Du kan hente masser af hjælp i vores VM-sektion til at sætte dit Drømmehold. Kom gerne med flere råd og fiduser til at oprette det perfekte VM-Drømmehold.

Det er ret populært at oprette diverse manager og VM Drømmehold. Det kan give ekstra spænding til de mange VM-kampe og der bliver vel jublet i sofaen, når netop din spiller sender bolden i netmaskerne.

Men det er ikke kun sjov og ballade. Ofte er der præmier til de dygtigste, der har mest succes med deres udvalgte virtuelle VM-hold, og så kan man jo også ofte oprette grupper og dermed konkurrerer mod venner, kollegaer eller studiekammerater.

Hvis I endnu ikke har den store erfaring med VM-Drømmehold, så kan man f.eks starte med at tage et kig på "VM Manager 2014" på holdet.dk.

Her får du hele 50 millioner kroner til at sammensætte dit eget fodboldhold i bunken af samtlige VM-spillere fra de 32 landshold. Jo bedre dine spillere klarer sig i VM-kampene, jo mere stiger de i værdi.

Det er gratis at deltage og ret nemt at komme i gang.

Besøg vores VM guide for inspiration til dit Drømmehold

Men så kommer den svære opgave at vælge blandt de mange VM-spillere. For hvordan finder man frem til det helt rigtige hold og hvilken strategi skal man vælge?

Det skal jo gerne være en god blanding af solide stjerner med masser af mål i støvlerne og så også gerne nogle mere ukendte guldkorn, som kan overraske og stige voldsomt i værdi.

Da det er muligt at udskifte spillere løbende skal man samtidig også huske at tjekke kampprogrammet for at se om der er nogle hold/spillere med overkommelige opgaver i de første gruppekampe.

Der er helt sikkert mange forskellige bud, men det kan være en rigtig god idé at tage et kig på vores store VM-sektion og finde inspiration til, hvilke store stjerner og nye talenter, der kan få en hovedrolle ved sommerens slutrunde i Brasilien, herunder også hvem der formodes at være de enkelte landes faste straffesparksskytter under VM.

Der er ikke meget ved at have sine drømme-spillere siddende på bænken, så I kan bl.a benytte vores oversigt over VM-holdene til at tjekke om din spiller overhovedet er tiltænkt en plads i startopstilingen.

Men samtidig er der også chance for at læse lidt mere om holdenes taktik, præstationer i både kvalifikationen og de seneste testkampe samt også et bud på spillernes rolle.

I finder hele vores VM-sektion her.

Er du den bedste VM-manager på BetXpert?

Der er også mulighed for at kæmpe mod andre BetXpert-brugere i et privat gruppespil.

Her skal du oprette dit VM-Drømmehold og finde frem til  "BetXpert VM 2014" under gruppespil.


Da det er en privat gruppe kun for BetXpert-brugere skal du benytte koden: "viermestrene" for at få adgang og chancen for at få del i pengepræmien og ikke mindst håneretten som "Bedste VM-Manager på BetXpert".

Mike Larsen står for dette gruppespil, og prisen for at deltage er 150 pr. hold. Der er muligt at oprette op til 3 forskellige hold pr. bruger.

Pengene skal overføres til:
Spar Nord Bank
Reg. nr.: 9296
Kontonummer 45656 66644

MobilePay: 61 39 40 67

Ved overførsel skal I huske at skrive navnet på jeres VM-drømmehold i tekst-boksen.

Se mere i denne forumtråd:

http://www.betxpert.com/forum/diverse/vis/vm-manager-hold-paa-holdet-dk