Er du klar til VM skydes i gang? Vi giver dig her et overblik over bookmakernes bonusser til nye kunder op til slutrunden i Brasilien...

Vi kan se frem til masser af intense slutrunde-kampe fra de brasilianske VM-stadions, der bliver årets helt store betting-højdepunkt. Bookmakerne er spækket med saftige odds, stakkevis af livebets og kampagnetilbud - og naturligvis de bedste VM bonusser.

VM er nemlig en enestående anledning til at tjekke bookmakernes aktuelle bonus-tilbud til nye kunder og overveje om, man ikke skal opruste sig med at få endnu en bookmaker i pakken inden det går løs i Brasilien. Det giver altså god mening at kigge sig om efter den højeste VM bonus.

Ved at have en bred vifte af bookmakere, øger man chancerne for at hente de bedste odds på markedet. Samtidig skader det jo heller ikke, at bookmakerne tilbyder sign up-bonus til deres nye kunder. Men hvor er den bedste VM bonus? Det kigger vi på her. 

Samlet set kan der faktisk samles over 12.000 kroner i VM bonus hos bookmakerne. Husk at holde øje med omsætningskrav og andre bonus-vilkår, og læs også gerne vores bookmaker-anmeldelser, men det skulle være muligt for selv den mest kræsne at finde et godt tilbud blandt disse høje VM bonusser.