste tyskeren ved Australian Open, hvor han nåede semifinalen og var et sæt fra finalen. Zverev har dog et stort spænd mellem top og bundniveau. I de indledende runder i årets første Grand Slam var han i en afgørende tiebreak i femte sæt mod Lukas Klein og Cameron Norrie. Zverev får debut i Los Cabos som førsteseedet og er turneringens favorit. 

Stefanos Tsitsipas vandt Los Cabos sidste år. Den flamboyante græker smadrede alt modstand på vejen mod trofæet. Tsitspas har dog været en skygge af sig selv længe. Det virker også forstyrrende for hans fokus, at han er kæreste med Paula Badosa fra WTA-touren. Måske kan Los Cabos sætte gang i noget godt for Tsitsipas.

Alex De Minaur elsker den her slags turneringer, hvor varme og luftfugtighed kan presse spillerne. Finalisten fra sidste år vil gerne have kampe, der bliver fysiske, så hans stærkeste aktiv kommer i spil: Den australske fightervilje. 

De fleste tænker på grus, når de hører navnet Casper Ruud. Mange har glemt, at han stod i US Open finalen for et par år siden. Ruud har også været i finalen ved Miami Masters, så man skal bestemt ikke afskrive nordmanden, selvom det ikke er grus. 

Outsiderne ved ATP Los Cabos

Nuno Borges blev for alvor kendt i Melbourne, da han nåede 4.runde ved Australian Open. På vejen slog han blandt andet Grigor Dimitrov. Borges har i en del sæsoner udmærket sig på hard court på Challenger-touren. Portugiseren kan godt lave ravage i den i Los Cabos. 

Jack Draper er en spændende spiller fra England. Han er venstrehåndet og slår en kompromisløs forhånd. Draper har allerede været i en finale i år i Adelaide. Hans svage side er fysikken, hvor han ofte er udfordret. Spørgsmålet er, hvordan Draper håndterer betingelserne i Mexico. 

Roman Safiullin viste i Asien i slutningen af sidste år, at han godt kan spille i varme og luftfugtighed. Russeren skulle have vundet sin første ATP-titel, men blev nervøs, da han skulle lukke kampen mod Zverev. 

Daniel Evans vandt ATP Washington sidste år, der er en ATP500 turnering. Briten har topniveauet til at gå hele vejen i Los Cabos. Hans sæson indtil nu har dog ikke været overbevisende. 

Sent dansk afbud til ATP Los Cabos 

Der er mange usikkerheder omkring Holger Rune i øjeblikket: Den kaotiske trænersituation, og Holgers fysik efter, at han måtte trække sig fra ATP Montpellier. Det er måske derfor Holger har draget konsekvensen og meldt afbud til Los Cabos. Årsagen til Holgers afbud er ikke meldt officielt ud endnu. 

Nu skal Holger Rune se frem mod ATP Acapulco om en uge. 

Spilforslag til ATP Los Cabos

Mit spilforslag går på et fysisk monster: 

Alex De Minaur til at vinde ATP Los Cabos til odds 7,00 hos Unibet

Der er mange fordele, når man ser australierens vej i Los Cabos: 

- Minaur var i finalen her sidste år og tabte kun til en storspillende Tsitsipas

- Lodtrækningen er meget overkommelig. Minaur er storfavorit til at nå semifinalen

- Det er også et spil imod Zverev. Tyskeren har et tårnhøjt topniveau, mens hans bundniveau er lavt. Spørgsmålet er også, hvor motiveret tyskeren kommer til en ATP 250

- Betingelserne i Los Cabos er hårde og det bliver fysiske kampe. Det er en specialitet for Minaur

Betværdi: 110%

Spil på ATP Los Cabos hos Bet365

Ekspertens langskud til ATP Los Cabos

Mit langskud bliver på en formstærk amerikaner: 

Marcos Giron til at vinde ATP Los Cabos til odds 29,00 Bet365

Ser man på formbarometret, så er Giron på blandt de bedste i øjeblikket på hard court. 

- Giron var i finalen i Dalls og i semifinalen ved Delray Beach. Begge indenfor de sidste par uger

- Giron har med afstand sine bedste resultater i Nordamerika. Det er denne tid på året, hvor Giron skal have ranglistepoint

- Jeg synes lodtrækningen ser interessant ud. Hvis Giron kan slå Daniel, så møder han en Ruud, der kun har spillet én kamp siden Australian Open 

- Det er en ATP 250, og mange af de bedste spillere har ikke været i aktion i lang tid. Det kunne godt tale for overraskelser 

Betværdi: 108,75%

FAQ om ATP Los Cabos

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om ATP Los Cabos:

Hvor kan jeg spille på ATP Los Cabos?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP Los Cabos.

Hvad er den samlede præmiesum ved ATP Los Cabos?

Den samlede præmiesum er 915.235 Dollars.  

Hvem er favorit ved ATP Los Cabos?

Alexander Zverev er bookmakernes favorit til at vinde.

Hvilket underlag er det i ATP Los Cabos?

Det er hard court. 

Hvor bliver ATP Los Cabos afholdt?

Turneringen afvikles i Cabo Sports Complex.

Kommentarer

Feedback