Interview: Med VM lige om hjørnet stikker vi fingeren i slutrunde-jorden og spørger en række bookmakere om deres planer og forventninger. Vi er nået til Scandic Bookmakers der repræsenteres af Skandinaviens-manager Christian Nyberg.

Hvad forventer Scandic sig af VM?
Trods at sommeren bliver uden dansk deltagelse, kan vi allerede nu mærke stor interesse for slutrunden. Vi forventer helt sikkert at det bliver den slutrunde nogensinde med størst omsætning ved Scandic Bookmakers Derudover forventer vi at LIVEBETTING vil være endnu mere populært end ved tidligere slutrunder grundet spilletidspunkterne.

Har I nye tiltag til VM? 

Vi kommer til at køre en kampagne med navnet "Vejen til Rio" hvor man indsamler bonusvæddemål i forbindelse med sit spil under VM. Jo flere dage man spiller, jo større bonus. Man kommer til at kunne indsamle hele 5.000 KR og pengene udbetales under turneringen? - og den sidste portion, dagen efter finalen.

I bettingbranchen blev VM 2010 betegnet som et afgørende gennembrud for livebetting. Vil vi se et tilsvarende gennembrud for features/produkter under VM 2014 (fx mobil-betting)?

Vi vil naturligvis se en masse aktivitet på de mobile platforme, det er der slet ingen tvivl om. Derfor er det også kun naturligt at alle de markeder vi dækker på web også dækkes mobilt.

Hvor har kunderne sat deres VM-penge indtil videre? 
Der er generelt spillet på de store nationer, som Brasilien, Spanien og Argentina. Af underdogs vil jeg fremhæve Belgien, som også har været meget populær blandt vores kunder. Dem der har spillet Belgien for over et år siden sidder naturligvis med et rigtig flot valuebet, når man kigger på oddsene i dag.


Hvem tror du vinder VM?

Det gør Belgien. Jeg har haft en fidus til Belgien siden starten af kvalifikationen til EM 2012. Mange mener at de ikke har rutine fra slutrunder, og det er jo rigtigt, men stammen på holdet har været den samme i knap fire år, man har fået tilført én af Verdens bedste keepere i Thibaut Courtois, og så spiller rigtig mange af deres reserver også i de største klubber og ligaer. 

Hvem bliver topscorer?

Fred, men han scorer kun i de første 4 af 7 kampe. Så Fred til at score i kampen i de første fire kampe bør være et sikkert spil;)

Hvilket hold overrasker?

Da jeg ikke vil kalde Belgien for en overraskelse, må jeg gå med Bosnien. Jeg tror på at de går videre fra gruppen som 2'er, slår Frankrig i ottendedelsfinalen? og så taber knebent til Tyskland.

Hvilket hold skuffer?

Holland - og England, naturligvis.