18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yeah - Alcoholics Anonymous: (AH: -1,5 Maps) 1

26. marts 2020 kl. 01:00 - eFire Master League North America
25. mar. 2020 kl. 16:04 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 25/03
57
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

eFire Master League North America

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 119,70%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Et godt spillet Brasiliansk team Yeah møder et nyt sammensat AA team! Vi må se om alkoholden endnu påvirker AA teamet eller om de hurtige Tango fødder kan drille dem(;-) )

OBS: Der vil selvfølgelig være fleste "Det taler for" i dette spil. Da det er et etableret team på Cs scenen som møder et total ukendt team. Men oddset undre mig en del, og efter flere timers undersøgen er jeg ikke blevet klogere.

Det taler for:

- Yeah er et hold der lige nu ligger rankeret #62 og har den seneste tid været i fremgang. 

- Yeah er et team der møder markant bedre modstand end AA - De har mødt hold som Chaos, Orgless, Envy(Godt nok tabt de kampe, men har taget map fra Orgless 2 gange)

- De har lige mødt Divine (Hvor 2 fra AA teamet spillede før de skiftede) Der viste Yeah hvor skabet skulle stå med en sejr på 16-2 - 16-6

- Det ser ud til Yeah vil ban Vertigo, da de ikke spiller mappet. De spiller dog heller ikke Overpass super meget. Dette er, et map AA godt vil spille(Trods de har vidst sig, at være elendige)

- Så jeg ser Yeah ban Vertigo, også tager vi Overpass væk(Som den selvfølgelig ikke skal i forhold til oddset) Men så er Yeah stærk på de resterende 5 maps. Med flotte resultater.

- Yeah er og SKAL være 2 niveauer over AA - Jeg tror folk undervurdere Yeah som har meget talent på holdet. Teamet har været samlet siden års skiftet. Så de har en masse maps, pracc og ikke mindst kampe sammen. Så Map pool ligger selvfølgelig til Yeah. Men AA har heller ikke mange maps bag sig.

- Yeah er anført af Dumau en spiller på KUN 16år, men som snitter helt fantastiske stats. Han kom til i Januar og ligger på på 1.2 i ratio. Plus han fører mere eller mindre i alle stats man kan tænke sig til. og det er ud af alle 10 spillere på serveren. Han har selvfølgelig et team bag sig. Alle snitter 1.0 i ratio. Jeg forventer tatazin som må siges, at være erfaringen på teamet. Kan holde ro i hans unge soldater.

Hold øje med:

- AA har allerede slået nogle etableret top 150 hold. Og endda også et team der lige nu ligger #101. 

- Man skal passe på ikke med, at undervurdere dette team. Det er 5 mand, der er sat sammen. De kan enten skabe magi eller ende som en fiasko

- 2 ud af de 5 mand har spillet på team sammen før de blev samlet på AA - Så de kender hinanden ingame. 

- Bliver mappet Overpass som pick for AA - Så er der mange ukendte faktorer, da Yeah ikke ser super gode ud på mappet, plus de ikke spiller det så tit. Dog har AA vidst skræmmende dårligt spil også. Dog skal det lige med i betragtningen før man hopper ud i dette spil.

- Det ved man ikke kender et team gør, man ikke ved om de har brugt tid på, at antistratte modstanderen? Jeg tvivler, men en ting man skal have med i tankerne selvfølgelig.

- Jeg er den første til at indrømme, jeg kender 2 ud af de 5 mand på dette AA team. Det var dem der spillede sammen. Udover det har jeg INTET kunne finde på teamet. For mig(Laver lige en fodbold reference, da flere nok kan forstå mig så. Så er det som FCK skal mødes Tisvildeleje i en fodboldkamp. Men kan overraskelsen ske? Ja kan den, men sker det? 1/100 gange måske. Derfor vurder selv om oddset er for højt? :-)

Alt i alt ser jeg personligt Yeah løbe over AA, som selv med lidt detektiv arbejde ikke kan finde noget synderligt, at være bange for. AA har 5 spillere på teamet der kan trykke på musen. Men selv de tidligere teams, som de har spillet for, ser jeg ikke noget at være bange for. 1 ud af de 5 har intet team bag sig. God kamp! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback