18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yexin Ma - Arlinda Rushiti: 2

30. december 2021 kl. 02:00 - w15 - Monastir - hardcourt
30. dec. 2021 kl. 01:12 (Opdateret 30. dec. 2021 kl. 11:43) 30/12
12
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Tunesien.

Chance (1-X-2): 58-0-42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS: Kampstart kl.09.30.

Ma har været en af de asiatiske spillere som har gjort det rigtig godt, som har måtte søge andre turneringer end dem hun plejer at spille i Asien. En håndfuld semifinale pladser og 2 titler fra Tunesien i år har været godt, hvilket har givet hende 34-13 på hardcourt. Dette vil altid være farligt at gå imod en spiller med så stor succes, men de sidste par uger har været med en lille pil ned, med skader og forholdsvis klare nederlag.

Ma har været i kamp onsdag hvor hun kun tabte et enkelt parti, så hun har fået en god optakt. Hun er samme årgang som dagens modstander, og begge har også erfaring for at repræsentere sit land i tennis, og har begge spillet ca. 300 kampe på itf med ca. samme antal vundne kampe.

Rushiti har efter COVID-19 ikke haft en spændende tid som tennisspiller. Hun har masse erfaring fra disse Nordafrikanske turnering, hvor hun også før er gået i finaler. Hun har ved sine sidste 3 nederlag på hardcourt været tæt på mod stærke modstandere, og føler lidt at dette kunne være lykkens gang. Når man ser hende mener hun lidt om tyske Friedsam, da hun også bærer rundt på et lår af en overarm. Normalt vil sådan nogle spillere af hendes bygning ligge godt til græs/indendørs, men har før vist sig fint frem på udendørs hardcourt. 

Rushiti kørte selv en nem kamp hjem i går, og afgav 2 breakbolde i et enkelt serveparti. Det skal dog siges at hun næsten konsekvent var bagud 15-30 hver gang hun servede, for derefter oftes at tage 3 point i streg. De små muligheder skal Ma helst ikke have, men tror hun nu er klar til at modstå det pres Ma umiddelbart vil lægge, hun har i hvert fald en god serv og kæmpe råstyrke i sit spil, til at få kampen over på hendes præmisser. 

Jeg forventet en stationær Rushiti mod en Ma der vil prøve at få hende ud af position, hvem der lykkedes med at få overtaget må tiden vise.

Markedet har ligget stille omkring odds 2,37-2,41, hvor Bet365 lige kører den en tand højere. Jeg havde fortrukket en one set bookie med Ma's seneste skadeshistorik, men sådan skulle det ikke være denne gang.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback