18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Winstrike - Hard Legion: 2

27. juni 2020 kl. 12:00 - WePlay! Clutch Island
27. jun. 2020 kl. 03:50 (Opdateret 27. jun. 2020 kl. 14:59) 27/06
83
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

WePlay! Clutch Island

Chance (1-2): 54-46%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
To på papiret gode hold, med gode individualister. Men hvor spillet bare ikke fungere optimalt for nogen af dem.
Det taler for
 • WS spiller uden selvtillid samt deres form er utrolig ringe.
 • Hl seneste måned har budt på super flotte resultater
 • HL har bedre map pool
 • Selvtilliden hos HL på trods af deres seneste 5 kampe burde være god. De har præsteret en flot Juni måned.
 • De 3 musketerer har vist sig nyttige på vigtige tidspunkter
Hold øje med
 • Map pool kan blive farlig!
 • WS har på deres bedste dage, et bedre hold end HL
 • Trods WS har tabt mange kampe i træk, så har det været lige ved og næsten i en del af dem.
 • HL kommer ind til denne kamp med en ordenlig snitter mod Navi. Kræver de har lagt den kamp på hylden.

Winstrike:

Nu nævner jeg som argument, at vetoen kan blive farlig mht mit spil. Sidst de to mandskaber mødtes, der gamblede HL(I min optik) ved man valgte Mirage. Mirage er et map Winstrike faktisk har vist gode takter på. Så vil HL satse det hele igen i vetoen, så kan dette blive en hurtig kamp. Jeg forventer dog, at se HL vælge "sikkert" denne gang. Forventer stærkt Winstrike går Vertigo vejen igen. Det et map de spiller solidt og flot. Sidst de 2 mandskaber mødtes, endte vi ud i en overtid. HL var overraskende godt med. 

Winstrike's holdform går lige nu kun en vej, det er ned af. Ikke nok med, de ikke vinder kampe. Men individuelt rammer kun 1 mand niveauet for tiden. Det er El1an. Med en rating på 1.18 og ikke mindst impact på 1.22. Så han manden de skal læne sig op af indtil resten af holdet gider, at spille med. De 4 andre spillere er LANGT fra niveau. Nogle værre end andre. Men vi skal altså kun tilbage til tidligere på året. Der lå de alle med flotte ratings godt hjulpet med, at man vandt en masse kampe. Det dog meget lang tid siden, da man ikke har set en sejr i 6 kampe.

Kigger vi på deres seneste 5 kampe, så kunne nogen af disse godt havde endt anderledes. De smider så utrolig mange dumme og på papiret nemme runder. Ser man den måde de angriber runderne på, så ser man mangel på selvtillid. Man "re-fragger" ikke. Der bliver misset så mange basale ting. 

HL skal ind til denne kamp med et renset hoved. Sker dette ikke, så kan Winstrike sagtens forsætte med at køre HL over. HL kommer ind til kampen med en ordentlig snitter. Ja Navi spillede noget af deres bedste cs længe. Men på en MEGET billig baggrund. HL var simpelthen ikke mødt op på serveren.

Hard Legion:

Jeg kunne sagtens se denne kamp gå hele vejen til tredje map. Det kræver dog HL spiller sin Veto rigtigt. De burde kunne få 2/3 maps som ligger til dem. HL burde tage Train, et map der ligger godt til deres spillestil. De har leveret fine resultater på dette map. Man vinder 67% på 15 forsøg. WS har ikke spillet mappet nogle måneder nu. Dog har man de seneste 3 mdr 2/2 sejre. 

HL har haft nogle rigtig dumme kampe på det seneste. Dog har der været kampe der også denne gang kunne gå HL's vej. Udover det, har man faktisk vist flot spil og ikke mindst fine resultater. 

Til forskel for WS mandskab, hvor spillernes ratio er slemt dalende. Så har HL tre mand endnu der viser niveau. Krad & Forrester som klart deres bedste folk. De ligger med 1.13 & 1.09 i ratio. Og 1.26 & 1.13 i impact. Det dybt imponerende i forhold til man kun har vundet 1 kamp ud af deres seneste 5. Rage som den tredje mand, er lidt mere svingende, dog ender han på ratio på 1.03. Han plejer, at være med som tredje hjul. Men leverer stabilt cs.

Jeg forventer, at se et bedre spillende HL. WS har set skræmmende dårlige ud. En masse personlige fejl. Selvfølgelig har de runder, hvor selv jeg kan klappe lidt. Der er bare ikke klapsalver nok for tiden. Men vi skal stadigvæk huske det er 5 klasse spilere der er fra WS. 

Lige nu ser jeg bare denne kamp som meget lige. Tæt på 50/50 faktisk. 

God kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback