18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Danmark ved EM 2024

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Hvad med Danmarks chancer ved EM 2024?

Hvis EM 2024 blev afviklet umiddelbart i kølvandet på EM 2020, så ville Danmark utvivlsomt være blevet nævnt blandt outsiderne til at nappe guldet. Men der er løbet en hel del grumset vand i åen siden de vilde dage under EM i 2020. Det sprudlende fodbold og den flotte EM-semifinaleplads forekommer at være en fjern drøm.

Odds på Danmarks EM 2024 hos Betfair

Danmark leverede en næsten katastrofal slutrunde ved VM i Qatar 2022 og formåede aldrig rigtigt at rette op på skuden i EM 2024 kvalifikationen. Spillet var middelmådigt igennem langt størstedelen af gruppespillet og holdet løb endda ind i flere ubehagelige overraskelser. Nederlaget på udebane mod Kasakhstan og den hårdt tilkæmpede sejr mod Nordirland i Parken har for alvor slået revner i lakken. For slet ikke at nævne den smalle sejr på udebane over lilleput-nationen San Marino.

På trods af de grumsede udsigter og den svage EM-kval placeres Danmark stadig i top 10 ved den kommende slutrunde bedømt ud fra de aktuelle EM 2024 vinder odds. Her spås Danmark omtrent de samme chancer for at vinde EM 2024 som Kroatien.

Danmark ved EM 2024

Hvor langt når Danmark ved EM 2024? Vi håber selvfølgelig, at Kasper Hjulmands mandskab skaber miraklet og ender med at tage EM-pokalen i Tyskland. Men det ser svært ud efter VM-skuffelsen i Qatar og ustabile præstationer i kvalifikationen.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Danmark kommer i EM-finalen 10,00
Danmark vinder EM 2024 30,00

Kommentarer

Feedback