18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

ATP/WTA Miami

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (6)

Næste stop på ATP & WTA Touren er Miami, hvor spillerne skal deltage i den anden Masters 1000 turnering i træk på få uger. Sammen med Indian Wells kaldes turneringen "The sunshine double". Vi har alle verdensstjernerne med igen, men der er to prominente afbud i form af Rafael Nadal og Novak Djokovic. Sidstnævnte mest overraskende. De danske farver repræsenteres af Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune.

Spil på Miami Masters hos Bet365

Vinder-odds
Tips
Favoritterne

Odds på ATP Miami

Det er altid spændende, om de spillere, der nåede langt ved Indian Wells i Californien, også har noget at skyde med i Miami, og om de der snublede i de indianske kilder, kan tage revanche i Florida. De største favoriter til at vinde ATP Miami er top 3 i verden på hard court - Sinner, Medvedev og Alcaraz.

Vinder-odds

Spil på Miami Masters hos Unibet

Spilforslag til ATP Miami

Følg med her på BetXpert hvor vi så vidt muligt vil opdatere med odds-vurderinger og spilforslag fra vores tenniseksperter.

 En spansk spiller rider på en bølge, derfor er han denne uges spilforslag:

Carlos Alcaraz til at vinde ATP Miami til odds 3,10 hos Bet365

Værdi på spanieren pga. følgende: 

  • Alcaraz har en god historik i Miami og vandt senest titlen i Florida tilbage i 2022
  • Spanieren fik en ordentligt boost fra sejren i Indian Wells, hvor han slog sine to nærmeste konkurrenter Medvedev og Sinner
  • Det er altid farligt at tage en spiller efter en titel, men Alcaraz kommer til at have næsten en uges pause mellem finalen i IW og 2.runde i Miami
  • Det er en vinkel imod Sinner. Jeg kan godt se italieneren ramme en mur mentalt efter det første nederlag i 2024

Betværdi: 108,5%

Favoritterne ved Miami Open 2024

Det er virkede som mission impossible at besejre Jannik Sinner i denne sæson. Det lykkedes Carlos Alcaraz i Indian Wells, og nu har Sinner ét nederlag i 2024. Selvom dette nederlag har italieneren har ikke haft det klassiske dyk efter titlen ved Australian Open. Tværtimod har han bygget momentum og skabt afstand til sine konkurrenter. Sinner spillede sin første store finale ved turneringen i Miami tilbage i 2021 som han tabte til Hubert Hurkacz. Spørgsmålet er, hvor meget nederlaget til Alcaraz i Indian Wells påvirker hele magtbalancen i tennistoppen og Jannik Sinner.

Carlos Alcaraz viste med titlen i Indian Wells og sejre over Daniil Medvedev og Jannik Sinner, at han for alvor er tilbage. I min bog har spanieren det højeste topniveau i verden, men han har flere udfald henover en sæson kontra Djokovic, Medvedev og Sinner. Vi skal helt tilbage til Wimbledon 2023 for at se Alcaraz demonstrere det niveau som han gjorde ved indian Wells. Den spanske verdensstjerne plejer at levere i Miami. Alcaraz tabte i semifinalen sidste år i Miami til Jannik Sinner, og han vandt titlen i det solrige Florida tilbage i 2022. 

Daniil Medvedev er top 4 i verden på hard court - kun overgået af Sinner, Djokovic og Alcaraz. Den forsvarende mester fra 2023 er ved at ramme formen igen. Dette er sidste chance for Medvedev inden, at han skal over på grus, hvor han ikke er spået meget succes. Problemet for Medvedev er de manglende procenter mod de bedste spillere i finaler. Russeren kan ikke følge med, når Sinner, Djokovic og Alcaraz rammer den højeste klinge. 

Outsiderne ved ATP Miami

Holger Rune har meldt sin ankomst på verdensscenen igen. For første gang i 2024 fik danskeren vist niveau mod de bedste spillere i verden, da han kvalificerede sig til kvartfinalen i Indian Wells. Rune nåede 4.runde i Miami sidste år. 

Hubert Hurkacz har vundet Miami tilbage i 2021. Polakken kan serve igennem de varme og luftfugtige betingelser. Selvom Hurkacz har været et stykke under par i nogle uger, så kan han genfinde momentum og gå langt i årets anden Masters 1000 turnering. 

Taylor Fritz tabte til danske Holger Rune i Indian Wells. Et skuffende nederlag for amerikaneren, der havde matchbold i kampen. Fritz på amerikansk hard court skal altid tages seriøst. Sidste år nåede han kvartfinalen inden Alcaraz blev endestationen. 

Alexander Zverev hører fast til i outsider-kategorien. Han er ikke god nok til at komme blandt favoritterne længere, men hans bundniveau i de store turneringer er tilstrækkeligt højt til, at han ofte kommer blandt de sidste otte i store turneringer. 

Casper Ruud spillede en ganske solid Indian Wells, hvor han måtte se sig besejret i kvartfinalen. Ruud har været i finalen i Miami i 2022, hvor han tabte finalen til Alcaraz. Disse medium hurtige hard court baner passer nordmanden perfekt.

Prominente afbud til ATP Miami

Rafael Nadal nåede at spille "the Netflix Slam", hvor han tydeligvis var hæmmet i sine bevægelser. Spanieren trak sig derefter fra Indian Wells. Personligt tror jeg ikke, at vi kommer til at se Nadal på en hard court bane igen. 

Novak Djokovic blev offer for årets største overraskelse, da Luca Nardi slog serberen ud af Indian Wells. Som nævnt i optakten til Indian Wells prioriterer serberen kun Grand Slams, hvorfor det ikke er nogen overraskelse, at han har trukket sig fra Miami. Djokovic skal forberede sig til French Open, og det bliver via grusturneringer. 

Dansk deltagelse ved ATP Miami

Holger Rune er seedet 6 i Miami og er oversidder i første runde. Efter turneringen i Indian Wells kan man godt tillade sig at have forventninger til Holger Rune. 

Det ser ud til at virke for Holger Rune med Patrick Mouratoglou som træner og sparringspartner under hans kampe. Rune har en glød i øjnene og viser igen den frygtløse psyke, der har bragt ham til toppen af tennissporten. 

I kampen mod Medvedev i Indian Wells kunne man dog godt se, at der stadigvæk mangler nogle procenter før Holger kan blive medlem af den helt eksklusive klub, der tæller Sinner, Djokovic, Alcaraz og Medvedev. Dertil er danskerens topniveau ikke højt nok.

Holger møder vinderen af Fabian Marozsan og en kvalifikationsspiler i hans første kamp i Miami. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp i ATP Miami og du kan også livestreame Holger og se, hvordan danskeren klarer sig i Miami.

Følg ekspertens spilforslag hos Bet365

Odds WTA Miami

Favoritterne ved WTA Miami

Iga Swiatek understregede sin status som verdens nummer 1 i Indian Wells, hvor hun vandt sin anden titel i år. Polakken elsker medium hurtige hard court turneringer, hvor hun får tiden til at slå sine slag. Så hjælper det også på, at hun er verdens bedste kvindelige spiller i vinden. Det er der meget af i både Indian Wells og Miami. Det skal dog tilføjes, at underlaget i Miami er hurtigere end Indian Wells. Swiatek vandt titlen i Miami tilbage i 2022. 

Aryna Sabalenka skal selvfølgelig med i favoritkategorien, men hun har ikke lignet sig selv efter titlen i Australian Open. Siden Melbouren har Sabalenka to sejre og to nederlag. De to nederlag til Vekic og Navarro. Statistikken i Miami underbygger heller ikke hendes chancer for succes. Det er højest blevet til en kvartfinale i denne turnering for Sabalenka. Lige nu skal hviderusseren have markant færre procenter for at vinde Miami kontra den polske verdensetter. Det er lige kommet frem, at Sabalenka har mistet sin mand. Det kan betyde, at hun ikke stiller op i Miami. 

Coco Gauffs fik brudt sin utrolige winning streak oå amerikansk jord med nederlaget til Sakkari i Indian Wells. Forinden havde amerikaneren vundet Washington, Cincinnati og US Open. Selvom det skuffende nederlag i Indian Wells er hun blandt de største trusler til Swiatek i Miami. Problemet er for Gauff er hendes serv, der var totalt usammenhængende i Indian Wells. 

Elena Rybakina har i en længere periode døjet med en del sygdom af forskellig art. Der spekuleres i om det kan være Covid-19 senfølger. Det er ingen tvivl om, at en Rybakina på 100% tilhører den absolutte verdenstop. Det beviste hun i begyndelsen af året, hvor hun detroniserede Sabalenka i finalen i Brisbane. Alt handler dog om, hvorvidt vinderen af Wmbledon 2022 er fysisk klar. Rybakina forsvarer en finale fra 2023 i Miami. 

Spilforslag til WTA Miami

Jeg satser på en tidligere finalist med mit spilforslag: 

Elena Rybakina til at vinde WTA Miami til odds 7,00 hos Unibet

Jeg ser værdi på Rybakina pga. følgende: 

  • Hun har vist, at betingelserne i Miami passer hende godt, da hun nåede finalen sidste år
  • Lodtrækningen er god, og hun undgår Swiatek før en finale
  • Rybakina står til Sabalenka i en semifinale, og hviderusseren virker langt under niveau for tiden
  • Rybakina er en af de få spillere i verden, der kan slå Swiatek på topniveau

Betværdi: 105%

Outsiderne ved WTA Miami

Maria Sakkari fyrede sin træner og overtog Jessica Pegulas træner, David Witt. Det resulterede i en skarpere græker, der nåede finalen ved Indian Wells. Sakkari har altid haft det store potentiale, men en psyke, der er ekstremt sårbar. Bedst illustreret, da hun smed semifinalen mod Krejcikova ved French Open 2021. Det har været som et åbent sår for Sakkari lige siden. Grækeren har en semifinale fra 2021 som bedste resultatet i Miami. 

Marta Kostyuk fra Ukraine er en af de mest formstærke spillere på WTA-Touren i øjeblikket. Hun har hhv. en finale fra San Diego og semifinale fra Indian Wells i de to sidste turneringer. Hvis ukraineren har mere tilbage i tanken, så kan hun godt skabe problemer for de bedste i Miami. 

Jelena Ostapenko har en uhyggeligt spænd mellem topniveau og bundniveau. Rammer hun førstnævnte kan hun slå alle spillere i verden. Hun bryster sig også af en 4-0 i indbyrdes opgør mod Iga Swiatek. En rekord ingen andre kvindelige spillere på denne planet kan matche. Rammer Ostapenko 10 gode dage, så kan hun godt stå med titlen i Miami. 

Jessica Pegula er inde i en stor krise. Efter hun fyrede David Witt som træner har hun ikke ramt et acceptabelt niveau. Man kan dog ikke negligere en spiller, der vandt WTA Montreal 2023 og var i Masters finalen sidste år. 

Danskere ved WTA Miami

Caroline Wozniacki fik endelig hul på bylden i Indian Wells, hvor hun nåede kvartfinalen. Den tidligere danske verdensetter, der kun havde én sejr siden US Open 2023 fik det momentum, hun havde manglet siden sit comeback.

Desværre måtte Caroline udgå med en skade mod Iga Swiatek i kvartfinalen, men indtil skaden havde hun presset verdens bedste kvindelige spiller. 

Der er grund til at tro på, at Wozniacki kan vinde nogle kampe i Miami, hvor en finale i 2017 er hendes bedste resultat. 

Wozniacki lægger ud som favorit mod Clara Burel i 1.runde. Du kan livestreame Caroline Wozniackis kampe i Miami. 

Clara Tauson vandt begge sine kampe i kvalifikationen og er klar til hovedturneringen. Tauson lavede 25 esser mod Dodin i sidste kamp, og er storfavorit mod Caroline Dolehide i første runde. To sejre i kvalifikationen mod pæn modstand er lige, hvad Clara har brug for. Måske venter der en 2.runde mod Elena Rybakina. Du kan livestream Clara Tauson i løbet af sæsonen. 

Følg ekspertens spilforslag hos Unibet

Fakta om Miami Masters

ATP Miami Masters 2024

Turnering Miami Open Tennis
Kategori ATP Masters 1000
Dato 17. marts – 30. marts
Sted Florida, USA
Underlag Hard court
Antal spillere 96
Præmiesum $ 4,720,380

FAQ om Miami
 

Hvor kan jeg spille på Miami?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP og WTA Miami.

Hvordan er betingelserne i Miami?

Temperaturerne bliver lidt under 30 grader, men luftfugtigheden plejer at være brutal for spillerne. 

Hvor meget får vinderen af WTA Miami?

Vinderen hos kvinderne får 1.100.000 Dollars. 

Hvornår spilles finalen i kvindernes turnering?

Finalen spilles lørdag den 30.marts kl. 20.00 (dansk tid)

Hvilket underlag spilles der på i Miami?

Hard court - nærmere betegnet Laykold. Et underlag, der er blevet hurtigere med årene. Og igen i år har turneringsdirektør James Blake lovet et hurtigere underlag.

Hvor bliver Miami afholdt?

Turneringen afholdes på Hard Rock Stadium, hvor der er plads til 13.800 tilskuere. 

Hvilke bolde bruges i Miami?

Dunlop Grand Prix Regular Duty. 

Hvem er forsvarende mester hos mændene og kvinderne i Miami? 

Daniil Medvedev er forsvarende mester hos herrerne, mens Petra Kvitova (stiller ikke op) er forsvarende mester hos kvinderne 

ARTICLE CAROUSEL; TAG "ATP"

Kommentarer

Feedback