18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yeonwoo Ku - Celia Cervino Ruiz: 2

25. november 2021 kl. 11:00 - w15 - Lousada - indendørs hardcourt
24. nov. 2021 kl. 23:25 (Opdateret 25. nov. 2021 kl. 15:24) 24/11
30
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Portugal.

Chance (1-X-2): 57-0-43%
Betvalue: 107,07%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Ku har fået markedet hen på hendes side, som er resultatet af en masse gode sejre i år. 30-10 på hardcourt hvor hun mange gange har været urørlig, med sin første europæiske titel i Bulgarien i sækken.

De 2 kvinder dystede tidligere på måneden på grus i Spanien, her vandt Ruiz i 2 sæt hvor hun også tog titlen. Nu er det indendørs i Portugal, og selvom Ku har været forbi Portugal flere gange for at spille udendørs, har Ruiz vundet titel her i samme turnering 2 år tilbage.

Ruiz har haft nogle ugers pause siden sin titel, og var inden da i berøring med indendørs i Tyskland som gik nogenlunde. Hun er ikke den stereotype sydeuropæiske spiller, og har nogle gode spidskompetencer til indendørs. 

Det faktum at Ruiz har vundet her før og har en god indendørs historik, samtidig med lige at have slået Ku, gør ikke chancen mindre i min verden. Man må stadigvæk have dyb respekt for hvad Ku har præsteret i år, men Ruiz har selv været fint kørende på alle underlag.

De begge har været i en kamp her hvor Ku slap bedst fra det, men tænker også at Ruiz lige skulle have gang i maskinen igen.

Flere har endnu ikke lagt odds ud endnu, så forventer at den kunne gå højere op end nu, men syntes allerede her at det er på den pæne side.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback