18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vitoria de Guimaraes - Standard Liege: Over 2,5 Mål

Match center
28. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio D. Afonso Henriques
28. nov. 2019 kl. 11:40 (Opdateret 28. nov. 2019 kl. 22:58) 28/11
101
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Det er alt eller intet for hjemmeholdet Guimaraes. Omvendt må St. Liege vurdere, at chancen er større for at de slå portugiserne end de skal forvente at slå Arsenal

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for spillet

- Guimaraes træner, Ivo Vieira (en træner på vej fremad), udtaler på pressetmødet, at der kun er én vej frem og det er angreb (+der skal også spilles flot). Selvfølgelig er udtalelser fra diverse pressemøder "sandheder med modifikationer". Men i denne situation, kan jeg ikke se hvorfor Vieira skulle tale usandt. Med 5 point op til 2. pladsen, skal Guimaraes vinde de to sidste opgør, samtidig med at Arsenal skal slå både St. Liege og Frankfurt (hvilket ikke er et umuligt scenarie på trods af PL-form, rotation og evt. manglende motivation).

- Guimaraes europa-eventyr startede uheldigt  med 0-2 i Belgien. Et selvmål efter 66.minutter og det sidste søm i kisten i overtiden. Én ting er, at Guimaraes har et spinkelt teoretisk håb, ét andet er holdets professionelle stolthed. Nederlaget hjemme mod Franfurt var fortjent og nedslående. Tilgengæld kæmpede de godt imod Arsenal, hvor nederlaget i London skete efter en scoring langt inde i overtiden. Og hjemme kæmpede de sig til en uafgjort. Jeg tror, at portugiserne fortsætter deres genrejsning i deres potentielt sidste hjemmekamp, mod holdet der fik det hele til at starte trælst.

- Efter sejren i 1. runde tabte St. Liege 4-0 ude mod Arsenal, og da de efterfølgende tabte 2-1 ude mod sidste års semifinalister fra Frankfurt, så det for alvor dystert ud. Men efter 2-1 på hjemmebane i returopgøret er alt åbent igen. Godt nok har Frankfurt en svær opgave ude mod Arsenal, men som Arsenal spiller er det langt fra umuligt at tyskerne tager fra London med point (som Nebelong også foreslår). Sker det har Arsenal stadig noget at spille for i sidste runde i Belgien. Så vil St. Leige ikke hellere satse på, at slå Guimaraes end satse på at slå Arsenal? Jeg tænker de går efter sejren i det nordlige Portugal.

Det taler imod spillet

- Guimaraes scorer egentlig fint med mål: 4. flest i ligaen og 13 mål i 6 hjemmekampe. Problemet er bare, at de ikke har offensivspillere, der brænder græsset af. Faktisk er topscoren Tapsoba med 4 mål forsvarsspiller...

- St. Liege har heller ingen stor offensiv profil. De har til gengæld en bred vifte af offensive spillere, der byder godt ind med en håndfuld mål hver hidtil.

- Det er sejren der tæller. Kommer et af holdene foran 1-0, kan man forvente, at der bliver lukket ned. Og så er spørgsmålet om det andet hold, har evnerne til at pakke op. Fx hvis St. Liege kommer foran 2-0, er jeg ret sikker på, at kampen dør totalt.

Trupnyt

- Ingen væsentlige fravær. Det rotationsspillere og spillere, der ikke har spillet hidtil, der er ude.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback