Der skal nok komme fuld fokus på dette opgør, hvor de gæve Wales-spillere skal ødelægge den engelske VM-fest. Vil det lykkes dem at få besejret England, eller tager Gareth Southgates tropper de tre point?

Det bliver bestemt ikke kedeligt, men snarere højintenst, når Wales skal op imod de engelske favoritter. Det bliver næppe champagnebold, og vi kan nok nærmere forvente en god omgang britisk fight, hvor Wales skal forsøge at sætte sig igennem med jernvilje og 'Never Surrender'-spillestil.

Vi kommer ikke udenom, at England kommer med en giftig trup med skarpe stjerner, som er svære at holde fra målchancer. Så hvis Harry Kane, Raheem Sterling, Phil Foden og alle de andre engelske profiler rammer dagen, så vil det blive svært for Wales at modstå presset.

Udover Wales og England finder vi også Iran og USA i denne Gruppe B.

Wales - England afvikles tirsdag den 29. november klokken 20.00.

Odds på Wales - England

Forventningspresset er på England, men det kan blive et jævnbyrdigt og intens opgør. Vi får gang i løjerne tirsdag den 29. november kl. 20:00. Du kan hente flere informationer, odds og statistik ved Wales - England i vores MatchCenter.

Wales - England

Besøg Mr Green

1.000 kr. Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Wales – skidt start 

Waliserne har helt sikkert ikke fået en start på VM 2022, som de havde håbet på. De lagde ud med at spille 1-1 mod et udmærket USA-hold. Her var Gareth Bale og kompagni næsten spillet ud af brættet i første halvleg, hvor de da også helt fortjent var bagud med 0-1. De fik imidlertid kæmpet sig tilbage efter pausen, hvor det blev mere jævnbyrdigt. Der skulle dog et straffespark til, før stjernen Gareth Bale kunne bringe balance i regnskabet. 

I kamp nummer to skuffede Wales i endnu højere grad mod Iran. Det så længe ud til at blive en 0-0-kamp, men med en håndfuld minutter tilbage af den ordinære spilletid så målmand Wayne Hennessey rødt efter en ulovlig tackling som sidste mand. Det udnyttede iranerne til at score hele to gange i tillægstiden. 

Resultaterne betyder, at Wales død og pine skal vinde denne kamp for at avancere til ottendedelsfinalerne. Samtidig er de også afhængige af, at kampen mellem Iran og USA ender uafgjort. Dog med en meget lille kattelem, skulle Iran og USA finde en vinder. En storsejr på minimum fire mål over England vil nemlig sende Wales videre uanset hvad. 

Det må forventes, at superstjernen Gareth Bale kommer med alt, hvad han har i sig. Det er ham, som skal gøre det for Wales; det er ham, som kan gøre forskellen. Dog kan man også sige, at lige præcis en så vigtig kamp, der tilmed er mod England, bør være garant for et fuldstændig toptændt Wales-hold. 

Se eventuelt vores VM kampprogram

England – godkendt start

England tromlede over Iran i den første kamp. Hele 6-2 vandt englænderne med ved den lejlighed. Bemærkelsesværdigt er det, at Harry Kane, Englands målsluger nummer et, end ikke kom på tavlen i kampen. Han noterede sig til gengæld for to oplæg. 

I den efterfølgende kamp mod USA blev det slet ikke lige så underholdende. Amerikanerne formåede at stække englændernes flydende spil, og 0-0 blev resultatet heraf. Det var til tider tydeligt at se, at det var et resultat, som begge mandskaber fandt brugbart. Begge hold har da også egen skæbne i egne hænder her i tredje og sidste runde af gruppespillet. 

England skal blot undgå et firemålsnederlag for at være sikre på avancement. Derfor er et smalt nederlag eller et uafgjort resultat ikke lig med den ultimative katastrofe for ”Three Lions”. De er dog nødsagede til at vinde, hvis de vil være sikre på 1.-pladsen. 

Harry Kane mangler endnu at score ved VM, og det er helt sikkert noget, han gerne vil have lavet om på. Det må derfor stærkt forventes, at ”HurryKane” skyder på alt, hvad der rører sig, indtil han får nettet til at blafre. 

Indbyrdes opgør

Wales er det hold, som England har mødt flest gange af alle hold. 103 møder er det blevet til inden dette opgør. England har vundet 68, 21 er endt uafgjort, og Wales har vundet 14.

Seneste møde var en venskabskamp i England i 2020. Her vandt hjemmeholdet med 3-0. Går vi en tak længere tilbage, kommer vi til EM 2016. Her vandt England med 2-1 i gruppespillet.

De to hold har aldrig tidligere mødes i en VM-slutrundekamp.

Læs eventuelt også være artikel om VM favoritter.  

Bud på startopstillinger

Wales: Hennessey - Mepham, Rodon, Davies - Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams, Bale - James, Moore.

England: Pickford - Stones, Maguire, Walker - Shaw, Rice, Bellingham, Trippier - Sterling, Kane, Foden.

Foto: Giuseppe CACACE / AFP

Wales - England: Livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame VM, Wales - England direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at se kampen på DR's hjemmeside.

Se bookmakernes VM bonustilbud

Besøg LeoVegas

1.000 kr. Ekstrabet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludvalg
Høj tilbagebetaling
Lukrative kampagner
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til LeoVegas hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Gabriel BOUYS / AFP

FAQ: Wales - England
🔎
Hvor afvikles Wales - England?
Wales og England mødes på Ahmed bin Ali Stadium i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Wales - England?
Du kan se Wales - England direkte på DR1 og via stream på dr.dk den 29. november klokken 20:00. 

🔎Hvem er favoritter i Wales - England?
Med stjerner som Harry Kane, Phil Foden og Raheem Sterling tager England favoritværdigheden hos bookmakerne mod Wales.