18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wang/Zheng - Jakupovic/Parrizas-Diaz: 2

25. september 2021 kl. 22:00 - Challenger - Columbus - Hardcourt
25. sep. 2021 kl. 21:02 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 23:49) 25/09
20
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Double i USA

Chance (1-X-2): 75-0-25%
Betvalue: 106,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Zheng og Diaz måtte ud i en 3 timers kamp, hvor Diaz tog billetten til finalen i singlerækken. Wang er i gang med kamp mod den hvide Coco lige nu, hvor efter en pause finalen skal spilles.

Wang/Zheng har i deres hold Wang med junior grandslam titler i double, og også en enkelt i senior, selvom hun næsten ikke har berørt det siden 2018. Zheng er selv en tidligere top double spiller, og har kørt et voldsomt single program på det seneste, med et hav af 2-1 resultater, hvilket også kastede en skadepause af sig i dag.

Jakupovic har været en habil double spiller, og så har vi Diaz som har spillet 2 håndfulde kampe, men ikke noget hun ellers gør sig i. Diaz har haft et monsterår i single, og fokus må helt sikkert ligge på finalen i single. Alligevel er det også en makker her, som sikkert godt kunne bruge lidt præmiepenge, da hun er den som mindst sandsynligt af de 4 høster store titler i fremtiden.

Der er så mange ubekendte faktorer, og har lagt procenter op ad det laveste odds. Syntes selv at 25 % er meget lavt sat, men det må resultatet af kampen afgøre.

Begge par har spillet 2 kampe sammen overhovedet, og vandt begge sidste kamp i et Match Tiebreak. Det er næsten mere reglen end undtagelsen at disse kampe skal ende sådan, desværre er der ikke udbudt odds for at Jakupovic/Diaz kunne nøjes med at vinde et enkelt sæt.

Wang har i skrivende stund selv vundet første sæt i hendes kamp, så hun kan også have hovedet fuldt kommende ind til denne kamp.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback