Livebetting kan være lir, men også sund odds-fornuft. Hvad er jeres livebetting-taktik for VM i Brasilien? Inspirér BetXpert og hinanden med tips og fiduser.

VM står for døren, og det betyder et slaraffenland for spillefugle. Udbuddet af spilmuligheder på slutrunden i Brasilien er kæmpestort hos de forskellige bookmakere, og her på BetXpert er der allerede en række tips/spilforslag man kan lade sig inspirere af. Men hvad med livebetting? Over de seneste år har en stor del af bookmakernes omsætning bevæget sig fra pre-match betting til livebetting. Den øgede konkurrence på området medfører bedre livebetting-software, større udbud og bedre odds.

Her kommer nogle tanker om hvordan man kan få lidt ekstra odds-spænding under kampene når først bolden ruller i sambalandet. Samt en opfordring:

Fortæl om jeres livebetting-taktik

Blandt BetXperts mange dygtige brugere er der helt sikkert nogle erfarne livebettere. Hvordan ser jeres planer ud for livebetting på VM? Hvilke bookmakere kan anbefales hvis man vil kaste sig ud i live-spil? Hvad satser I på når bolden ruller - hvem der vinder kampen, eller hvem der får det næste hjørnespark?

Kom meget gerne med inputs og gode idéer via kommentarfunktionen forneden i denne artikel.

Livebetting - dvs spil der sættes mens kampen er i gang - kan give lidt ekstra lir til slutrundens TV-kigning, og er desuden en måde hvorpå man måske kan undgå at købe katten i odds-sækken.

Se de ukendte hold an

VM er jo ikke bare for de store hold med velkendte navne, men også for hold som Iran og Costa Rica. Og her er livebetting et fint alternativ til den tipper, der inden en kamp har svært ved at vurdere de to holds indbyrdes styrke.

Livebetting giver nemlig mulighed for at stifte bekendtskab med de ukendte hold, før bettet placeres. En livebetter kan vælge lige at se kampen an de første 10-15 min og vurdere, hvordan de to hold står taktisk overfor hinanden, og hvordan stemningen ellers er på banen i kampens indledning. Og så slår han til med et livebet - forudsat at bookmakeren har vurderet kampen forkert.

Forskellige strategier

Hvordan man lige skal gribe sine live-bets an, kan der være mange bud på. Nogle foretrækker måske den helt store gevinst i form af et nærmest umuligt comeback, som ingen havde set komme - andre vælger måske den lidt mindre usikre vej med eksempelvis et over/under-spil.

Hvad enten man er til de spektakulære odds, eller de mere jordnære odds, så kan livebetting være et fint alternativ til den normale før-kampstipning.


Kamp-eksempel

Tag eksempelvis kampen fra Gruppe E mellem Ecuador og Honduras – ikke just to hold som lige umiddelbart siger de fleste fodboldkyndige det helt store, andet end vi har fat i et latinamerikansk opgør mellem nr 28 og 30 på FIFAs verdensrangliste, med sydamerikanske Ecuador som favorit efter en VM-kvalifikation der bl.a. bød på sejre over Uruguay, Chile og Colombia.

Men de sejre faldt på hjemmebane i Quito, under temmelig ekstreme højdeforhold. Kampen mod Honduras spilles i sydbrasilianske Curitiba i sølle 900 meters højde, så der kunne måske være basis for en overraskelse i dette opgør? 

Måske. Lige nu kan man få odds 5,45 hos Betsafe for sejr til Honduras, og odds 1,73 hos Bet365* for sejr til Ecuador. Men måske vi bør vente med indsatserne til kampen fløjtes i gang ved midnat mellem 20. og 21. juni før vi tager beslutningen?