VM 2014 er på trapperne, og det fejrer vi med en gratis tips-konkurrence med kæmpestor præmiepulje - vores største nogensinde. I samarbejde med sponsor Bet365 byder vi på præmier for 130.000 kr som uddeles under VM 2014. Blandt de lækre præmier er en Mitsubishi Space Star.


Konkurrencen går i sin enkelthed ud på at tippe på kampe fra VM-slutrunden. Værsgo at gå i gang:

BetXperts VM-konkurrence

20+ spiltyper pr. kamp

På hver enkelt kamp kan du som deltager tippe på over 20 forskellige markeder - alle med up-to-date odds fra Bet365. Uanset om du foretrækker 1X2, asian handicap, over/under eller andet, så er der noget for enhver smag - og spillestil.

Masser af lækre præmier

Udover den store hovedpræmie, en Mitsubishi Space Star til en værdi af 90.000 kr, vil der i konkurrencen blive uddelt iPads, iPhone, Samsung Smart TV, Playstation 4, Weber griller og meget, meget mere. I hver af de 4 runde-konkurrencer under VM 2014, er der præmier for 10.000 kr. 


Gratis deltagelse

Ingen af præmierne er behæftet med krav om at du skal spille et vist beløb hos en bookmaker. Konkurrencen er helt igennem gratis.

Du skal have en BetXpert-profil og være mindst 18 år - og så skal du huske at deltagelse er begrænset til een deltagelse per person. Men ellers er der kun krav om følgende:

Aktiv deltagelse

Som deltager skal man, for at kunne tage del i præmierne, og for at byde ind på den store hovedpræmie i Leaderboard-konkurrencen, sørge for at deltage aktivt i de runder hvor man leger med. Læs mere herom i konkurrence-reglerne.