Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Waterford - Bray Wanderers: X

Match center
14. september 2018 kl. 20:45 - Fodbold, Irland - Premier Division
Waterford RSC
13. sep. 2018 kl. 19:22 (Opdateret 14. sep. 2018 kl. 22:40) 13/09
184
0
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 76-18-6%
Betvalue: 135,00%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Indrømmet. Det ligner endnu et nederlag til Bray. Ingen tvivl om det. MEN odds 1,17 på hjemmesejr er for lidt.

- Det er 6 uger siden Waterford seneste hjemmekamp, hvor de tabte 1-2 til Cork. Man skal yderligere 8 uger tilbage for at finde Waterfords seneste hjemmesejr. Her vandt de med 2-0 over St. Patricks.
Oprykkerne fra Waterford har ikke kunne leve op til deres flotte forårssæson, hvor de i en længere periode lignede en reel titeludfordrer. 11 point ud af 30 mulige i de seneste 10 kampe har dog for alvor sat en stopper for de drømme.
Sidste fredag røg Waterford overraskende ud af FAI Cuppen, da de måtte indkassere et nederlag på 1-2 til UCD fra den næstbedste irske række. Selv om der var tale om en af Waterfords dårligste præstationer, så viser det også, at de er til at tale med for tiden.

- Bray har haft en forfærdelig sæson, og de må siges at være klar til direkte nedrykning. Det gør selvfølgeligt at de kan spillet frit, men desværre for Bray er det ikke nok. Deres trup har simpelthen ikke kvaliteten til at spille med i den bedste irske række. Jeg har tidligere skrevet om de økonomiske problemer, der var i Bray hen over sommeren. Der var blot tale om en periode på en måned, inden der kom en løsning på problemet. Alligevel nåede en god håndfuld spillere at forlade klubben i den periode. Og det var hovedsageligt spillere, der var med i startopstillingen tidligere på sæsonen. Det betyder blandt andet at flere spillere fra klubbens ungdomsafdeling har fået lov til at snuse til 1. holdet.
Den seneste periode har fokus været på at bygge klubben (og ikke mindst klub-ånden) op igen. Der bliver arbejdet benhårdt på at få bygget en fællesskabsfølelse op, hvilket har givet udtryk i flotte tilskuertal på hjemmebanen.
Desværre for Bray er gode intentioner og flerdobling af tilskuertallet ikke nok til at vinde kampe. Blot 7 point er det blevet til i de seneste 10 kampe. Og hvis man ser på de seneste 5 kampe, så der det endnu værre ud, da de alle er endt med nederlag.

- Så selv om Waterford ikke er inde i den bedste periode, så ser det endnu værre ud for Bray. Alligevel hælder jeg til en overraskelse. Ikke fordi jeg ser den som sandsynlig, men kun fordi jeg vurdere at odds er sat lidt skævt.
Jeg har dog også lidt argumenter der trækker i Brays retning, og som bookmakerne måske endda har overset. Waterford melder at topscorer Courtney Duffus er skadet, mens Bastien Hery sidder over med karantæne. Waterford har fortsat gode offensive kræfter, men de 2 spillere står for mere end 1/3 af holdets mål.

- De 2 hold har haft 3 indbyrdes møder i denne sæson. Waterford vandt komfortabelt med 3-0 på hjemmebane i foråret, mens de 2 holds seneste møder på Brays hjemmebane er endt uafgjort. Selv om Bray har fået et par snittere de seneste 2 udekampe (0-3 og 0-6), så ser jeg det som mindre sandsynligt at Waterford gentager forårets 3-0 sejr. Der foreligger endnu ikke trupnyt fra Bray, men med blot 2 kampe på 4 uger må der være god chance for de småskadede spillere, der sad over mod Shamrock, kan være blevet klar.

- Bookmakernes chancevurdering pt. siger 80-14-7 og allerede ved den chancevurdering er der værdi i spil på både uafgjort og udesejr. Jeg rykker yderligere 4 procent over på X’er. Jeg syntes de 7 % på udesejr virker lige i overkanten, mens jeg mener at de 14 % på uafgjort er lige i underkanten. Så min chancevurdering ender på 76-18-6, hvilket giver pæn værdi på X’et.

- Vil du gerne gardere dig mod sensationen, så får du pt. få odds 5,50 på X2 hos Bet365.

Oplysninger er hentet på klubbernes hjemmesider, betxplorer og soccerway.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback