Interview: Med VM lige om hjørnet stikker vi fingeren i slutrunde-jorden og spørger en række bookmakere om deres planer og forventninger. Vi er nået til Danske Spil* der repræsenteres af oddsansvarlig Peter Emmike.

Hvad forventer Danske Spil* sig af VM?
Vi forventer at VM i fodbold bliver meget stort, og slår tidligere slutrunders omsætning, på trods af at Danmark ikke er med.

Har I nye tiltag til VM? 

Forventningen skyldes bl.a. vores nye platform hvor vi har mulighed for en masse forskellige spil og væddemål på VM og de enkelte kampe. Og vi har derfor også mange nye og anderledes VM vinderspil i spil udover de klassiske. Og der kommer dagligt mange spil på de enkelte VM-kampe.

I bettingbranchen blev VM 2010 betegnet som et afgørende gennembrud for livebetting. Vil vi se et tilsvarende gennembrud for features/produkter under VM 2014 (fx mobil-betting)?

Vi forventer en stor vækst i omsætningen på mobil og tablets. Vi har haft en stigende vækst, og det vil sandsynligvis fortsætte under VM.

Hvor har kunderne sat deres VM-penge indtil videre? 
Indtil videre er Brasilien det mest spillede udfald som Verdensmester, men der er også røde tal på Belgien, England og Frankrig som alle giver odds 20,00-25,00 som vindere. VM’s topscorer er det indtil videre Lionel Messi der er spillet mest på, 25% er kommet på ham, derefter følger Romelu Lukaku, Belgien, samt Neymar og Fred, Brasilien.


Hvem tror du vinder VM?

Tyskland 

Hvem bliver topscorer?

Luis Suarez

Hvilket hold overrasker?

Uruguay

Hvilket hold skuffer?

Belgien