Interview: Med VM lige om hjørnet stikker vi fingeren i slutrunde-jorden og spørger en række bookmakere om deres planer og forventninger. Vi er nået til Tipico der repræsenteres af Marketing Manager Rasmus Hatting og Betting Intelligence Manager Jacob Nielsen.

Hvad forventer Tipico sig af VM?
Som andre selskaber har vi kæmpe forventninger til VM, og selvom det selvfølgelig er ærgerligt at Danmark ikke er med, regner vi stadig med en rekord omsætning. Det er dog naturligvis specielt på vores primære marked i Tyskland, at vi forventer et boom, efter vi har ladet godt op med en kæmpe "Find den gyldne bold og vind 1 million euro" Oliver Kahn kampagne.

Hvor har kunderne sat deres VM-penge indtil videre? 
Af naturlige årsager ligger de selvfølgelig mest på Tyskland som vinder af VM, hvor vi allerede nu har rundet et 7 cifret beløb. Men ellers er det populære lande som Argentina og Brasilien, der indtil nu er spillet mest.

Har I nye tiltag til VM? Særlige tilbud? 
Vi vil have alle kampe som såkaldte "Topkampe" så der vil være et rekord stort udbud af live odds, og ellers kører vi selvfølgelig med en masse pre game specials. Vi vil også have diverse bonusser og risikofrie væddemål på programmet til vores kunder samt daglige konkurrencer på vores facbook side. Og så har vi selvfølgelig også vores normale 100% startbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder. 

I bettingbranchen blev VM 2010 betegnet som et afgørende gennembrud for livebetting. Vil vi se et tilsvarende gennembrud for features/produkter under VM 2014 (fx mobil-betting)?

Specielt i Danmark er mobilbetting jo for alvor eksploderet, bl.a. grundet Nem ID, men vi forventer os også meget af vores tablet. Desuden regner vi også med ekstra stor trafik i vores mange butikker, hvor man både kan hygge med andre spillere, se kampene og så selvfølgelig spille på dem pregame og live.

Hvem tror I vinder VM?

Jacob: Argentina
Rasmus: Brasilien 

Hvem bliver topscorer?

Jacob: Messi, Higuain
Rasmus: Messi

Hvilket hold overrasker?

Jacob: Colombia
Rasmus: Uruguay

Hvilket hold skuffer?

Jacob: Holland
Rasmus: England