Med VM lige om hjørnet stikker vi fingeren i slutrunde-jorden og spørger en række bookmakere om deres planer og forventninger. Vi indleder med Unibet* der repræsenteres af pressechef Per Marxen.

Hvad forventer Unibet* sig af VM?
At det bliver den største slutrunde nogensinde. I hvert fald baseret på omsætningen. Med et massivt udbud af spil, der kommer til at overgå EM i 2012 og VM i Sydafrika. Og at ikke mindst mobil/tablet vil få et gennembrud.

Hvor har kunderne sat deres VM-penge indtil videre?
På forhåndsfavoritterne… Mange spiller jo på ”dem de kender”, hvilket vil sige store indsatser på Messi, Neymar og Cristiano Ronaldo som topscorere. Naturligvis er der en del snu gamblere (mange sikkert faste gæster hos BetXpert) der har været ude og gafle de største value bets. F.eks. er Belgien gået fra at være outsider, til – baseret på odds alene – at være en seriøs titelkandidat.

Har I nye tiltag til VM? Særlige tilbud?
Der ligger allerede nu 3500 væddemål på VM alene – og vores Oddsafdeling melder, at vi nok vil ramme 7500 inden VM er omme. Så ud over at hver kamp er på CL-finale niveau hvad angår udbuddet, er der jo også mange turneringsspil. Og det på absolut alt hvad man kan forestille sig; at en dommer må udskiftes med fjerde-dommeren pga. en skade, at en målmand scorer på et tidspunkt i turneringen osv. Desuden bliver det, som noget helt nyt, muligt at spille på statistikker, baseret ud fra de officielle data fra FIFA. Dvs. hvor meget en given spiller løber i en kamp, pasningsnøjagtighed for udvalgte spillere og hold etc.

I bettingbranchen blev VM 2010 betegnet som et afgørende gennembrud for livebetting. Vil vi se et tilsvarende gennembrud for features/produkter under VM 2014, fx mobil-betting?

Helt afgjort. Mobil/Tablet vinder hurtigt frem og under en slutrunde, med flere kampe om dagen, er det oplagt at mobil og live-betting kommer til at gå hånd i hånd. Derfor er den mobile platform også gearet til at kunne tackle den ene store kamp efter den anden – herunder med et massivt udbud af spilmuligheder.

Hvem tror du vinder VM?

1950 om igen: Uruguay slår Brasilien i finalen ;-)

Hvem bliver topscorer?

Eden Hazard er god til prisen (odds 61,00) og er mit valuebet. Overkommelig gruppe og mulighed for at Belgien når langt; han sparker straffe og er en giftig afslutter.

Hvilket hold overrasker?

Schweiz

Hvilket hold skuffer?

CR7 virker udbrændt (og er småskadet) efter en lang sæson for Real Madrid. Og Portugal er bare ret ordinære uden en Cristiano Ronaldo i topform, så de kunne godt tænkes at falde igennem.