18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wuerzburger Kickers - Hamburger SV: Over 2,5 Mål

Match center
21. februar 2021 kl. 13:30 - Fodbold, Tyskland - 2. Bundesliga
20. feb. 2021 kl. 17:00 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 15:23) 20/02
169
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 3-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Der er lagt i ovnen til mange mål, når Hamburger gæster Wuerzburger Kickers. Begge hold med deres individuelle mål kommer til at skabe en underholdende fodbold kamp!
Det taler for
 • Kickers ligger med bare 12 point nederst i ligaen og med 6 point op til ligaens andet dårligste hold. Hvis Kickers overhovedet skal håbe på overlevelse, skal de skrabe alle de point sammen, de overhovedet kan få.
 • Hamburger derimod ligger øverst i rækken med 42 point. Det samme gør Bochum, Kiel, og også Greuther Furth holder sig til i toppen med 39 point. Det er et tæt løb, og et hold som Hamburger har ikke råd til at tabe sådan en kamp her. Hamburger skal slå Kickers, alt andet ville være en katastrofe. De 3 point er et vigtigt forspring for top holdet.
 • Om Kickers kommer på tavlen er usikkert. De har det fint med ikke at skulle skabe spillet for meget, så de kan satse på omstillinger fra deres hurtige offensive spillere. Det kunne godt straffe Hamburger, der som udgangspunkt nok kommer til at sætte sig på kampen og dermed give plads bagud.
 • Kickers er som regel også kommet på tavlen, når de har spillet på eget græs. Kun i 3/10 af deres hjemmekampe har de ikke selv scoret. Hamburger har kun holdt målet rent i 2/10 af deres udekampe. Hold som Braunschweig, Nurnberg og Aue er alle kommet på tavlen, når de har spillet hjemme imod Hamburger.
 • Begge hold ligger i top 5 på listen over de hold, der spiller flest "over" kampe.  Kickers ligger nr. 3 på eget græs med 7/3 hjemmekampe, der er gået over. Hamburger ligger nr. 9 med 6/4 udekampe, der er gået over! Begge hold har i 3/5 af deres seneste kampe set 3 scoringer eller flere.
Hold øje med
 • Kampen kan blive mere taktisk end åben! For Kickers gælder det selvfølgelig om at holde stand, så længe de kan, hvilket kan skabe et opgør, der bliver målfattigt.
 • Hamburger kan stille sig tilfreds med en 2 målsføring. Det er sjældent, at jeg har set Hamburger stille sig tilfreds og parkere bussen, men det handler også for begge hold om ikke at satse for meget, hvis de skal være foran.
 • Kampen kan få et mere defensivt udtryk end offensivt da frygten for, at tabe kan komme i spil.
Oddsmarked

At vi får odds 1,75 for over 2,5 mål, syntes jeg er højt sat af Bookmakerne. Ved det omvendte opgør lå oddset helt nede på odds 1,44 hos Bet365. 
Bookmakerne har selvfølgelig også sat Hamburger som værende favorit her. Bet365 odds ligger på 5,25 - 3,90 - 1,61. Det giver et CV på: 18% - 24% - 58%. 

Et interessant spil kunne være at kigge efter Terodde som værende første målscore. Tyskeren er topscorer i ligaen med 19 mål. 

 

Jeg forventer, at Hamburger kører de 3 point i hus imod Kickers. Men jeg forventer også et Kickers hold, som minimum går efter 1 point og ikke allerede ser sig slået, hvis de kommer bagud. Linjen syntes jeg ligger fint til kampen her og med Hamburgers faste center forsvar Ambrosius i karantæne, bør der være gode muligheder for over 2,5 mål. 

Trup Nyt: 
Kickers forventer jeg i en: 4-1-2-1-2 formation. 
Bonmann - Feick - Strohdiek - Douglas - Feltscher - Hagele - Hasek - Sontheimer - Lotric - Pieringer - Munsy
Kickers har ingen registreret fravær. 

Hamburger forventer jeg i en: 4-2-3-1 formation. 
Ulreich - Gyamerah - Jung - Kobald - Leibold - Kinsombi - Heyer - Jatta - Hunt - Kittel - Terodde 
Hamburger må undvære Ambrosius der har karantæne. 

 

Kilder

Flashscore.dk - Whoscored.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Hsv.de - Wuerzburger-kickers.de 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback