Frem mod VM i Brasilien har vi her på BetXpert forberedt os med et hav af artikler om alt fra drømmeholdsinspiration og kortstatistik til vejrudsigter og twitter-oversigt. Få overblikket her…

Der har været masser at tage fat på som forberedelse til denne VM-slutrunde i Brasilien, der endelig sparkes igang i dag. Få her overblikket over de mange VM-artikler, vi har kreeret de seneste uger.

Vind en bil i BetXperts VM konkurrence

Vi har en bil og meget, meget mere på højkant i vores store VM-konkurrence - og det er ikke for sent at deltage.

VM's skurke og hårde hunde

Better du på antal kort eller om der bliver dømt straffespark eller ej, så er det en god idé, at kigge forbi denne artikel, hvor vi lister kort-statistikken for alle VM-hold.

Her kan varmen blive et problem

Hvordan har vejret og klimaet indflydelse på slutrunden, og kan nogle hold drage fordel af bestemte vejrhold? Vi kigger på stadionbyernes klima og giver bud på, hvem der kan komme i problemer.

Se alle VM-dommerne

Hvem er kortglad, hvem har mest rutine og hvem peger ofte på pletten? Se et overblik over alle dommere til VM i Brasilien.

Historisk statistik og spilværdi

Vi har kigget tallene for de seneste VM-slutrunder igennem og fundet tendenser, du måske kan bruge til din betting ved dette VM.

Hold dig opdateret på Twitter

Nyhederne spreder sig hurtigt disse dage, og skal man være et skridt foran bookmakerne, kan det være en god idé at følge med på twitter. Vi har samlet et overblik over VM-holde og -spillere, der er aktive på de sociale medier.

Sidste nyt fra VM-trupperne: Skader og karantæner

Hold dig ajourført med alle 32 VM-trupper og de seneste skader og karantæner.

Stor VM-sektion med trupper og taktiske analyser
I vores store VM-guide holder vi øje med de 32 trupper frem mod slutrunden i Brasilien. Du kan finde dybdegående taktiske analyser af hvert holds spillestil samt facts og statistikker for samtlige spillere.

Få inspiration til dit VM-drømmehold

Skal du have overtaget over vennerne i årets VM managerspil? Brug vores optakter og undgå at stille med reserver.

Livebetting under VM

Livebetting kan være lir, men også sund odds-fornuft. Hvad er jeres livebetting-taktik for VM i Brasilien? Inspirér BetXpert og hinanden med tips og fiduser.

Overblik før VM: 12.000 kr i bonusser til nye kunder

Er du klar til VM skydes i gang? Vi giver dig her et overblik over bookmakernes bonusser til nye kunder op til slutrunden i Brasilien.

Straffesparksskytterne

Vi kommer højst sandsynligt ud for straffespark i både regulær tid og som straffesparkskonkurrence. Se vores bud på, hvem der tager sig af sparkene.

Hvem bliver VM-topscorer?

De fleste bookmakere har odds på hvem der bliver topscorer ved VM 2014, men hvem skal man satse på? Hvor er værdien? Vi har analyseret de seneste slutrunder og kreeret en topscorer-checkliste som kan bruges i jagten på vinderen af Den Gyldne Støvle.

VM i tal

Hvem er mest erfarne, ældst, yngst og skarpest til dette VM? Vi har samlet en lang række informationer, der kan være nyttige i jagten på valuebets.

Interviews med bookmakere: BetfairScandicDanske SpilTipico og Unibet
Med VM lige om hjørnet stikker vi fingeren i slutrunde-jorden og spørger en række bookmakere om deres planer og forventninger.

Blandt andet interview med bookmakerne, oddsoverblik for alle hold og grupper, og selvfølgelig vores store optakt.