18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ziva Falkner - Antonia Ruzic: 2

29. august 2021 kl. 10:00 - w15 - Bad Waltersdorf - grus
28. aug. 2021 kl. 22:41 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 13:56) 28/08
61
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 unge finalister i Østrig

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 102,44%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

19 årig Falkner slog Turati ud tidligere i denne turnering, og udfra den kamp gjort favorit til dagens kamp. Falkner har 1 titel fra sidste år, og har også spillet godt i år, på nær de sidste 2 events. 
Falkner har god defensiv, og er en god kontra spiller. Hun har fint fart i sine slag, og syntes hun er god til at låse sine modstandere på banen, trods at have stået og fået boldene tilbage fra baglinjen. Falkner er helt sikkert en man skal holde øje med, men føler stadigvæk hun skal ligge lidt ekstra på, før hun kan gøre sig gældende i de større turneringer.

18 årig Ruzic vandt sidste måned u18 Europamesterskabet på gruset, og slog en parade af gode spillere, ofte i tætte kampe. Hun har ikke berørt gruset på seniorplan lige så meget som dagens modstander, men har i events på hjemmebane F.eks taget sæt mod Niemeier og Rakhimova. Hun har endnu sin første titel til gode, men kunne meget nemt se den komme her.

Ruzic er mere en powerspiller, og syntes også hun server bedre end Falkner. Ingen tvivl om at Falkner har våbene og større erfaring fra itf gruset, men Ruzic er lige på kanten til at kunne bryde igennem føler jeg. Ruzic har spillet 1 tæt kamp mod Delai, som havde et mentalt overtag på Ruzic, og mener at denne kamp var meget vigtig for hendes kommende tennishumør.

Oddset er svagt stigende på Ruzic og ligger 1,87-,1,97 - Bet365 kører med 2,00 på Falkner hvis man er til hende, og følger ikke markedet her.

Kan se lidt flere scenarier i denne kamp, men føler at Ruzic har mere fat i den lange ende, og Falkner bliver overvurderet på den flotte sejr mod Turati.

God kamp

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback