18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Energetik-BGU - BATE Borisov: (AH: -1,5) 2

Match center
19. marts 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
RCOP-BGU Stadium
18. mar. 2020 kl. 21:38 (Opdateret 19. mar. 2020 kl. 16:52) 18/03
191
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 46-0-54%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 3-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
BATE missede i sidste sæson, for første gang i 14 år, det hviderussiske mesterskab. Nu skal titlen tilbage, og det går i første omgang ud over nedrykningskandidaterne Energetik.
Det taler for
  • Energetik har mistet både topscorer og vicetopscorer i løbet af vinteren
  • BATE har et andet niveau end de fleste hold i Hviderusland, og slog Energetik to gange i sidste sæson
  • BATE har holdt fast i stammen og profilerne, og har haft en fin optakt tilsæsonen
  • Energetik lukker generelt mange mål ind, og kan næppe modstå BATE's store pres
Hold øje med
  • Det er sæsonens første kamp, så holdenes indbyrdes styrkeforhold er altid en smule uvis.
  • BATE dummede sig i flere kampe end sædvanligt i sidste sæson, også mod mindre mandskaber
  • BATE har ikke for alvor rustet op efter sidste sæsons skuffelse
Oddsmarked

BATE er med rette storfavoritter her, med 1,29 som bedst hos Betfair. NordicBet har 5,35 på krydset, mens Betfair også er bedst på hjemmesejren til odds 10,50.

Rundt om kampen

Fodbolden over det meste Europa er lagt død, men i Hviderusland starter de torsdag en ny sæson, og meldingerne indtil videre går på, at man går i gang som planlagt. Åbningskampen er opgøret mellem Energetik(Zorka)-BGU og vicemestrene BATE Borisov.

At hjemmeholdet stadig er i ligaen krævede reelt et mirakel a la det man så Ove Christensen-styrede Randes levere i Superligaen for en god håndfuld år siden. Energetik var nemlig længe døde og begravede i rækken, men 17 point i de sidste otte runder af sidste sæson reddede klubbens eksistens i det fine selskab.

I år går meldingerne i høj grad om en ny nedrykningskamp for Energetik, og der har da også været enorm udskiftning i truppen siden overlevelsen. Mest markant er det, at den blot 20-årige angriber Ilya Shkurin, der i sidste sæson blev ligatopscorer med 19 mål, er fortid. Han spiller nu i russiske CSKA Moskva.

Heller ikke vicetopscorer Vselodlov Sadovskiy er længere i klubben, han er nu at finde hos mesterholdet Dinamo Brest. Herudover er en stribe faste spillere væk, mens en række spillere er hentet ind, ikke mindst på lejeaftaler fra større hviderussiske klubber.

Hos BATE handler det i høj grad om at komme tilbage på tronen, efter Dinamo Brests mesterskab i sidste sæson. Inden da havde BATE 13 mesterskaber på stribe, og forventningen er klart, at storholdet genindtager tronen.

BATE har ikke rustet specielt meget op frem mod sæsonen. Mest markante navn er Pavel Nekhajchik, der er kommet fra Dinamo Brest, en spiller som kender BATE ud og ind, da han har 190 kampe på CV’et for klubben fra tidligere. I disse kampe har kantspilleren nettet 36 gange og stået for 24 oplæg.

Profilerne fra sidste sæson er stadig i klubben, og BATE sætter alt ind på at generobre mesterskabet. BATE er en anden klasse end de fleste øvrige hold i Hviderusland, og mod et Energetik-hold der har mistet målslugerne, og lukker mange mål ind, bør BATE vise, hvor skabet skal stå.

I sidste sæson slog BATE Energetik 4-1 på hjemmebane, mens man på Energetiks bane vandt 4-0.

Kilder

statzone.com, transfermarkt.com, klubbernes hjemmesider

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback