18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Virtus Pro - B8: 2 (+1,5)

28. april 2020 kl. 18:00 - Dota 2 - Epic Prime League
28. apr. 2020 kl. 10:34 (Opdateret 29. apr. 2020 kl. 11:15) 28/04
88
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 75-0-25%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Der er klasseforskel når Virtus Pro og B8 krydser klinger, men en ny patch giver massiv underdog mulighed for i det mindste at snuppe et map.

Det taler for:

-Siden patch 7.26 ramte har laning fået langt større betydning. Holdet er vinder deres lanes vinder som regel kampen og det er en fordel for B8 der har gode lanere, men har set forfærdelige ud når laning stage er forbi.

- Virtus Pro er massive favoritter og de ved godt at det er nærmest sikkert at de vinder den her kamp og kommer ud af gruppespillet i upper bracket. Det vil ikke undre mig hvis de  tager kampen lidt afslappet. Især mod en modstander hvor de kender spillerne godt og har gode relationer

-Holdene mødtes d. 16/4 hvor B8 formåede at tage et map, ved at vinde deres lanes og køre Virtus pro over på 30 min. Dengang stod de i 2,8 for +1,5 maps.

-Én dårlig draft fra virtus pro eller en dårlig teamfight kan være nok til at smide et map. 4,33 er virkeligt højt i dota og man ser som regel kun den slags odds når det er professionelle hold mod amatører. B8 er trods alt et professionelt hold med spillere der har været med helt i toppen.

Hold øje med:

-Virtus Pro er i virkelig god form og kommer fra en sejr i ESL LA online. De er helt sikkert i top3 over de bedste hold i verden pt. B8 er slet ikke på det niveau og har heller ikke potentiale til at nå det.

-B8 har fået en forfærdelig start på deres sæson og det er muligt at selvtilliden halter en smule med de mange nederlag

-Der er simpelthen klasseforskel, Virtus Pro er bedre på alle positioner og de er bedre taktisk. Men oddset afspejler det også

Odds:

Selv om Virtus Pro er i en anden klasse har jeg svært ved at se 4.33 holde til kampstart. Som skrevet var oddset på samme udfald 2,8 for mindre end to uger siden og jeg synes B8 har bedre forudsætninger for at snuppe et map i denne omgang.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback