18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Washington Capitals - Detroit Red Wings: (AH: -1,5) 1

Match center
13. marts 2020 kl. 00:00 - Ishockey, USA - NHL
Verizon Center
12. mar. 2020 kl. 10:14 (Opdateret 12. mar. 2020 kl. 19:06) 12/03
56
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Washington Capitals (41-20-8) er inde i en svingende periode, men får den perfekte mulighed for at kickstarte formen, når et svagt Detroit Red Wings (17-49-5) kommer forbi hovedstaden.

Det taler for:
- Mestrene fra 2018, Capitals, har formået at holde godt sammen på det mesterskabsvindende hold og er selvfølgelig et langt bedre mandskab end bundproppen fra Detroit, hvilket oddsene naturligvis også afspejler.

- Capitals er normalt et rigtig stærkt hjemmehold trods det faktum, at man i denne sæson blot er 18-10-5 i hovedstaden.

- Capitals´ offensiv bør overtrumfe Detroits svage defensiv. Capitals har scoret næstflest mål af alle i denne NHL-sæson, og Detroit har tilladt flest af alle.

- Detroit har gang i en af de værste sæsoner på udebane i nyere tid, 5-26-3. Man har tabt vanvittige 15 af de seneste 17 i regulær tid væk fra bilbyen. Kun mod de gennemsnitlige Buffalo og de dårlige Ottawa har man hentet point på udebane siden sejren i Montreal den 14. december.

- Detroits forventede målforskel, xGF%, siden Trade Deadline den 27. februar er dårligst i ligaen. Holdet er 2-3-1 i denne periode.

- Capitals har vundet de seneste 5 indbyrdes møder (dog kun 3 med mindst 2 overskydende). Begge af holdenes opgør i indeværende sæson fandt sted i Detroit, og ved begge lejligheder dominerede Caps stort. Sejrene blev på 5-2 (2 mål i tom kasse til sidst) og 3-2.

- Detroit kan naturligvis ikke nå slutspillet - mon spillerne allerede mentalt er gået på sommerferie? Capitals kæmper omvendt for at vinde sin division og få hjemmefordel i slutspillet.

- Detroit er blevet ramt af en skade til Sam Gagner og sygdom til Justin Abdelkader i denne uge.

- Capitals har haft en hviledag mere op til opgøret. 

Det taler imod:
- Washington har ikke været godt kørende på det seneste. Blot 3 sejre (i regulær tid) i de seneste 12 kampe er det blevet til. Kun 1 af de seneste 6 hjemmekampe er vundet i regulær tid.

- Braden Holtby har været meget svingende i Capitals-buret i denne sæson.

- Detroit har intet at tabe og kan spille helt frit.

- Detroit har gjort det fornuftigt i mandskabets seneste tre udekampe. Man var på 2-2 efter 40 minutter i Carolina, tabte blot 1-2 til stærke Colorado og tabte først på straffeslag i Ottawa.

- Washington er blot nummer 21 i ligaen i xGF% siden Trade Deadline.

Gagner, Adam Erne, Kyle Brodziak, Danny Dekeyser og Filip Zadina er ude for Red Wings, mens Abdelkader er tvivlsom.

Capitals har ingen skader.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback